Aktualizace aplikací

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Aktualizace aplikací

Post by Petulinek »

Nikde nemůžu najít na netu řešení k aktualizacím aplikací.
Na čerstvě koupeném Titanu se mi po nějakou dobu zobrazovalo normálně na Live Tile číslo, pokud byly nějaké aktualizace aplikací. Pak to zničeho nic přestalo. Zkusil jsem tedy hardreset, nainstaloval znovu různé aplikace a asi tři dny to fungovalo bez problému a pak zase najednou přestalo. Přes období delší než týden se neobjeví ani jedna, pokud je projedu ručně na Marketplace, tak tam zjistím aktulizace třeba k 5ti aplikacím.
Mám Chevron unlocked foun, aplikace některé free, některé aplikace koupené a některé stažené a ručně instalované xapy (např.Battery Meter nebo Shazam, který v českém Marketplace k dispozici není).
Netuší někdo, co může způsobovat, že se tyto aktualizace přestanou objevovat? Má někdo podobnou zkušenost?
VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus

Aktuakizace aplikací

Post by VNavrátil »

Tohle se mi děje taky, třeba po dvou týdnech mám najednou 20 aktualizací. Denně mám telefon v pc a skoro pořád jsem na wifi. Zajímal by mě princip zjišťování těch aktualizací..
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Aktuakizace aplikací

Post by Flynn »

Mně se objevují aktualizace téměř každý den nebo dvakrát denně. Dříve to bylo vždy ráno, nyní je to i přes den a večer. Ono záleží na tom, zda aktualizace ke tvým aplikacím byly vydány (ale asi ano, když je nacházíš). A je pravda, že i když už na MP jsou a vím, že je tam autor dal, tak zkouším denně, zda ji už neuvolnili. Aplikaci vyhledám na MP a stisknu Sdílet. Šipkou jdu zpět a tlačítko Sdílet se někdy promění na Aktualizovat. To v případě, že už je dostupný update na MP. Jenomže u všech apps nevím, zda byly updateovány, tak čekám na to, až přijdou. Je zvláštní, že na dlaždici pro MP se jich většinou ukáže více najednou. Jako kdyby aplikace čekala, až jich bude víc (?).
(Petulinek, oprav si název tématu:-))
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Aktuakizace aplikací

Post by Petulinek »

Mně se začátku objevovaly i 3x denně... Ale pak najednou utrum. Že jsou vím, třeba tady na fóru se dočtu nebo na xda, takže to sleduji a třeba týden nic tak podlehnu a sjedu to ručně :-) To Sdílet používám též samozřejmě :-)
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”