Omnia 7 samovolný restart

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Scooby
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by Scooby »

Chci se zeptat jestli někdo vyřešil už otázku samovolného restartů a WP 7 .... pár uživatelů s tím má stejný problém ...reset telefonu nepomáhá a reklamace mě konkrétně taky ne :( vůbec nevím co s tím.... budu rád za každej názor nebo radu co by mohlo stát za problémem. :)
Scooby
nováček
nováček

Post by Scooby »

Software 7.5 verze 8107 .... v lockscreenu se zpožduje čas prodleva cca 2 sec. ...... když obnovim na původni verzi 7004 tak čas v lockscreenu nemá prodlevu takže jestli je problém v updatu na mango? ....
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Samovolný restart jsem u Omnie7 nikdy nezažil. Mám jí od října loňského roku.
A s tím zpožděním jsem to nějak nepochopil.. jako že čas který se ukazuje na lockscreenu je o 2s pozadu? :) Jak to poznáš? :)
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

mimonaut: já vím, že u tebe je tahle reakce naprosto automatická a nikdo s tím už nic neudělá, ale dovolím si zopakovat, že fakt, že tvůj telefon vadu nemá neznamená, že telefon někoho jiného vadný může být.

Scooby: U mě to vyřešila teprve až třetí reklamace, kdy jsem telefon odeslal do servisního střediska sám (obešel jsem prodejce) s vysvětlujícím dopisem, jak vypadá oprava a zničeho nic telefon opravili (vyměnili celou desku). Do té doby vždy jen udělali hard reset a poslali zpátky.
Scooby
nováček
nováček

Post by Scooby »

nee myslim kdyz zmackeš menu tlačítko a zobrazí se ti zamčená obrazovka s tapetou a časem a datumem ..tak se to nezobrazí hned ale má to prodlevu :/ znám dost lidí co s tím nemají vůbec žadný problám ale sem tam se tu někdo objeví se stejným problémem ...zjistil sem že se to objevuje u jiných modelů
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

dwbmb: tím jsem právě chtěl naznačit, že to není normální vada WP jak bylo uvedeno, ale problém konkrétního telefonu.. :) Ale dobře, že už někdo problematiku samovolného restartování WP vyřešil.. :wink:
EDIT: jinak díky, že jsi mě taktně upozornil, že občas zbytečně reaguji.. :)
Scooby
nováček
nováček

Post by Scooby »

To dwbmb : Díky Přesně na tohle myslím.... ale doufal sem že to pujde vyřešit nějak jinak .... jak říkám už jsem jednou reklamoval a další měsíc bez mobilu :/ pokuď ale vše poklape jak má tak jdu do toho ... :)
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”