WM6 pro Motorolu MPx200
WM6 pro Motorolu MPx200
chcem sa spitat ci sa da natiahnut windows mobile 6 do motoroly mpx200?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Spíš by byl už problém s nedostačujícím CPU a nedostačující paměti. A navíc WM05 je na MPx200 už skoro zbytečný luxus. 2003 postačí a je vychytaná. Avšak se mi líbilo, že i Microsoft Testoval WM05 na MPx200 
EDIT: a to i na WM05 už musíte mít pamětovku... jak by to bylo s WM06 na MPx200 si ani nechci představovat :D
EDIT: a to i na WM05 už musíte mít pamětovku... jak by to bylo s WM06 na MPx200 si ani nechci představovat :D
tady na ruskem foru to resi... mozna i uspesne. Kdo se chce prelouskat azbukou .http://motorolka.ru/forum/topic29005.html
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Daniel Fibikar
- smartmaniak

-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
(sory že to vytahuju tak starý) Vod kámoša (nespolehlivý zdroj
) sem se dozvěděl, že už existuje návod, jak vyrobit WM6 na MPX200, je to něco jako na způsob vytvoření likalizovaných ROM pro TyTáNa tz. že se vyextrahuje WM5 pro MPX a QQVGA WM6 emu. IMG a trochu se s tim pohraje, ale jak sem napsal, nedá se mu věřit
(ale podle mě by to taky šlo, dyby se totálně šecky hlouposti a dyžtak se dali na paměťovku nebo totálně dilít, takže...)
-
Mr.Freeman
- už mám dva příspěvky

Uplne blbosticky... neni to vobec kvoli rozliseniu!!! napriklad moje QTEK8020 (Eurotel, T-Mobile SDA) ma len 176x220 a mam tam Windows Mobile 2006 alfa versiu zatial kym XDA developers nedokonci ...
Taktiez moja cestina na ktorej pracujem....viac info na mojom maili ci mojej webke...
A ktomu myslim ze problem predelat to na MPX200 ci 220tku by problem nebol ale ale myslim ze by tobolo dost prace a niekoho kto sa vzna v motorolkach su dost zlozite aj mne sa preklad CZ ASIA ROM trvala dlsho a nepodarilo sa mi to dotiahnut do konca vsak viete....
Taktiez moja cestina na ktorej pracujem....viac info na mojom maili ci mojej webke...
A ktomu myslim ze problem predelat to na MPX200 ci 220tku by problem nebol ale ale myslim ze by tobolo dost prace a niekoho kto sa vzna v motorolkach su dost zlozite aj mne sa preklad CZ ASIA ROM trvala dlsho a nepodarilo sa mi to dotiahnut do konca vsak viete....