Barvy na displeji
-
streki
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D, 2.3.4, 16GB Kingston class 10
Barvy na displeji
Jak vám zobrazuje display barvy? V porovnání s desire Z má EVO červenou lehce do oranzova. Asi je to vlastnost 3d displaye. Ale není to nic zásadního. Škoda, že nelze měnit kontrast. Jak je to u vás?
Re: Display
Rovnako. Vraj je to chybná séria, treba reklamovať.
-
streki
- přispěvatel

Re: Display
Vyreklamuji a napisu jak to dopadlo. Budu muset oprášit můj starý htc diamond. To zas bude maso. 
-
streki
- přispěvatel

Barvy na displeji
Takze panove, vada to neni. Hold je to daň za 3D. Hold display je meně kontrastní než u jiných HTC.
Více:
http://www.youtube.com/watch?v=GktpE5YLyYc" onclick="window.open(this.href);return false;
HTC to také potvrdilo.
Více:
http://www.youtube.com/watch?v=GktpE5YLyYc" onclick="window.open(this.href);return false;
HTC to také potvrdilo.
Re: Barvy na displeji
A ako to že v inej téme to chalanovi uznali a vymenili displej?
A ostatní sa dušujú že u nich je biela naozaj biela...
A ostatní sa dušujú že u nich je biela naozaj biela...
-
streki
- přispěvatel

Barvy na displeji
Možný to je, já u toho nebyl. A měl jsi 3D vedle svýho HD-čka? Ono se to těžko posuzuje, když není přímé srovnání. Já měl vedle sebe Desire Z a tam to vidět bylo. Rozdíl nění nijak markatní. Prostě přesně jak na videu, který jsem přiložil. Menší kontrast. Když to někdo má jako první telefon s obřím displejem tak to nepozná.
Beriem späť, farby boli vraj podľa štandardu HTC, displej menili kvôli prachu pod ním...dúfam že Evo netrpí tým prachom rovnako ako Sensation :(
Hej, pri porovnaní s mojim DHD má Evo displej do žlta. Červená ikona v menu je mierne do oranžova, čierne pozadie ide do hneda..podobne ako na tom videu..na to by sa dalo zvyknúť, ale štve ma hlavne foťák, ten robí o 2 triedy horšie fotky ako DHD a to je čo povedať.
Som z toho telefónu dosť sklamaný, na DHD mi v podstate vadila iba slabá batéria a Evo malo byť náhradou s lepšou aj rozšíritelnou batériou...ale mám pocit že som si kúpil šmejd :(
Hej, pri porovnaní s mojim DHD má Evo displej do žlta. Červená ikona v menu je mierne do oranžova, čierne pozadie ide do hneda..podobne ako na tom videu..na to by sa dalo zvyknúť, ale štve ma hlavne foťák, ten robí o 2 triedy horšie fotky ako DHD a to je čo povedať.
Som z toho telefónu dosť sklamaný, na DHD mi v podstate vadila iba slabá batéria a Evo malo byť náhradou s lepšou aj rozšíritelnou batériou...ale mám pocit že som si kúpil šmejd :(
-
streki
- přispěvatel

Barvy na displeji
Zas tak zlé to není. Andreno 220, 1Gb RAM, 1.2GB dual core, qHD+3D, mám dojem, že ten menší kontrast v porovnání s cenou a těmito parametry je detail.
)
Barvy na displeji
Dufulo, na xda je app, co se jmenuje Amaze camera a podle me se fotky zlepsily. Je to i tady na foru http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... &start=105" onclick="window.open(this.href);return false; Zkus a uvidis, melo by to byt lepsi 
Vyskúšam keď príde telefón z reklamácie, díky