Nokia Lumia 800: Problémy a jejich řešení
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Zajimave, mozna toho lze docilit, kdyz clovek zmeni datum? 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ted jsem zkusil zmenit datum a nelze to takto umele navodit,kdyz zmenis datum polozka posledniho nabiti uplne zmizi..
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
S tou zmenou datumu: genialni joke
419 dni vydrze jeste lepsi 
Jj, uvidíme. Přijde update a ten už musí pomoct. Musí
Jj, uvidíme. Přijde update a ten už musí pomoct. Musí
-
htcjirka
- smartmaniak

Zkousel jsem to Roberete navodit ale jakokliv zmenim datum dopredu ci dozadu dny to neprida.
Ale tech 419 je vazne k pobaveni
U nokie se bude stale cekat na update neceho..
Ale tech 419 je vazne k pobaveni
U nokie se bude stale cekat na update neceho..
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
jj, zato od HTC už nikdo nic nečeká 
-
plumlovsky
- nováček

- Zařízení: Nokia 720 (NMT-450)
Tak uz jsem to odhalil... Tento problem se stane v momente, kdyz si telefon chytnete ramenem (abyste meli obe ruce volne), v ten moment Vas protistrana zacne velmi spatne slyset (viz co jsem psal nahore).plumlovsky wrote:Nemate nekdo problem s tim, ze vas pri hovoru protistrana spatne slysi?
Pry jako byste meli telefon dal od pusy a jeste byli v male mistnosti... Nedeje se to vzdy, jen nekdy, ale mam pocit, ze to je castejsi a castejsi... to asi bude na reklamaci
Logicke vysvetleni pro to nemam, vzadu na telefonu je jen fotak, mikrofon je dole... ale zkuste si to - proste je to tak. Ja to vyzkousel spolu s dalsimi dvema kamarady, kteri take maji L800 a vsichni tri stejny problem. Nechapu, stve me to, ale co s tim, ze... :(
-
htcjirka
- smartmaniak

Pod led diodami je mala dirka a tam je druhy mikrofon(ten ma dnes velka vetsina zarizeni)Pak by bylo jasne, ze pokud si pridrzis telefon ramenem jak jsi uvedl,tento mikrofon zcela jiste zakryjes..
Jinak hlavni mikrofon je dle servisniho manualu na leve strane spodni mrizky..takze i tam by jsi ho mohl castecne prekryt.
Jinak hlavni mikrofon je dle servisniho manualu na leve strane spodni mrizky..takze i tam by jsi ho mohl castecne prekryt.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
mimonaut wrote:takové ty věci jako ucpaný / zakrytý mikrofon a na druhé straně zacpané sluchátko jsi vzal v potaz? Vím, že to zní hloupě, ale i to se stává (a člověk to přehlédne), že si třeba při hovoru zakrývá nechtěně rukou / obličejem mikrofon..)
Zdravím.
Chcel by som sa spýtať čo mám robiť (vrátiť telefón alebo ešte čaať na ďalšiu aktualizáciu) keď mi v Battery statuse ukazuje hodnotu plnej baterie 965mAh. v telefóne mám poslednú aktualizáciu 8107 .
Chcel by som sa spýtať čo mám robiť (vrátiť telefón alebo ešte čaať na ďalšiu aktualizáciu) keď mi v Battery statuse ukazuje hodnotu plnej baterie 965mAh. v telefóne mám poslednú aktualizáciu 8107 .
-
htcjirka
- smartmaniak

A firmware mas jaky?Jinak nokia nekde psala ,ze pokud plne nabita kapacita ukazuje nizsi hodnotu nez 1000mAh je to na reklamaci a jedna se o HW zavadu..
firmware mám 1600.2479.7740.11451 . neviem čo s tým. kupoval som ho iba v piatok keď tak išiel by som ho vrátiť.
-
htcjirka
- smartmaniak

Tak to je stary firmware,s kterym to mohlo jeste zlobit,posledni je 1600.2483.8106.11500(1600.2483.8107.1501 - ten byva predinstalovany na poslednich Lumiich pri koupi)..
Pokud by takto nizka hodnota byla i s poslednim firmwarem,pak reklamovat,do pul roku je navic vec ve veci prevzeti,takze odmitnes opravu a musi ti jako druhou variantu nabidnout novy telefon..(aspon tady v ČR..nevim jestli i toto mate na Slovensku)
Pokud by takto nizka hodnota byla i s poslednim firmwarem,pak reklamovat,do pul roku je navic vec ve veci prevzeti,takze odmitnes opravu a musi ti jako druhou variantu nabidnout novy telefon..(aspon tady v ČR..nevim jestli i toto mate na Slovensku)
a ako zmením ten firmware ? som tu nový a toto je môj prvý WP telefón. Neprídem o záruku ?
-
htcjirka
- smartmaniak

Pokud nechces prijit o zaruku pockej na aktualizaci pres Zune..jaky mas product code?Je na supliku pro SIM..
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Na aktualizaci není nutno čekat, může zkoušet si ji přivolat - samozřejmě v Zune: připojit telefon k PC/záložka Telefon/Nastavení/vlevo na obrazovce zvolit Aktualizace - vypíše se stav, anebo se nabídne aktualizace.
-
htcjirka
- smartmaniak

Tak jsem to nemyslel Flynne s cekanim
bohuzel jeste ne pro vsechny product cody pres Zune je dostupny prave posledni firmware..kor kdyz pise "v telefóne mám poslednú aktualizáciu 8107" tak jsem predpokladal,ze uz telefon napichnuty a zkontrolovany pres Zune mel..
Dúfam že to je ono ale nič viac na tom šuflíčku nieje 059M719
a v tom Zune mi vypisuje že mám aktuálnu verziu softwaru.
a v tom Zune mi vypisuje že mám aktuálnu verziu softwaru.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Z tohoto jsem usuzoval, že kontrolu v Zune neprovedl.michal123 wrote:...som tu nový a toto je môj prvý WP telefón. Neprídem o záruku ?
-
htcjirka
- smartmaniak

Protoze aktualizace jeste pro tvuj product code nebyla uvolnena,nezbyva nez cekat v ramci zachovani zaruky.Anebo reklamovat hned,to uz je na tobe..michal123 wrote:a v tom Zune mi vypisuje že mám aktuálnu verziu softwaru.
A koukam, ze mas telefon od TMO-DE,modra varianta Lumie 800, takze reklamace sedivky..tam to muze byt problem s reklamaci..doufam, ze jsi nakupoval aspon u nejakeho solidniho "šedivkáře"059M719
Nic nezkazis ,kdyz nabijes telefon a preflashujes na normalni firmware podle tohoto navodu
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=170&t=28342" onclick="window.open(this.href);return false;
puvodni firmware tam muzes vratit vzdy,ale pokud se na to necitis,nepokousej se o to at nemas ze zarizeni "těžítko".
no hej je do dobrý "šedivkár" zatial som u neho nemal problém so žiadnym telefónom. Keďže na slovensku je dosť problém s týmito telefónmi a mal som naň veľmi dobrú cenu, ťažko som mohol povedať že ho nechcem. 
zajtra vyskúšam ten firmware.
Zatial díky za rady a ozvem sa ako to dopadlo

zajtra vyskúšam ten firmware.
Zatial díky za rady a ozvem sa ako to dopadlo