Nokia Lumia 800: Problémy a jejich řešení
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tak zalezi co je dobra cena,tady v cechach neni problem sehnat pres napr. mobilmanii novou,nerozbalenou cz distribuci uz za 8tis..s fakturou i zarucnim listem samozrejme.Dej vedet jak to dopadlo.
-
plumlovsky
- nováček

- Zařízení: Nokia 720 (NMT-450)
vidis, to jsem netusil... dikyhtcjirka wrote:Pod led diodami je mala dirka a tam je druhy mikrofon
btw to je ale KOKOTINA, prakticky to znemoznuje drzet telefon bez pomoci rukou :(
"prakticky to znemoznuje drzet telefon bez pomoci rukou"
Taky jsem zvyklý držet telefon zadkem a toto mi vadí.
Taky jsem zvyklý držet telefon zadkem a toto mi vadí.
Máš bod!dwbmb wrote:Taky jsem zvyklý držet telefon zadkem a toto mi vadí.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Comment of the monthdwbmb wrote:Taky jsem zvyklý držet telefon zadkem a toto mi vadí.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Dá se nějak zjistit, odkud Lumia pochází? Jsou nějak značené kousky pro ČR?
-
htcjirka
- smartmaniak

Podle product code,dej ho sem a hned ti rekneme pro jaky trh ci distribuci je urcena..
Takže telefón mi vymenili
je to zase modrá lumia ale teraz je to česká distribúcia a zatial vyzerá byť v poriadku. :D dúfam že to bude tak aj naďalej.
-
htcjirka
- smartmaniak

No parada
nejlepsi mozne reseni.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Nedávno jsme tu probírali, že po nabití Lumie se v diagnostice snižovala max. hodnota mAh. Bylo to tím, že jsem telefon nabíjel přes USB kabel v PC, teď jsem nabil telefon opět přes original Nokia nabíječku a je to zpět na 1420mAh.
-
htcjirka
- smartmaniak

To ano,ale baterie ktera ukazuje pod 1000mAh jako tady u Michala uz nezachrani ani originalni nabijecka,dle nokie je to na vymenu.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
JJ, už je to pár stránek zpátky, ale někdo tam měl podobná čísla jako já, že to šlo na číslo kolem 1300, tam by to mohlo pomoci.
-
Milan Šťastný
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 800
Ono to nabíjení přes USB kabel z PC je celkově nepoužitelné - trvá to 5 hodin, zatímco nabíječkou 2,5 hodiny. Jinak funguje i nabíječka AC-10E (např. od E52), také nabíjí 2,5 hodiny.
Ten problem byl i u me , nabijim to tim origo kabelem ze zasuvky, ale mam to propojene usb prodluzkou , myslite ze za to muze ona ze se mi nenabiji do plna? Podle me je to blbost.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Jj to bude blbost, nicméně není nic snažšího než to jednou zkusit nabít bez ní...
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Jde mi o to, jak to poznat pokud budu kupovat telefon z druhé ruky. Je někde nějaký seznam určující CZ verze?htcjirka wrote:Podle product code,dej ho sem a hned ti rekneme pro jaky trh ci distribuci je urcena..
-
htcjirka
- smartmaniak

Muzu ti vypsat seznam product code zarizeni od CZ operatoru a z volneho prodeje.Jinak nez podle product code,ktery je na suplicku simkarty to nepoznas..
Ahojte,
tak jsem včera vyzvedl N800 z reklamace - nedoléhavý displej (praskání)/volná tlačítka vůbec nezkoumali, pouze problém s nabíjením (kapacitou) vyřešen výměnou baterie + přehráním fw. Zvláštní, měl jsem dojem, že tyhle hw-vady jsou reklamovatelné.
Dotaz - používáte někdo přístroj v propojení s handsfree sadou? Mám v autě PARROTa a čas od času se mi stane, že se Lumia zničehonic odpojí a zase připojí. Jedná se sice o několik sec, ale během hovoru dosti nepříjemná záležitost.
U jiných MT problém nebyl.
Díky.
tak jsem včera vyzvedl N800 z reklamace - nedoléhavý displej (praskání)/volná tlačítka vůbec nezkoumali, pouze problém s nabíjením (kapacitou) vyřešen výměnou baterie + přehráním fw. Zvláštní, měl jsem dojem, že tyhle hw-vady jsou reklamovatelné.
Dotaz - používáte někdo přístroj v propojení s handsfree sadou? Mám v autě PARROTa a čas od času se mi stane, že se Lumia zničehonic odpojí a zase připojí. Jedná se sice o několik sec, ale během hovoru dosti nepříjemná záležitost.
U jiných MT problém nebyl.
Díky.
-
htcjirka
- smartmaniak

Kdyz budu mit cas natocim video proc Lumie po case zacnou vrzat,ta "Lumií" unibody konstrukce neni zase tak skvela jak nekteri horlive a prehnane prezentuji...Jinak je to reklamovatelne i ty tlacitka,zalezi co si nechas libit.
Zalezi jaky Parrot,jakou ma verzi fw apod..me s Parrotem funguje naprosto korektne..
Zalezi jaky Parrot,jakou ma verzi fw apod..me s Parrotem funguje naprosto korektne..
-
Premoziteldraku
- nováček

- Zařízení: Nokia
Zdravím,
moc bych ocenil, pokud by mi mohl někdo poradit/odpovědět.
1. Mám NL800 od T-mobilu a nejde mi změnit vyhledávání v Bing na Seznam. Je to možné nějak změnit? Případně bude to vůbec možné?
2. Možná mě budete míti za blba, ale je to můj první "chytrý telefon". Když mám spuštěno více aplikací, překlikávám mezi nima podržením šipky doleva, poté se zobrazí spuštěné aplikace zmenšeně vedle sebe. Dá se v tomto prostředí nějaká aplikace ukončit, aniž bych musel na každou aplikaci klikat a poté ji ukončit nekonečným mačkáním na tlačítko šipky vlevo do té doby než se tak dostanu zpět na úvodní "menu"? Případně dá se nějak rychleji ukončit i jediná spuštěná aplikace, abych nemusel stokrát klikat na tu "šipku zpět"? Například při ukončení internetového prohlížeče je to docela zdlouhavé takto ukončovat aplikaci.
Mockrát děkuji každému, který se rozhodne mi pomoci.
moc bych ocenil, pokud by mi mohl někdo poradit/odpovědět.
1. Mám NL800 od T-mobilu a nejde mi změnit vyhledávání v Bing na Seznam. Je to možné nějak změnit? Případně bude to vůbec možné?
2. Možná mě budete míti za blba, ale je to můj první "chytrý telefon". Když mám spuštěno více aplikací, překlikávám mezi nima podržením šipky doleva, poté se zobrazí spuštěné aplikace zmenšeně vedle sebe. Dá se v tomto prostředí nějaká aplikace ukončit, aniž bych musel na každou aplikaci klikat a poté ji ukončit nekonečným mačkáním na tlačítko šipky vlevo do té doby než se tak dostanu zpět na úvodní "menu"? Případně dá se nějak rychleji ukončit i jediná spuštěná aplikace, abych nemusel stokrát klikat na tu "šipku zpět"? Například při ukončení internetového prohlížeče je to docela zdlouhavé takto ukončovat aplikaci.
Mockrát děkuji každému, který se rozhodne mi pomoci.