HTC Titan: Všeobecná diskuze
Re: HTC Titan: Všeobecná diskuze
Hmm, me a vsem co si stezuji na wpcentral. No jsem rad, ze ten problem nemate.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nebud smutny,vsichni ten problem nemaji 
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Vcera mi dorazilo dlho ocakavane originalne kozene puzdro na moje HTC Titan.
Kratko k puzdru, je to luxusny material! Za tie peniaze nezozeniete lepsi!! Ja som za nu dal 8,90€ bez postovneho (osobne vyzdvinutie na predajni) v porovnani zo sunnysoftom je to cena o polovice menej. Puzdro je absolutne luxusne, kvalitna makka koza a vnutrajsok "hrubo" polstrovany. Porovnavam s kozenym puzdrom z HD2ky a v porovnani s nim je to ina trieda a posun k lepsiemu ako kvalitou materialu a aj spracovanim. Na zadnej strane puzdra sa nachadza male vytahovacie usko na gumicke, cize zariadenie lahko dostanete z puzdra von, podla mna le casom koza povoli a zariadenie sa aj lahko vyklzne z puzdra ked budete chciet. Na prednej strane sa este nachadza vlysovane logo HTC.
Co sa mi az tak na puzdre nepaci je ze nie je az celkom do vrcholu dosite (nemyslim lemovanie). Je tam vynachane take usko kde zariadenie nie je z boku kryte, co moze pri nechcenom pade skodit, lebo je roh telefonu lahko pristupny.
Puzdro telefonu pridava na velkosti. Ako do stran a vysky tak aj do hrubky, co nemusi byt pre kazdeho vyhovujuce, ale pre ochranu treba trpiet (vecer nafotim aj puzdro zo zariadenim, teraz mam po ruke jedine Titana na fotenie).
Ako celkovy verdikt by som puzdro od HTC vedel len odporucit a hlavne za taku cenu. Nic lepsie, krajsie a kvalitnejsie nezozeniete!!
Fotky si mozete pozriet na mojom Skydrive
Kratko k puzdru, je to luxusny material! Za tie peniaze nezozeniete lepsi!! Ja som za nu dal 8,90€ bez postovneho (osobne vyzdvinutie na predajni) v porovnani zo sunnysoftom je to cena o polovice menej. Puzdro je absolutne luxusne, kvalitna makka koza a vnutrajsok "hrubo" polstrovany. Porovnavam s kozenym puzdrom z HD2ky a v porovnani s nim je to ina trieda a posun k lepsiemu ako kvalitou materialu a aj spracovanim. Na zadnej strane puzdra sa nachadza male vytahovacie usko na gumicke, cize zariadenie lahko dostanete z puzdra von, podla mna le casom koza povoli a zariadenie sa aj lahko vyklzne z puzdra ked budete chciet. Na prednej strane sa este nachadza vlysovane logo HTC.
Co sa mi az tak na puzdre nepaci je ze nie je az celkom do vrcholu dosite (nemyslim lemovanie). Je tam vynachane take usko kde zariadenie nie je z boku kryte, co moze pri nechcenom pade skodit, lebo je roh telefonu lahko pristupny.
Puzdro telefonu pridava na velkosti. Ako do stran a vysky tak aj do hrubky, co nemusi byt pre kazdeho vyhovujuce, ale pre ochranu treba trpiet (vecer nafotim aj puzdro zo zariadenim, teraz mam po ruke jedine Titana na fotenie).
Ako celkovy verdikt by som puzdro od HTC vedel len odporucit a hlavne za taku cenu. Nic lepsie, krajsie a kvalitnejsie nezozeniete!!
Fotky si mozete pozriet na mojom Skydrive
Já jsem si kopil toto a jsem maximálně spokojenej - hlavně mi telefon neklouže a nemá snahu se mi vysmeknout a majznout sebou o zem... Objednáno a zaplaceno přes PayPal 9.2. ve 14:00 a v pondělí ráno v 9:00 ve schránce - to je BOMBA!!!
http://www.ebay.de/itm/Gel-Style-Case-S ... 3056221817
http://www.ebay.de/itm/Gel-Style-Case-S ... 3056221817
Nevypadá to zle, za ty peníze to snad stojí za to třeba jen vyzkoušet.
Já nosím Titana na opasku, tak jsem pořídil něco takového. Na podzim to bylo kolem $11 i s poštovným.
Já nosím Titana na opasku, tak jsem pořídil něco takového. Na podzim to bylo kolem $11 i s poštovným.
Já toto : http://aukro.cz/pouzdro-htc-titan-hard- ... 65841.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dosti drahý špás. To z eBay vypadá líp a stojí necelých 5€ i s dopravou...
Vypadá líp ?! Mě se líbí to co jsem koupil.Je dražší o 50 kč,ale spokojenost.Na přístroji vypadá suprově.
192+55=247
5€=125
Jinak je moc dobře, že jsi spokojen. Já taky. A to je důležitý, né???
5€=125
Jinak je moc dobře, že jsi spokojen. Já taky. A to je důležitý, né???
MMT.špatně počítáš,měl jsem osobní odběr.Takže cena je jinde 
Spokojenej jsem...
Spokojenej jsem...
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Ja si v brnenskym Softcomu koupil tohle pouzdro http://www.softcom.cz/produkt/htc-kozen ... 0/?flist=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to patrne to stejny, co ma TomasSX1, jsem spokojen... Jenom z nej pri otoceni vzhuru nohama muze telefon samovolne vypadnout, ale nosim ho vzdy otvorem nahoru, takze se to zatim (tuk tuk tuk) nestalo
Je to patrne to stejny, co ma TomasSX1, jsem spokojen... Jenom z nej pri otoceni vzhuru nohama muze telefon samovolne vypadnout, ale nosim ho vzdy otvorem nahoru, takze se to zatim (tuk tuk tuk) nestalo
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Ano, je to to iste puzdro ake mam aj ja ( HTC PO S650). A ta spominana moznost je jedine co mi na nom vadi a aj som to spominal v texte...ale na to si dam pozor a bude vsetko ok 
-
lo1kat1
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
já od té doby co mám Titána pořád zápasím s FUP.na internetu v mobilu (od O2).měl jsem 150mb měsíčně,to jsem projel během pár dní.Tak jsem to navýšil na 500mb měsíčně-----pořád málo.ale skoro za jednou tolik peněz.a ted mi známej poradil at si místo internetu v mobilu udělám mobilní internet,jako je na notebooky.tak jsem si ho aktivoval na to číslo co mám v telefonu.a super,běhá to v pohodě.a za 300kč mám měsíčně 2gb FUP. snad už mi to bude stačit.třeba už to tady všichni víte a já jen objevil ameriku.ale třeba to někomu pomůže.
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
Ahojte, neviem či iba ja mám ten pocit, ale zdá sa mi, že diskusia k tomuto telefóniku tu akosi vymiera, resp. je dosť riedka v poslednej dobe...je to tým, že je tento phone taký bezproblémový, alebo jednoducho ľudia kašlú na to, aby sa podelili o svoje problémy prípadne skúsenosti? 
btw. To originál HTC koženné púzdro je naozaj luxusné, za cenu ktorá ani nestojí za reč...napr. na ALZA.sk je to necelých 8eur...za takú cenu nekúpite ani nejakú "noname" náhradu...veľmi odporúčam!!!
Inak telefón som si v priebehu 2-týždňov naozaj zamiloval a nevymenil by som ho za nič...takže ešte raz vám tu ďakujem za odporúčanie jeho kúpy...teraz som spokojný aj ja, aj manželka s Omniou W (mala predtým Galaxy ACE a nechápe ako je tá Omnia W rýchla, všetko ide ako namydlený blesk)
Pýtal som sa tu na problém s 3G datovým pripojením a nikto mi na to neodpovedal...
Tu:
btw. To originál HTC koženné púzdro je naozaj luxusné, za cenu ktorá ani nestojí za reč...napr. na ALZA.sk je to necelých 8eur...za takú cenu nekúpite ani nejakú "noname" náhradu...veľmi odporúčam!!!
Code: Select all
http://www.alza.sk/htc-po-s650-d273806.htmPýtal som sa tu na problém s 3G datovým pripojením a nikto mi na to neodpovedal...
Tu:
streethawk wrote:Poradíte prosím niekto? Nemáte podobnú skúsenosť? Niekde na zahraničných fórach som to čítal, ale tam to nechcú riešiť, že počkajú na ďalší update, to mi príde ako dosť divný prístup, ale zrejme iná možnosť nieje...streethawk wrote:Ahojte borci, taká otázočka, updatoval som Titana na najnovšiu verziu a teraz aj keď nemám zapnuté 3G resp. datové pripojenie, tak sa mi zobrazuje ikonka "3G" pri sile signálu...prečo? Dokonca som zistil, že ak mám zapnuté datové pripojenie 3G, tak v hre Angry Birds mi po prejdení prvého levelu a pokuse hrať level druhý padne hra do OS, robí to iba pri zapnutom datovom pripojení, zaujímavé je, že to v tej hre, mi urobilo aj keď mám data vypnuté v menu, ale ikonka 3G vedľa signálu bola...ikonka tam síce je, ale data nejdú, pretože nejde ani načítať stránka netu ani nič...ale tej hre to aj tak vadí, v prípade zapnutého WiFi internetu nie, tam problém nieje...
Neviete, niekto prečo to tam zobrazuje a prečo to nerobí na rovnakej verzii systému WP (Omnia W), tam to vôbec nezobrazuje, iba keď zapnem datové pripojenie...
Tak jsem take zakoupil tento kryt : http://www.ebay.de/itm/Gel-Style-Case-S ... 3056221817" onclick="window.open(this.href);return false;
A jsem maximalne spokojeny, za 130 kc je to bomba!!! Vsem doporucuji a dekuji za tip!
A jsem maximalne spokojeny, za 130 kc je to bomba!!! Vsem doporucuji a dekuji za tip!
Streethawk: Mozna to jen nechapu, ale vadi to v necem?
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
Ahoj, písal som to tam, napr. hra Angry Birds padá pri zapnutom 3G a aj keď mám data vypnuté, ale ikonka 3G tam svieti, tak sa tato chyba prejavuje, preto ma to štve, musím vždy najskôr zapnúť a vypnúť 3G data a ikonka sa na chvíľu stratí, neviem presne na akú dobu, ale pomáha to...možno to je chyba hry, ale prečo je tento problém iba u Titana a nie aj u Omnie W...
Inak ten problém s Angry Birds som vypozoroval aj predtým na Omnii W, keď som nechal zapnuté 3G data tak to blbo a hra padala...
ZDAR
Inak ten problém s Angry Birds som vypozoroval aj predtým na Omnii W, keď som nechal zapnuté 3G data tak to blbo a hra padala...
ZDAR
Aha, tak to netusim.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To slysim prvne a na Titanu jsem jeste nikdy nic takoveho nezaznamenal..u me vlastne tecou data porad..porad zaple 3G a Angry Birds to neshodi..
U mě to samý, mám zapnuté GPRS natvrdo, data stále jedou a nic nepadá...