Lokalizace názvu aplikace
Zdravím,
hodilo by se mi vědět, jak lokalizovat název aplikace. Někde jsem četl, že to jde, nicméně pořádný návod jsem nikde nenašel.
PS: Vím, že to nejde v Express edici, jako student mám ale přístup k Proffesional, kde by to jít již mělo.
hodilo by se mi vědět, jak lokalizovat název aplikace. Někde jsem četl, že to jde, nicméně pořádný návod jsem nikde nenašel.
PS: Vím, že to nejde v Express edici, jako student mám ale přístup k Proffesional, kde by to jít již mělo.
Už jsem si to našel: http://blogs.msdn.com/b/pietrobr/archiv ... ation.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jiří Danihelka
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2(WP7),Mozart,Lumia710+800, Kindle3G,Omnia7
Až to vyzkoušíš, dej vědět, jak jsi pochodil. Já mám pocit, že tenhle způsob už nefunguje. Sám jsem to zkoušel. Na emulátoru to fungovalo, ale na skutečném zařízení a Marketplace to nešlo. Podle mě je to návod relevantní pro dobu, kdy ještě nebyly wp7 telefony (rok 2010). Tomu odpovídá i datum vzniku článku.
A pokud by to náhodou nefungovalo, tak jde nějak upravit (lokalizovat) název aplikace?
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
Přes tu Céčkovou knihovnu se zdrojy to funguje, viz. http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... s.92).aspx
No vždyť přesně tak to popisuje mnou odkazovaný návod. Tak proč by to nemělo jít?
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Funguje, jen pamatovat že to nejde v Express edici.
-
Oslik
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7 a Omnia W
Byl bych opatrný
Jen si představte...
Microsoft Kancelář
Microsoft Slovo
Microsoft Borec
Microsoft SilnýBod
Microsoft Náhled
Microsoft Přístup
...
Microsoft Kancelář
Microsoft Slovo
Microsoft Borec
Microsoft SilnýBod
Microsoft Náhled
Microsoft Přístup
...
Jasně, u appek co mají silnej brand je to blbost. Ale třeba konkrétně u mých známek je českej název známky fajn. Přece jenom se to dobře najde i pro anglicky nemluvícího čecha. A současně je to na všech ostatních marketech jako 'grades'.