Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (24.2.2012 6.5.3 v0.9)

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
candis
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv led 14, 2010 7:49
Zařízení: HP 614c

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (14.11. 6.5.3 v0.6, 6.5 v1.2)

Příspěvek od candis » úte pro 21, 2010 17:59

Bohužel,nic z toho nepomohlo :cry: Nainstaloval jsem tam youtube.cab a stále to vyžaduje Flash player :-( :-(

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (14.11. 6.5.3 v0.6, 6.5 v1.2)

Příspěvek od svenhassel » stř pro 22, 2010 16:49

To: Candis

Todle by ti mělo pomoci http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/

candis
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv led 14, 2010 7:49
Zařízení: HP 614c

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (14.11. 6.5.3 v0.6, 6.5 v1.2)

Příspěvek od candis » pon pro 27, 2010 18:42

Děkuji ti,už je to OK.

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (15.3. 6.5.3 v0.7)

Příspěvek od ---UFO--- » úte bře 15, 2011 17:53

Do prveho postu som pridal novu verziu 6.5.3 ROM v0.7.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (15.3. 6.5.3 v0.7)

Příspěvek od svenhassel » sob bře 19, 2011 17:17

Ahoj. Díky za info. Jdu se na tu romku podívat. Nějaké ty mušky v 0.6 jsem objevil tak snad v 0.7 budou odstraněny. Je mezi těmito verzemi nějaký vyditelný rozdíl? THX

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (15.3. 6.5.3 v0.7)

Příspěvek od ---UFO--- » sob bře 19, 2011 22:03

Podla mna je o dost rychlejsia a stabilnejsia. Inak vsetko po starom.

kukatkoo
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned kvě 01, 2011 13:34
Zařízení: HP iPAQ Data Messenger WM 6.1

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (15.3. 6.5.3 v0.7)

Příspěvek od kukatkoo » ned kvě 01, 2011 13:41

Zdarvim tu všechny vlastnim 614c a spokojenost byla pak tak blbě upadl že vyletelo USB konektor na desce :( tak jsem nakonec sehnal tento model HP iPAQ Data Messenger WM 6.1 ale strašně malo informaci jsem sehnal,tak se ptam vas jestli nahodou nebyl na něj udělan novějši system WM 6.5 zatim jsem žadný nenašel,tento telefon jak jsem zjistil jse unas nějak neoblibil myslim že to je škoda :roll:

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (15.3. 6.5.3 v0.7)

Příspěvek od dwbmb » ned kvě 01, 2011 14:27

Já mám doma ipaq business messenger (914c) a po nahrání ROM s WM6.5 se z něj stala cihla. Asi dva dny jel v pohodě a pak se samovolně odebral do věčných cihlovišť. Odešla paměť, takže veškeré pokusy o oživení byly zcela marné. Takzě já osobně bych se tomu vyhnul ;)

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (15.3. 6.5.3 v0.7)

Příspěvek od Pipa » pon kvě 02, 2011 0:06

hledat na XDA

kukatkoo
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned kvě 01, 2011 13:34
Zařízení: HP iPAQ Data Messenger WM 6.1

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (15.3. 6.5.3 v0.7)

Příspěvek od kukatkoo » pon kvě 02, 2011 10:56

Jo děkuji za info ještě jsem sondoval a nic jsem nenašel na HP iPAQ Data Messenger podle informaci na forech, zatim nikdo neudělal WM 6.5 i když tam prosili :lol: hold budu ještě hledat :-) a vůbec nevim jestli ji nějaký odvažlivec uděla,je to škoda je to vcelku dobrý telefon a je ho škoda zakopat :-D

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (2.8. 6.5.3 v0.8)

Příspěvek od ---UFO--- » úte srp 02, 2011 18:23

Akurat uploadujem novu ROM v8. Ak ju este niekto pouzivate, budem rad za vsetky postrehy.

EDIT: ROM uploadnuta. Najdete ju v prvom prispevku.

Mr Lizard
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned srp 14, 2011 16:37
Zařízení: 614c

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (2.8. 6.5.3 v0.8)

Příspěvek od Mr Lizard » ned srp 14, 2011 16:44

Díky za Upload UFO, zkoušel jsem v8 FULL, při flashování, konkrétně při checSum to skončilo hláškou error, please check. Musel jsem nahrát zpět v7. Zkus se prosím na to mrknout, rozbalování rar souboru bylo bez chyb, LITE jsem nezkoušel, díky.

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Re: Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (2.8. 6.5.3 v0.8)

Příspěvek od ---UFO--- » ned srp 14, 2011 19:15

Vzdy ked mate takuto chybu, skuste preformatovat kartu a nakopirovat subor Flash.dio znova. Mne sa to par krat stalo.

Mr Lizard
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned srp 14, 2011 16:37
Zařízení: 614c

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (2.8. 6.5.3 v0.8)

Příspěvek od Mr Lizard » pon srp 15, 2011 20:06

Zřejmě bude vadná karta(tři roky stará), formát karty jsem provedl, nakopíroval FLASH.DIO a to samé, chtěl jsem zpátky v7, flash proběhl v pořádku, ale iPAQ zamrzl při hardresetu. Zkusím tedy novou kartu a dám vědět.

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (2.8. 6.5.3 v0.8)

Příspěvek od ---UFO--- » úte srp 16, 2011 21:27

Ospravedlnujem sa, vazne v8 Full nejde flashnut. Akosi mi zle zbalilo subor. Nahodim za chvilu novy. Verzia LITE ide bez problemov.

EDIT: Link na opraveny subor najdete v 1. prispevku.

reeprich
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte bře 25, 2008 17:46
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (2.8. 6.5.3 v0.8)

Příspěvek od reeprich » čtv srp 25, 2011 10:13

Prosim o radu, asi jsem uplne blbej, ale uz jsem chvili nemel WM. Po instalaci v7 WM 6.5 nemuzu prijit na to, kde nastavit default input method - klavesnici. Resp. jsem si nainstaloval Resco keyboard a nemuzu se dostat do jejiho nastaveni - na 6.1 byla mala "sipka" v dolnim panelu ktera umoznovala vybrat Options pro danou pouzivanou klavesnici.
Tady je vsak symbol klavesnice v "kolecku" a dlouhym podrzenim se dostanu pouze na vyber klavesnic.... Proste to nikde nevidim a nemuzu ani prijit na to kde je vyber klavesnice v settings windows mobile....

Diky

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (2.8. 6.5.3 v0.8)

Příspěvek od ---UFO--- » čtv srp 25, 2011 15:16

Staci dlhsie podrzat ikonku klavesnice, kde bola v 6.1 sipka.

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (24.2.2012 6.5.3 v0.9)

Příspěvek od ---UFO--- » pát úno 24, 2012 20:20

Do prveho prispevku pridana nova verzia ROM v0.9
WM 6.5.3 build 23153.5.3.14

Kedze Microsoft uz nove verzie systemu Windows Mobile nevydava, dalsia verzia ROM uz nebude. Iba ak by bolo treba opravit nejake chyby.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ak by mal zaujem niekto pokracovat vo vyvoji, alebo si poupravovat ROM podla seba, v linku nizsie najdete nastroje na vyvoj ROM pre HP 614c.
!!! Pouzivajte len ak viete co robite !!!
http://www.mediafire.com/?cxacn3dh8yl9c
!!! Pouzivajte len ak viete co robite !!!

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (24.2.2012 6.5.3 v0.9)

Příspěvek od Pipa » ned úno 26, 2012 11:24

pěkně tleskám - sice uz tenhle aparatek nemam, ale s laskou na nej i WM vzpominam

Mr Lizard
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned srp 14, 2011 16:37
Zařízení: 614c

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (24.2.2012 6.5.3 v0.9)

Příspěvek od Mr Lizard » ned úno 26, 2012 14:32

Dva dny mám tuto rom a mohu s klidem říci že, nárůst stability a rychlosti je více znatelný než při předchozích verzí rom. Jinak žádné chyby v romce jsem zatím nezaznamenal.

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů