Audio výstup nefunguje na více zařízeních

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
h3adh0t
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 trophy

Post by h3adh0t »

Mám problém a s prominutím mě to jebe jak cip!! Mám HTC trophy 7 s nejnovější aktualizací a nevím co stím je, ale mám něco se zvukem.Připojil sem orig.sluchátka od htc poslouchal a po cca 2-4 dnech přestalo hrát ná 80%jedno sluchátko a druhé o 50% taky.Pak jsem měl svoje "philips" sluchátka a po stejné době to samé.Potom jsem měl trend basové sluchátka špuntové a opět to samé.Pak jsem připojil mobil ke svým bednám na pc,začaly mi chrčet satelity(kalotové) a dělají to v basu.Neřeknu kdybych měl šunty, ale tady jde o tyto repro http://pocitace.obchudek.cz/periferie/r ... -s18705363 mají výkon téměř 200W.Není možné, aby subwoofer pustil basy do kaloťaku(satelitu) to se mi nikdy nestalo.Proč muj mobil vyřadí z provozu všechna připojené audiozařízení? :(
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

zjíštění nahrávky

Post by Flynn »

A zkusil jsi pak ta audio zařízení použít jinde? Sluchátka připojit k něčemu jinému a bedny taky? Jsou opravdu odrovnané nebo hrají?
h3adh0t
přispěvatel
přispěvatel

zjíštění nahrávky

Post by h3adh0t »

ano zpět k počítači jsem to připojil..a hrajou ale při 5% hlasitosti chrčí v bassech.ale kaloťaky,...což není možné ty měníče nepustí do satelitu.a. hned po otm co jsem to odpojil od telefonu.a jsou to 4 audio zařízení
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

RE: 4 audio zařízení přestalo hrát..

Post by icepoint »

Ach jo,kdyz vidim na co vse dnes daji thx certifikat!! Muj jediny vyskovy reproduktor do reprosoustav stal malem dvakrat vice nez tento "thx" system. 500W haha.Pisou 200W,,a to pravdepodobne cely system,rozhodne ne na kanal.Ten uz dle obrazku plastovy ci max.drevotriskovy subwoofer bych chtel pri zatezi i jen 100w videt!! Pokud ti chrci basovy reproduktor,doslo pravdepodobne k nevratnemu poskozeni.Kaloty ovsem vydrzi mene,takze je otazka,zda se neposkodila vyhybka.I kdyby nicmene pustila vyhybka basove frekvence do kaloty,ta je stejne neni schopna prehrat,nicmene v absolutni hodnote sinus.( rms) vykonu by ty basove frekvence svym prikonem tento reproduktor asi znicily. Ovsem netusim,jak by jakykoli mobil se svym jmenovitym vykonem tipuju v max. jednotkach Wattu mohl znicit jakekoli reprosoustavy- ani otunene thx pc bednicky.Sluchatka,mozna,ale ne reprosoustavy.Kde by z te baterie vzal na to ten mobil vykon??

Sent from my HTC Titan using Board Express
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

4 audio zařízení přestalo hrát..

Post by mimonaut »

můžou tam být rázy schopné poškodit i předzesilovač v aktivních bednách.
jinak THX je stále zárukou velmi kvalitního poslechu, měl jsem ty samé logitechy v 5.1 a zvukově se tomu nic co jsem slyšel do 25000,- nevyrovnalo - a to stály 9k. A procházel jsem lecjaké poslechové místnosti a dlouho vybíral. Měl jsem limit 25000 a koupil bedny za třetinu.. kdepak, tyhle bedýnky se fakt povedly..
h3adh0t
přispěvatel
přispěvatel

Post by h3adh0t »

Subwofer je v pohodě.Kaloty chrčí když zapnu bassy a když jsem to měl puštěně přes telefon hral sem na cca 5-10% výkonu což je asi hlas mluvíciho člověka takhle bych to přirovnal.celou sestavu jsem vzal do obývaku a připojil k zesilovači s bednama ktere mají výkon něco kolem 3kw a zapojil sem k nim své bedny a tamty vypl..ze začatku taky chrčely no a já čím dál víc přidával hlasitost a ustupuvalo to čí mdal víc a pak se to vratilo k normálu.připojíl sem k pc a hraje to jak má..už tomu dávam zahul a v pohodě ani jedno chrčení sem zatím nepostřehl.sluchatka asi nezachráním,perspektive mě spíše nenapadá jak.ale hlavně že bedny jedou.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by icepoint »

Teda neznám nikoho, kdo má v bytě hudební sestavu 3KW, tj 3000W ne?? Velmi dobré a velmi drahé receivery pro domácí kino mohou mít při minim. zkreslení výkon dejme tomu 180-200W na kanál,tj. při devítikanálovém zesilovači dejme tomu 9 krát 200w což je 1800W, a ty už stojí velké desetitisíce, např.méá oblíbená značka Onkyo TX-NR3009 - http://av-prijimace.heureka.cz/onkyo-tx-nr3009/" onclick="window.open(this.href);return false; .No asi jsi fajnšmekr. Ale stojím za svým, žádný mobil nedokáže poškodit reposoustavy, ani aktivní, ani pasivní, ano souhlas s mimonautem, jistý napěťový impuls by teoreticky mohl zničit nějakou součástku v předzesilovači, zesilovači, sign.vyhýbce, ale nikdy ne samotné reproduktory. Celý ten problém je podivný.

to mimonaut- celé OT, ale nikdy- dokud jsem slušně slyšel, dnes po letech v leteckém provozu slyším mizerněji, nikdy jsem neslyšel slušně hrát jakékoli pc ani jiné bedýnky v hodnotě do 1Ok. Ano, daly se najít vyjímky,ale bylo jich sakra málo. A při přímém srovnání s cenově nesrovnatelnými konkurenty by nikdy neobstály- a neobstály by ani logitechy, kdybys je vzal na přímé porovnání. Kdybys je přímo porovnal, bylo by to jasné. Bavíme li se ovšem o poslechu muziky z pc, přes běžnou zvuk.PC kartu a běžného mp3,wma apod. formátu, je to fuk. Bavíme li se o stereo!!!poslechu kvalitní hudby, dobře nahrané,ve správně zatlumené poslechové místnosti, bedny za desítku jsou mimo. Min. při větším zatížení ve větší místnosti. Takže buď velkoobjemové 100l a více bedny za pár desítek nebo menší místnost a kvalitní referenční stojanové repro v ceně podobné. žádný kouzelník z Logitechu ani jiné firmy, nic za 10k nedožene.To nemluvím o tom, že tyto pc bedýnky- sám jedny a zrovna od logitechu :) mám, mají za ty prachy v sobě i zesilovač obvykle.Byť jistý pán z kategorie High-End v Audio a Video, nyní působící ve firmě LG jisté zázraky pro masy za pár korun dokáže-zasvěcení vědí -Mark.... Ale šálí spíše náš nedokonalý sluch a sází na to, že nikdo to s opravdovým High-Endem srovnávat nebude a má pravdu a dělá to dobře. Taky parafráze- kdo z vás/ nás na to má pánové ne? :tlem:
h3adh0t
přispěvatel
přispěvatel

Post by h3adh0t »

to je oravda no..nějak mi to pomohlo..já tam dal na zesilvoači minimalní hlasitost a přidal sem na svojích bednach..sem zam bedny nestíhaly no ale to bylo jen někdy.. a už jedou..ale proč mi nejedou 3 sluchatka?? a i přímo od HTC ktere by mělý být na ten mobil stavěné..
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by icepoint »

Napověděl mimonaut. Problém bych hledal ve zvukovém výstupu příp.konektoru -přípojném místě pro sluchátka. Sluchátka jsou -pokud jsi je někdy viděl rozebrané- obzvláště pecky, totálně jemné materiály a vrstvy, miniaturní reproduktorky, teňoučká membrána. Jakýmkoli větším proudem, než na jaké jsou stavěná je bezpečně zničíš.Ne tak už větší reproduktory. Zkusil bych někým, kdo tomu rozumí nechat proměřit sluchátkový výstup- nevím, zda to u tak malého konektoru půjde bez rozebrání přístroje, pak asi jedině servis.
Miroslav Havlíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Post by Miroslav Havlíček »

Nijak bych to neřešil. Prostě je v háji zvukový výstup -> reklamovat. A když ti technik nebude věřit, ať si to vyzkouší na svých sluchátkách. :-)
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

taktak.. reklamovat..
Post Reply

Return to “Aplikace a software”