sms zdarma
sms zdarma
Ahojte,nevíte o nějaké appce co umí posílat přímo jako program vm obilu smsm zdarma do o2,t-mobile,vodafone..nemůžu nic najít :(
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
sms zdarma
Aplikace WMM SMS zdarma na Marketplace.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
sms zdarma
Chtěl bych se zeptat konkrétně k aplikaci WMM SMS Zdarma, mám problém s odesíláním SMS, když jsem připojen přes Wi-Fi, tak mi odesílání SMS funguje bez problémů, ale jakmile jsem připojen přes datový tarif, píše mi to:Neplatné přihlašovací údaje, i přes to, že jsem je už mnohokrát kontroloval. Pro upřesnění, mám účet na t-Zones. Má někdo podobné zkušenosti, či jak to řešit? Děkuji
-
Flynn
- smartmaniak

sms zdarma
Já mám zase opačnou zkušenost, vyčerpal jsem FUP a jsem na Wi-Fi, ale SMS (na Vodafone) se mi nechce odeslat. Když zkusím načíst nějaký web, tak připojen jsem, protože se načte. Dám odeslat zprávu znovu a pořád to nejde.
EDIT: Tak jsem si zkusil poslat SMS na T-Mobile a to funguje, takže je problém s Vodafone (?)
EDIT: Tak jsem si zkusil poslat SMS na T-Mobile a to funguje, takže je problém s Vodafone (?)
sms zdarma
Taky mi to dela. Resil jsem to na WMM foru přímo s autorem aplikace, ale na nic neprisel. Zkus pisnout na tohle forum http://wmmania.cz/forum/214/?&t=36286&p=417328#p417328caci wrote:Chtěl bych se zeptat konkrétně k aplikaci WMM SMS Zdarma, mám problém s odesíláním SMS, když jsem připojen přes Wi-Fi, tak mi odesílání SMS funguje bez problémů, ale jakmile jsem připojen přes datový tarif, píše mi to:Neplatné přihlašovací údaje, i přes to, že jsem je už mnohokrát kontroloval. Pro upřesnění, mám účet na t-Zones. Má někdo podobné zkušenosti, či jak to řešit? Děkuji
-
Flynn
- smartmaniak

sms zdarma
Tak dneska už to na Vodafone funguje. Sice mám ode dneška nové zúčtovací období a tedy i tarif, ale vypnul jsem ho a zkusil přes wifi poslat SMS. Potom i se zapnutými daty. Odešly obě a na druhý telefon přišly hned.
-
Flynn
- smartmaniak

sms zdarma
Po zásazích Vodafonu aplikace nefungovala, nyní je již přepracovaná a údajně funkční. Od večera je na MP. Popis nastavení najdete v příslušném vláknu na fóru WMMania http://wmmania.cz/forum/214/36286/?start=140" onclick="window.open(this.href);return false;. Problém je ovšem ten, že to, co tam uvádí autor, není pravda. Kód, který se má vložit, se neukáže jako číslo, ale jako text "vf-park" a text bohužel nelze v aplikaci v nastavení použít (i přes tvrzení autora návodu), protože pro vyplnění se spustí pouze číselná klávesnice. Čili pro Vodafone je aplikace nepoužitelná.