Ahoj, zajimalo by me jake mate zkusenosti s vlivem zapnutych funkci na baterii v rezimu kdy je mobil zamknuty...?
Jiz jsem zjistil ze WiFi nefunguje, takze tam je to jasne, WiFi prakticky vypinat nemusite protoze funguje stejne jen kdyz je telefon aktivni.
Jak je to ale s BT, 3G (resp. data) a take GPS (nebo urcovani polohy?)?
Btw nevyhoda WiFi ktera se vypina je ta, ze FB chat je v tomto pripade prakticky nepouzitelny protoze zprava vas dostihne az kdyz bude telefon aktivni, kdyz mate telefon v kapse nebo na stole tak vas proste nikdo nezastihne, chapu to tak spravne?
Prosim zkusene uzivatele o reakci, myslim ze to uz musite mit za ten cas prece zmaknuty, a me moc nenapada zpusob jak to ted rychle zjistit...?
vliv zamknuteho telefonu na baterii
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
BT, 3G i GPS fungují. Bluetooth asi pořád nebo dost často, protože při nasednutí do auta se mi prakticky hned spáruje s HF. 3G a GPS se zapínají dle mého podle potřeby, když nějaká aplikace potřebuje data nebo systém potřebuje zjistit polohu.
FB chat funguje jako všechny datové přenosy i přes 3G.
FB chat funguje jako všechny datové přenosy i přes 3G.
Aha takze kdyz je hodne dlazdic a zapnuty 3G a GPS tak baterka pujde hodne dolu...
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Na počtu dlaždic ani tak nezáleží, maximální počet aplikací, které na pozadí můžou mít naplánovanou nějakou akci, je 6. Ale s tím 3G a GPS souhlasím.
Uživatelsky je to 9 aplikací plus ty, které to mají povolené automaticky... Je to vidět v Nastavení - Aplikace - Úlohy na pozadí a tam i v Upřesnit
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Já jsem se tedy nedostal na více než šest zároveň naplánovaných. Ale uznávám, že tohle může být zrovna trochu jinak.