HTC Titan: Všeobecná diskuze
- silent64sk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus
Porovnanie displejov je veľmi subjektívne, ja tiež preferujem skôr klasické (S)LCD displeje, mám Smart TV od Samsungu a Samsung má veľmi rád prepálené až nereálne farby(zrejme to preferujú aj ľudia na ázijskom trhu - Japonci, Kórejčania, atď.), všetky prednastavené režimy sú hrozné, treba to poriadne ladiť. Podobný prípad sú aj (super)Amoledy. Super Amoled Plus u Galaxy S2 je už ale dobre použiteľný. Titan má ten displej fakt dobrý, na môj vkus by bol Amoled najmä s PenTile maticou krok späť. Ale taký Super Amoled Plus s klasickou maticou by ale už mohol vyzerať dobre, najmä na takej uhlopriečke. Ale ako vravím, je to vec vkusu a veľmi subjektívny parameter pri rozhodovaní, treba si to pozrieť naživo...
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
Ja ho mám síce iba pár dní, ale žiadne sťažnosti som nezaznamenal, to oneskorenie nieje iba problém HTC Titan-a, mám aj Omniu W a tam to je presne takisto, asi 1s oneskorenie, resp. po prijatí hovoru vás druhá strana počuje až po 1s cca...
Ja to ako obrovský problém nevnímam, viac prevažujú u tohto phonu pozitíva, žiadny telefón nieje dokonalý...rovnako je to i s ľudmi
PS2All: Skúste mi odpovedať na môj posledný dotaz prosím...
THX
Ja to ako obrovský problém nevnímam, viac prevažujú u tohto phonu pozitíva, žiadny telefón nieje dokonalý...rovnako je to i s ľudmi
PS2All: Skúste mi odpovedať na môj posledný dotaz prosím...
THX
Naprosto stejně se chová moje HTC Desire Z s Androidem, druhá strana musí 1-2 vteřiny čekat, než mne uslyší......
Re: HTC Titan: Všeobecná diskuze
K tem displejum, Lumia je proti Samoledu na Galaxy note doslova hnusna. Titan ma ale disolej luxusni, skoda jen vadnych bodu. Jeden jsem mel.
To je evidentně nějaký bug nové techniky s tím zvukem, protože má stará Nokia 8210 to nedělá 
Budete se smat, ale za poslednich par mesicu jsem vystridal telefony, co blbe telefonuji 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
A je to na svete,pritahujes vadne telefony 
Nerikej, ja uz to menit nechci. Trochu to taky leze do penez 
Telefonuju dost a dost a jediný, kdo si stěžuje je moje máma. Možná už ale blbě slyší... Dám si na to teď pozor a budu se ptát druhé strany jak mě slyší - dost by mě mrzelo, kdyby takový klenot, jakým Titan bezesporu je, měl nějaké problémy a zrovna se špatným zvukem.

-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Je snad problém to vyzkoušet? Prohodit si doma s členy rodiny nebo s kamarádem telefony a poslechnout si to na vlastní ucho? Proč žít v dohadech? Já považuji Radar za menšího bratříčka Titana a zatím mi nikdo neřekl, že by mě slyšel hůř než dříve. I já v něm slyším každého velmi věrně. Ale to již nesouvisí s tématem.
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
Poradíte prosím niekto? Nemáte podobnú skúsenosť? Niekde na zahraničných fórach som to čítal, ale tam to nechú riešiť, že počkajú na ďalší update...streethawk wrote:Ahojte borci, taká otázočka, updatoval som Titana na najnovšiu verziu a teraz aj keď nemám zapnuté 3G resp. datové pripojenie, tak sa mi zobrazuje ikonka "3G" pri sile signálu...prečo? Dokonca som zistil, že ak mám zapnuté datové pripojenie 3G, tak v hre Angry Birds mi po prejdení prvého levelu a pokuse hrať level druhý padne hra do OS, robí to iba pri zapnutom datovom pripojení, zaujímavé je, že to v tej hre, mi urobilo aj keď mám data vypnuté v menu, ale ikonka 3G vedľa signálu bola...ikonka tam síce je, ale data nejdú, pretože nejde ani načítať stránka netu ani nič...ale tej hre to aj tak vadí, v prípade zapnutého WiFi internetu nie, tam problém nieje...
Neviete, niekto prečo to tam zobrazuje a prečo to nerobí na rovnakej verzii systému WP (Omnia W), tam to vôbec nezobrazuje, iba keď zapnem datové pripojenie...
Flynn> Radar ale nema druhy mikrofon ne? Ja nic zkouset nemusel, lidi si stezovali, ne pokazde, ale obcas ano.
-
lo1kat1
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
RE: HTC Titan: Všeobecná diskuze
Prave jsem chtel odeslat MMSku,a zjistil jsem ze to snad TITAN neumi?????nebo jen blbe hledam?
Sent from my TITAN X310e using Board Express
Sent from my TITAN X310e using Board Express
-
mmajo
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Titan, Samsung Galaxy Note
MMS vytvoříš několika způsoby:
1.vytvoříš novou SMS a dáš Attach (připojit) a vybereš fotku, kterou chceš připojit...
2.Nebo si zobrazíš fotku, vybereš Share (sdílet) -> Messaging
a myslím, že bude existovat ještě další...
1.vytvoříš novou SMS a dáš Attach (připojit) a vybereš fotku, kterou chceš připojit...
2.Nebo si zobrazíš fotku, vybereš Share (sdílet) -> Messaging
a myslím, že bude existovat ještě další...
mberdychu, použij tlačítko "OPRAVIT", oprav ten svůj nesmysl. A používej prosím diakritiku.mberdych wrote:Flynn> Radar ale nema druhy mikrofon ne? Ja nic zkouset nemusel, lidi si stezovali, nebo pokazde, ale ano.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
O tomhle u Titana slyším poprvé...adamis wrote:Telefonuju dost a dost a jediný, kdo si stěžuje je moje máma. Možná už ale blbě slyší... Dám si na to teď pozor a budu se ptát druhé strany jak mě slyší - dost by mě mrzelo, kdyby takový klenot, jakým Titan bezesporu je, měl nějaké problémy a zrovna se špatným zvukem.![]()
Opravil jsem, ale na diakritiku dlabu. Jsem holt stara internetova generace. Pokud to nekoho pohorsuje, tak se omlouvam.
No, už tomu rozumím...
A když nechceš používat háčky a čárky, tak je nepoužívej.
A když nechceš používat háčky a čárky, tak je nepoužívej.
V pohode, rychleji jsem myslel nez psal.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
V práci mi kolega jednou udělal takovou všivárnu... Přelepil mi mikrofon na stolním phonu. Celý dopoledne mi do telefonu lidi říkali že mě slyšej divně, tak jsem jim říkal že u mě OK tak ať zkusej helpdesk...
Až při obědě jsem na kolegovi poznal, že něco není OK a pak mi to došlo... Ten blbec kterej má problémy s telefonem jsem já...
Nepřelepil ti někdo mikrofon?
Průhledná páska, těžký si všimnout
/vtip/
Až při obědě jsem na kolegovi poznal, že něco není OK a pak mi to došlo... Ten blbec kterej má problémy s telefonem jsem já...
Nepřelepil ti někdo mikrofon?