Tesne pred MWC unikla fotka pripravovanej Nokie Lumia 610. Pojde o zatial cenovo najpristupnejsi model uz s novou verziou WP OS Tango, prisposobenym pre zariadenia so slabsimi technickymi parametrami.
Specifikacia:
3.2”displej
3Mpx kamera
256MB RAM
Windows Phone OS Tango
Asi tak, snad ještě otázka kolik bude mít giga paměti - jestli jen 4GB, tak to dost lidí odradí. Jinak jsem také dost zvědavý, s jakými Tango zařízeními přijde i konkurence - o tom se zatím nijak nemluvilo, nebylo by moc dobré, pokud by všechno válcovala Nokia.
OT: no, já jsem spíš zvědavej, kdy uvolní MS nějakou aktualizaci pro stávající telefony, která by trochu rozšířila fce..
Zatím to trochu vypadá, že tango nebude aktualizace, ale jen verze pro nové telefony.. z různých zdrojů lze číst, že současných zařízení se Tango netýká.. a čekat rok na další update nic moc.. přecijen některé věci chybí..
Myslím, že vypadá super. 3.2'' displej, to bude docela malinkatý telefon. Navíc jestli bude opravdu stát nějakých 5 tisíc Kč (hovoří se o částce 225 USD), tak to bude dobrá bomba Navíc určitě zase bude ve více barvách, možná bude mít výměnné kryty. Já se na ni docela těším...
Jestli bude OS stejne plynule a vyladene jako u ostatnich telefonu, jestli bude stejne rychly prohlizec, jestli bude OS mit vsechny funkce i na low endu, a jestli Nokia prida Mapy a Navigaci zdarma a to vse zabali do telefonu ktery bude stat nejakych 5000 Kc.
Přesně... Ale očekávám jistá omezení. Pokud budou taková o kterých se povídá, bude mít Lumia 610 třeba i třídenní výdrž, když se tam dá pořádná baterka.
Podle tohoto rumoru by měl stát jen cca 175€ - 4500 Kč - to už je super cena, když nejlevnější konkurence druhé generace Omnia W stojí od cca 6 tisíc Kč. http://www.wpcentral.com/lumia-610-rumo ... a-low-cost" onclick="window.open(this.href);return false;
kazdy telefon ma tyzdennu vydrz.... ked ho pouzivate ako staru nokiu , skusal som internetovat na N6300 a proste ho pouzivat ako pouzivam svoj smartphone a taktiez vydrzal iba den a pol )
Teda patlat se na 3,2 displeji, už nikdy víc. Měl jsem před Omnií a teď mě z tý myšlenky mrazí. Ale pro děti možná akorát:)
Vlastně by dávalo smysl proč je WP zaměřený na obyčejný uživatele, s přebarveným prostředím plným barviček. Od začátku mířili mezi předškoláky:)
Já jsem docela dlouho používal SE X10 mini (2,6'' displej), a také se dalo I když teď mám Omnii 7 - a cokoliv jiného, kromě Titana a Galaxy Note, mi už přijde nepoužitelně malé... ;)