Nefunkční displej na dotyk

Diskuzní fórum věnované telefonu HTC Titan
setemike
nováček
nováček
Zařízení: HTC Titan

Post by setemike »

Aby toho nebylo málo tak jsem našel tři vadné body na displeji a ještě mám úplně zaprášené sklíčko na přední kameře. Moje první HTC a jsem strašně zklamanej, ještě celková tuhost je už taky na šťáru :-(
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Post by mberdych »

Me se tohle stavalo skoro na kazdem dotykaci co jsem mel, obcas, treba jednou za mesic. iPhone 4, Nexus S a dalsi. Mam k tomu jeden poznatek. Vzdy kdyz se to stalo, mel jsem telefon bez pouzdra ci obalu v kapse klasickych kalhot, jako oblekovych myslim. Vnitrek kapsy, nevim co je to za material, ale nikdy jindy se mi to nestalo. Nemohl jsem treba prijmout hovor, stacilo displej tlacitkem zhasnout/ztlumilo se vyzvaneni a nasledne rozsvitit a uz normalne reagoval. Rikal jsem si, jestli to nesouvisi s tim druhem latky v kapse, indukce, co ja vim. Zni to divne, ale vazne se mi to nikdy nestalo v dzinach, ci jinem odevu.
lucanus
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4

Post by lucanus »

Mám měsíc novýho radara a taky mi občas zamrzne display. Trvá to tak 5 sekund a pak je to v pohodě, jinak až na tohle je citlovost super.
elvis
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC titan

Post by elvis »

Mám také tento problém ale pouze když je baterie pod 40% jinak je vše v pořádku. Mám HTC Titana.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Pak reklamuj.
Post Reply

Return to “HTC Titan”