staci ti debetna karta, skus si zriadit studentsky ucet v nejakej banke kde davaju visu s ktorou by sa dalo platit cez net k uctu csob? napr. Ale neviem ake maju podmienky s vekom.
Nejen Visa, ale i MasterCard. V 15 jsem si zakladal studensky ucet u KB, ale jak to je presne poplatky ti nereknu, ale nic tragickyho to neni, jen jsem si musel nechat online platby aktivovat na pobocce nekdy po zalozeni uctu (tehdy kvuli PayPal).
Zkus mbank.eu Je to bezhotovostní banka. A karta co dostaneš funguje jak na Paypal tak ve WP Marketu, předpokládám, že s App store nebude problém.
Měsíčně máš 3 výběry z bankomatů po ČR zdarma. Jinak neplatíš nic.
Kartu ke studentskému účtu dostaneš, peníze si tam můžeš nechat zasílat normálně poštovní poukázkou. Studentský účet můžeš mít tuším do 26-27 a nejideálnější by byl asi ten ČSOBS účet co se týká poplatků, takže se zkus dostat někam do jiného města kde ČSOB mají (jelikož nejde založit online).
Mohu s ní platit v normálním obchodě ?
Je to stejný jako s pěnězka proste zaplatím např. 118kč a když mám na učte 118kč tak jenom se odečte není v tom ještě háček ?
Můžu si vybrat ? Visa , MasterCard , apod .. ?
Můžu jít do mínusu ? :D
mozes s nou platit, vyber zalezi od banky, minus taktiez na podmienkach banky. Najlepsie je zajst do nejakej pobocny, kde ti to slecna/alebo pan pekne vysvetli, pripadne rovno zalozi ucet.