HTC Titan: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované telefonu HTC Titan
katraris
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920

Post by katraris »

TomasSX1 wrote:Vcera mi dorazilo dlho ocakavane originalne kozene puzdro na moje HTC Titan.

Kratko k puzdru, je to luxusny material! Za tie peniaze nezozeniete lepsi!! Ja som za nu dal 8,90€ bez postovneho (osobne vyzdvinutie na predajni) v porovnani zo sunnysoftom je to cena o polovice menej. Puzdro je absolutne luxusne, kvalitna makka koza a vnutrajsok "hrubo" polstrovany. Porovnavam s kozenym puzdrom z HD2ky a v porovnani s nim je to ina trieda a posun k lepsiemu ako kvalitou materialu a aj spracovanim. Na zadnej strane puzdra sa nachadza male vytahovacie usko na gumicke, cize zariadenie lahko dostanete z puzdra von, podla mna le casom koza povoli a zariadenie sa aj lahko vyklzne z puzdra ked budete chciet. Na prednej strane sa este nachadza vlysovane logo HTC.

Co sa mi az tak na puzdre nepaci je ze nie je az celkom do vrcholu dosite (nemyslim lemovanie). Je tam vynachane take usko kde zariadenie nie je z boku kryte, co moze pri nechcenom pade skodit, lebo je roh telefonu lahko pristupny.

Puzdro telefonu pridava na velkosti. Ako do stran a vysky tak aj do hrubky, co nemusi byt pre kazdeho vyhovujuce, ale pre ochranu treba trpiet (vecer nafotim aj puzdro zo zariadenim, teraz mam po ruke jedine Titana na fotenie).

Ako celkovy verdikt by som puzdro od HTC vedel len odporucit a hlavne za taku cenu. Nic lepsie, krajsie a kvalitnejsie nezozeniete!!

Fotky si mozete pozriet na mojom Skydrive
Tohle pouzdro je výborné, má ale jednu nevýhodu, alespoň můj kus. Narozdíl od podobného pouzdra, které dodávalo HTC k jednomu z modelům s WM, není telefon pevně sevřen a docela snadno jej lze z pouzdra vyklepat. Jednou jsem máchnul rukou a telefon letěl, naštěstí je celkem odolný. Zvažuji koupi Casemate, které znám ze světa iPhone. Máte někdo zkušenost s některým z těchto obalů http://casemateshop.cz/pouzdra-htc/htc-titan" onclick="window.open(this.href);return false; ? Jaký je to materiál, jak drží na přístroji, jak se drží v ruce apod?
TomasSX1
moderátor
moderátor
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Post by TomasSX1 »

Narozdíl od podobného pouzdra, které dodávalo HTC k jednomu z modelům s WM, není telefon pevně sevřen a docela snadno jej lze z pouzdra vyklepat.
Bola to HD2.

A ano, tento fakt som spominal aj ja ako minus pri tomto puzdre :(
streethawk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white

Post by streethawk »

Je pravda, že tá vôľa trošku vadí, ale inak je púzdro úplná bomba...mám ešte jedno "noname" koženné, telefón vňom sedí perfektne, môžem odfotiť, aby ste mali predstavu, ale telefón je potom problém vybrať, keď mám hovor, tak pomaly ani nestihnem zodvihnúť, skôr ako ho vytiahnem prejde toho na druhej strane trpezlivosť... :-D
bopa
nováček
nováček
Zařízení: HTC TITAN

Post by bopa »

Přišel jsem na další drobnou mrzutost... Nesouvisí ani tak s TITANem, jako s HTC HUBem... Nejsem prostě schopen - neumím - přidat si třeba v akcích akcie firem, které působí na našem fin trhu... Třeba ERBAG (Erste), KB a pod... je mi jasné, že pro HTC není CZ trh zajímavý a jedná se světovou burzu, ale trochu mne to zamrzelo... :-) Stejně tak zprávy... HTC HUB je vlastně pro CZ skoro nepoužitelný - vyjma počasí ve světě :-), ale i na to fungují jiné aplikace :-) Takže jsme musel (ačkoli nerad) říci, že HUB je skoro k ničemu... Je sice v češtine, ale bez podpory CZ systémů :-(
Uff - klidněte to smázněte, musel jsem si jen ulevit
JiriE
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930

Post by JiriE »

Já jsem v telefonu HTC Hub smazal hned, a už jsem také úplně klidný :tlem: .
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

Post by Robert Varga »

HTC aplikace... No comment... Ale Světlo nebo Photo Enhancer jsou dobrý. HTC Hub je mastodont.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Na něco ale přeci jen je v HTC HUBu stránka Akcie. Když si zadáte tlačítkem + správné kódy, jako např. USDCZK=X, EURCZK=X, EURUSD=X, GBPCZK=X, dostanete kurzové lístky pro příslušné měny ke koruně a po klepnutí na položku je možno si zobrazit pohyb koruny k jiné měně i graficky v jednom dni, 5 dnech, 1 měsíci (3, 6 měsíců) a za rok. V nastavení můžete vyházet všechno, co vás nezajímá (to jsou ty akcie, které v aplikaci byly) a svoje položky si seřadit podle svého. Lze nastavit i barvu pro růst (pokles) hodnoty - červenou nebo zelenou, frekvenci aktualizace a jiné věci. Uvedené zkratky pro měny jsou snad někde na internetu a takto lze vyhledat i jiné měny. V podstatě stačí znát mezinárodní zkratku měny a do kódu ji napsat před CZK. Pokud chcete obrácený poměr, použijete kombinaci CZKABC=X, kde ABC je zkratka zahraniční měny.
Ať tu už nikdo neříká, že je HTC HUB k ničemu.
bopa
nováček
nováček

Post by bopa »

Ano, uznávám, toto je možná užitečné a neznal jsem to...
A teď jsem schválně zkusil... nějak to funguje... :-)
EURCZK - -0,32 %
CZKEUR - +0,29 %
To je malinko k pousmání :-)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Já měl před chvílí u obou 0,31%, jednou s +, podruhé s - znaménkem, nyní mi ale EURCZK skočilo na 0,34% a na CZKEUR je stále 0,31%.
Aplikace sama za to ale nemůže, data jsou tahána z Yahoo. V podstatě mě osobně spíš zajímá aktuální kurz.
EDIT:
Teď se to srovnalo oboje na 0,40%. Ono stačí to spustit stránku s grafem a dole stisknout zakroucené šipky (aktualizace dat).
bopa
nováček
nováček

Post by bopa »

A další dotaz...možná OUT - ale nemáte někdo dobrou zkušenost s nějakou dobrou elektronickou peněženkou??? Nemám na mysli jen zapisování výdajů, ale taky utilitku, kde si mohu zazálohovat čísla karet, účtů, pojistek, ČOP, číslo pasu atd atd... Vím, bezpečnost atd atd... ale na WM6.5 jsem toto měl a byl jsem spookojen. Vše pod heslem, navíc se vše i zálohovalo na PC.., prostě jsme byl schopen kdykoli dát jakékoli info...
Dyk
adamis
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by adamis »

Zkusil jsem jich několik a používám SkyWallet
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Post by icepoint »

7pass. Beha na Pc i telef.,synchro pres dropbox.
streethawk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white

Post by streethawk »

Ahojte, musim sa s vami podelit o jednu nemilu skusenost s Titan-om a sice, zasekol sa mi, pri ukonceni hovoru mi zostalo visiet "menu hovoru" kde sa ma hovor ukoncit, ale telefon na dotyk nereagoval, ked som stlacil zamykacie tlacitko navrchu, tak i tak nic, po par sekundach par krat zhasol a zasvietil displej stale zobrazoval to spominane hovorove menu (je to tam kde ukazuje trvanie hovoru a kde sa hovor da ukoncit), niekolko krat (asi 20...)som sa snazil hovor ukoncit, ale nic...

Uz sa mi to raz stalo, asi pred dvoma tyzdnami, nechapem to...som dost sklamany, manzelka ma Omniu W a nic podobne sa jej este nestalo...

Cafftee...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Musim zaklepat,od rijna kdy mam Titana se me to jeste nestalo ani jednou..
adamis
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by adamis »

Mě se zdá, že mě taky ne... :grin: :grin:
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

@streethawk: napsal jsem ti sz
scubadiver
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Post by scubadiver »

Vypadá to, že se majitelé TITÁNŮ dočkají unlock romek... Dle uživatele Tachi91 z XDA fóra, známá skupina DFT pracuje na "custom ROM" :) pro HTC Titan. Dle Tachi91 informace příchází přímo od DFT z jejich Tweetu....
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B

Post by romčo »

To by som musel mat odomknuty telefon?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Tak to je suprová zpráva, snad to nebude dlouho trvat a dočkáme se :)
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

Post by Robert Varga »

Snad se nedočkáme! :-P Raději bych tlak na Microsoft a systémové řešení (Chewron apod.)

Nemyslet jen na sebe! ;-)
Post Reply

Return to “HTC Titan”