100x Nokia Lumia pro Windows Phone vývojáře (diskuze)
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Paní trvala odpověď na moji odpověď na její dotaz další čtyři dni
Asi to fakt nějak nedávají.
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
tak po 2 tyzdnoch vymeny e-mailov mam potvrdenych 5 aplikacii, mozem sa pustit do prace...
ps: ako sa to robi?!
som uplny novacik, chcel som zacat robit appky pre WP aj tak, ale tato motivacia s Nokiou ma donutila realne zacat. chcem sa opytat skusenejsich, ak by bol niekto ochotny pomoct pri zaciatkoch (formou MSN, skype chatu) prosim napiste mi sukromnu spravu... na oplatku mozem pomoct ja s niecim, v com mam viac skusenosti 
ps: ako sa to robi?!
klidně co budu moci pomůžu (skype - petrroll)
splnil uz niekto z vas podmienky, pripadne vyhral uz nokiu, ja som podmienky uz splnil, zajtra to budem mat z create.msdn.com modre na bielom
tak ci to uz niekto riesil a ci ms drzi naozaj slovo 
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Pak dej vedet sem ke svemu prispevku, jak dlouho trvala reakce a schvaleni hotovych aplikaci, doruceni vyhry, jak fungoval vyber barvy, pokud byl mozny? 
Hotové apikace ze soutěže 100x Nokia Lumia pro WP7 vývojáře
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=144&t=28408" onclick="window.open(this.href);return false;
Hotové apikace ze soutěže 100x Nokia Lumia pro WP7 vývojáře
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=144&t=28408" onclick="window.open(this.href);return false;
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Respekt!matoman wrote:ja som podmienky uz splnil, zajtra to budem mat z create.msdn.com modre na bielom
-
fscz
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 800
Tak to jsi to zmáknul pěkně rychle! A já pořád čekám na potvrzovací email druhého pokusumatoman wrote:splnil uz niekto z vas podmienky, pripadne vyhral uz nokiu, ja som podmienky uz splnil, zajtra to budem mat z create.msdn.com modre na bielomtak ci to uz niekto riesil a ci ms drzi naozaj slovo
Předem gratuluju a doufám, že vše půjde podle představ
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Malá informace k pravidlům, pokud někdo uvažuje o bonusové ceně za Azure
Pokud Vámi vytvořené aplikace budou využívat službu Windows Azure, získáte navíc Microsoft Office 2010 Professional.
Můj dotaz:
Pokud Vámi vytvořené aplikace budou využívat službu Windows Azure, získáte navíc Microsoft Office 2010 Professional.
Můj dotaz:
Odpověď od pořadatele:Je třeba, aby všechny moje vytvořené aplikace využívaly Azure, nebo stačí jedna?
Stačí jedna z aplikací, ale samozřejmě, pokud všechny budeme jen rádi J.
pekne, keby som vedel tak by som nad tym i uvazoval 
Tak uz to mam i v apphubu, vsetky appky nad 50 stiahnuti, pisal som do ms na ten mail, teraz uz iba cakat
no som zvedavy ako to bude dlho trvat.
-
Oslik
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7 a Omnia W
Paráda, blahopřeji!matoman wrote:splnil uz niekto z vas podmienky, pripadne vyhral uz nokiu, ja som podmienky uz splnil, zajtra to budem mat z create.msdn.com modre na bielomtak ci to uz niekto riesil a ci ms drzi naozaj slovo
Nemohl by nekdo vytvorit aplikace pro Voocall http://www.voocall.cz/coajak_api.html" onclick="window.open(this.href);return false; pro inicializaci hovoru, psani sms. 
Má někdo stejný problém jako já, tedy totální ignorance pořadatelů? 5.2 jsme vyplnil a odeslal formulář, od té doby jsem na [email protected] poslal 2 emaily a vše bez odezvy. Proč mě bojkotují? Mám znova odeslat ten formulář nebo se na to vysrat? (už mě někdo mezitím zabral jednu aplikaci)...
Ale od 5.2. mi to pride divne, poznam ludi, co posielali formular ovela neskor, pozri do spamu ci sa to nehodilo....
To se dívám pořád, teď sem vyplnil ten formulář znovu, tak třeba mi do 30.5 odpoví. 
Tak mi prisiel mail, s tym, ze ked som uz splnil, tak nech poslem url s linkami.... Asi necitali tie moje dva predchadzajuce maily, tak som poslal znovu, hned na to otazka, ci sa chystam robit i 4tu nahlasenu appku, ja ze ne, a teraz cakam na dalsiu odpoved....
Tak mě po 3 týdněch poprvé odpověděli a to takto:
Co na to říct? Prostě drzost.Vážený pane,
děkujeme za Váš zájem o účast v soutěži 100x Nokia Lumia pro vývojáře WP7. Bohužel v tuto chvíli bylo již dosaženo maximální kapacity soutěžících, tj. 100. Ne všichni registrovaní ovšem k dnešnímu dni zaregistrovali všechny 3 požadované aplikace, tudíž se může stát, že ještě ze soutěže o telefon vypadnou.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Mně byl včera zamítnut megaupdate aplikace Rádio. Update jsem udělal (dva), odeslal odkaz... Prostě na začátku soutěže mi myšlenku megaupdatu schválili, ale včera, když jsem ho znovu zmínil, zamítli.
Takový je život.
Můžu se stavět na hlavu a zbláznit se z toho, nebo vymyslet jinou aplikaci a tyhle pochopitelný věci neřešit.
Druhá varianta musí vždycky zvítězit!
Takový je život.
Druhá varianta musí vždycky zvítězit!
Být tebou vůbec bych se nebál, a aplikace začal tvořit. Jenom se domluvit jestli můžeš být 101. Pochybuju že všichni své aplikace udělají, nevěřím ani v polovinu, takže bych se vůbec nebálbaxx007 wrote:Tak mě po 3 týdněch poprvé odpověděli a to takto:Co na to říct? Prostě drzost.Vážený pane,
děkujeme za Váš zájem o účast v soutěži 100x Nokia Lumia pro vývojáře WP7. Bohužel v tuto chvíli bylo již dosaženo maximální kapacity soutěžících, tj. 100. Ne všichni registrovaní ovšem k dnešnímu dni zaregistrovali všechny 3 požadované aplikace, tudíž se může stát, že ještě ze soutěže o telefon vypadnou.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Tam je jediný problém si zaregistrovat ty nápady, aby někdo 105. nedělal to samé a pak to odevzdal dríve.