[app] What & Where
-
Vladimír Maška
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 925
[app] What & Where
Také neustále zapomínáte, kde jsou věci, které používáte pouze jednou za čas? Potřebujete si zapisovat, kde jsou tyto věci uložené? Tak pro Vás je tato aplikace.
Aplikace slouží k zápisu informací o místu uložení věcí společně s datem uložení. U každé věci je zaznamenána historie jejího uložení na různá místa.
http://windowsphone.com/s?appid=89a9ee8 ... 3946144b14
Aplikace slouží k zápisu informací o místu uložení věcí společně s datem uložení. U každé věci je zaznamenána historie jejího uložení na různá místa.
http://windowsphone.com/s?appid=89a9ee8 ... 3946144b14
[app] What & Where
To se může hodit.Hlavně mě
dik
-
Vladimír Maška
- nováček

[app] What & Where
Mě se to taky hodí, proto jsem aplikaci dělal. Například dnes jsme se ženou 15 minut hledali lampičku, kterou jsme koupili před 14 dny. Jak zdůrazňuje Petr Mára na přednáškách o GTD: mozek má sloužit k přemýšlení a ne k pamatování.
[app] What & Where
no len si musi clovek pamatat ze to tam ma napisat (a nie, ze "a dam to tam, to si pamatam, nebudem to nikde zapisovat"), a pamatat, ze sa do toho ma pozriet 
-
Vladimír Maška
- nováček

[app] What & Where
Celé to je myslím o zvyku. Pokud si zvyknu věnovat hned malou chvilku tomu, že si zapíšu poznámku do mobilu a nebudu to odkládat, tak mi to v budoucnu pomůže. Ale pokud si budu zapisovat jenom něco a u některých věcí si řeknu "to si budu pamatovat", pak je to celé k ničemu a zůstane vše při starém.
[app] What & Where
Pridaj este export napriklad pomocou mailu, pripadne synchro so skydrivom, rychlu dlazdicu rovno do pridavacej obrazovky a bude to 100% 
-
Vladimír Maška
- nováček

[app] What & Where
O synchronizaci se Skydrive uvažuji do další verze. Další připomínky taky beru, počkám co se nahromadí za další požadavky.
-
Vladimír Maška
- nováček

[app] What & Where
Aktualizaci programu What & Where jsem dnes odeslal k certifikaci. Aktualizace obsahuje možnost odeslání informací o věci pomocí mailu a synchronizaci se SkyDrive.
[app] What & Where
No, to je výborná zpráva. 
-
Vladimír Maška
- nováček

[app] What & Where
Tak aktualizace je dostupná v marketplace ke stažení.