Samsung Galaxy Tab P6800 7.7
v poho , jine vkusy a vy ho davate nebo budete do ceho ?
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Samsung Galaxy Tab P6800 7.7
No zatím do ničeho, spíš se zatím rozhlížím, nečekal jsem, že ho koupím tak rychle. Zatím ho nosím v tašce od ntb ale vypadá to buď na origo Sam nebo se mi moc líbí pouzdro z http://www.noreve.com" onclick="window.open(this.href);return false; Ještě nevím ale asi něco z těch dvou
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Ja pujdu urcite do origo Sama bud Pouch, nebo Case. Jak hodnotite dosah a vykon wifiny? Me prijde zatim jako nejlepsi oproti puvodnimu tabu, Streaku ci Note. Tam kde jsem se jiz nechytal mam ted jeste porad slusny signal.
- HanysR
- smartguru

Jo wifi je super. Ani sebemenší problém, vše funguje jak má. Odpojování se nekoná
taky mi přijde že dle ukazatele má wifi lepší signál než předešlé mašinky. Ovšem jestli lze ukazatele brát vážně. Abych ho trápil délkou dosahu, to ještě nebyla příležitost. Jinak asi taky koupím to origo pouzdro, v tom mne asi Dane zlomíš 
pises neco o odpojovani wifiny , tos nekde cetl , protoze me to delalo porad ale myslel jsem ze je to problem u me doma s mou wifinou ?
- aeon101
- stálý přispěvatel

Sice mam Plusko, ale myslim, ze se tu muzeme bavit rovnocenne. Mne se wifina zpocatku odpojovala, obcas nesla zase ani zaboha pripojit, proste naslo vsechny kolem krome meho domaciho routeru. Po par upravach a restartu uz je to od te doby vsechno v pohode (problemy teda jen prvni tyden).
Honzo, zkousel jsi uz nejake video, ktere jsi mel na Note pri cernem zobrazeni kostkate a pixelate? Na Plusku se tento problem nevyskytuje. Na Notasi me to trapilo. Mam za to, ze to bylo prave rozlisenim versus kvalita filmu.
Honzo, zkousel jsi uz nejake video, ktere jsi mel na Note pri cernem zobrazeni kostkate a pixelate? Na Plusku se tento problem nevyskytuje. Na Notasi me to trapilo. Mam za to, ze to bylo prave rozlisenim versus kvalita filmu.
Po par upravach a restartu , po jakych prosimte ?
- HanysR
- smartguru

TMASKA: o odpojování jsem nic nečetl, jen Aeon mi říkal, že to někde četl - snad na xda? Tak jsem měl trošku obavy z tvého provedení a odpojování wlan. Naštěstí se nic nevyplnilo. Včera půl dne na domácí wifi a dnes v práci taky ok tak asi problém nebude.
AEON: video jsem zatím žádné nezkoušel, abych řekl pravdu, ani na Note jsem neměl to štěstí takové potkat. Nejsem nadšenec filmů na mobilech/tabletech - netrávím tolik času na cestách jako ty Dane. Jestli máš nějaký tip na čem zkusit, rád testnu
AEON: video jsem zatím žádné nezkoušel, abych řekl pravdu, ani na Note jsem neměl to štěstí takové potkat. Nejsem nadšenec filmů na mobilech/tabletech - netrávím tolik času na cestách jako ty Dane. Jestli máš nějaký tip na čem zkusit, rád testnu
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Tak zařízení má dost prostoru pro anténu s dobrým ziskem a bylo by opravdu hloupé, kdyby trpěl death gripem.
Ad. noreve, občas se mi dostane do ruky tablet, u kterého (min. pocitově) nějaký obal dost zvyšuje hmotnost, což mi přijde jako dost zbytečné.
Ad. noreve, občas se mi dostane do ruky tablet, u kterého (min. pocitově) nějaký obal dost zvyšuje hmotnost, což mi přijde jako dost zbytečné.
- aeon101
- stálý přispěvatel

To TMASKA: Je toho docela plne XDA, wifina jak na 7.7 tak i Plusku nekomu hodne blbne. Ja jsem mel ze zacatku problem pouze s moji domaci (nekdo pise, ze domaci slapala bezchybne, ale naopak jinde je problem). Mi stacilo pouze resetovat nastaveni domaciho routeru, zmenit WEP na otevrenou sit. Pak total reset Pluska a nasledne znovu zawepovat a zaheslovat wifinu. Od te doby uz zadny problem. U tebe se vyskytuje?
- HanysR
- smartguru

Ad noreve - možná zvýší hmotnost ale je to genuine leather a ne umělá hmota ala nějaký polyuretan nebo co. Měl jsem origo pouzdro pro Galaxy Note kde se ten poly flip začal rozvrstvovat - rozlepovat. Proto ta nedůvěra, kůže nezklame pokud je dobře ušitá. Měl jsem ale dle všeho smůlu a nemám čas to zatím poslat na reklamaci tak uvidíme. Stejně si nedovedu nosit Tab v kapse, to je nemožné a v tašce - tam se pár gramů navíc ztratí. Stejně je 7.7 tak tenký stroj až jsem z toho nervózní 
aeon101 , budu mit novy kus , tak uvidim co bude wifina delat tam , zatim ho doma nemam ale dam vedet
- HanysR
- smartguru

Tak na to koukám, jak s tím může někdo telefonovat 
- aeon101
- stálý přispěvatel

Aaale jde tooo, trochu recese nezaskodi..
- HanysR
- smartguru

Ty jsi ďábel
s Notem jsem si připadal normálně ale s tímhle to musím taky zkusit někde v Tescu nejlépe v pátek odpoledne 
mozna by prijeli chlapci v bilem ARNOST a ARNOST , pak mozna i CHOCHOLOUSEK 
- HanysR
- smartguru

Tak adw je super ale moc se mi nelíbí některé věci které jsou díky tomu jak u mobilu. Je to třeba menu s aplikacemi. Originál honeycomb vypadá mnohem lépe. Dále mi moc nesedí jak to přesunulo např. ikonu nahoře pro vstup do menu s aplikacemi a přidaly se tam další volby. Uvažuji ze ještě zkusím TW
sice jsem testoval jen jeden den ale jak na sgs2 tak i do 7.7 jsem narval go laucher ex a jel v poho a co se tyce nastaveni tak je ze vsech nejlepsi , trideni programu podle treba nejnovsich nainstalovanych atd
ps , jinak uz se nam budou rysovat romky
---- budete menit nebo jste spokojeni ?
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1482" onclick="window.open(this.href);return false;
ps , jinak uz se nam budou rysovat romky
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1482" onclick="window.open(this.href);return false;
Samsung Galaxy Tab P6800 7.7 - výdrž baterek
Zajímaly by mě vaše zkušenosti s výdrží baterek. Už jsem tu o tom psal, výdrž baterek je pro mě obrovské zklamání. Když si ve specifikaci na webu Samsungu přečtu až 1100 hodin pohotovostního režimu v 3G režimu a 1200 hodin ve 2G, tak by mě zajímalo, jak se takovému výsledku přiblížit. Mě by klidně stačila třetina, ale zatím po 25 hodinách je 29% pryč 
- aeon101
- stálý přispěvatel

Myslis, ze 25 hodin a 29% pryc je spatny vysledek??? No..kazdy mame nejake naroky..