HTC Titan: Všeobecná diskuze
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Děkuji Ti, náčelníku, že ses mě zastal 
Musím se přidat - úplně stejný problém. Na originálním kabelu jsou pořádné "drápy" a lemování konektoru jsem také vytrhl. Konektor v klidové poloze totiž není přesně ve středu otvoru, je natlačen na horní hranu, a kabel při vytahování o tuto hranu drhne. A pacičky na kabelu to dokonají.
Od té doby si dávám pozor a používám to takto: při vytahování kabelu držím telefon tak, že palec mám na displeji v místě nad konektorem, mírně přitlačím, konektor se vůči otvoru posune trošku dolů a kabel jde krásně vytáhnout.
Od té doby si dávám pozor a používám to takto: při vytahování kabelu držím telefon tak, že palec mám na displeji v místě nad konektorem, mírně přitlačím, konektor se vůči otvoru posune trošku dolů a kabel jde krásně vytáhnout.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tak to uz je pak jiny problem,ja mam konektor dostatecne od plastoveho lemovani,presne uprostred.
Telefon pevne sedi ve "vanicce" nijak se nehybe,tudiz plastik se nemuze nijak znicit.Nektere kabely maji zbytecne vysoke zoubky,tem radim se vyhybat.U me po 3 mesicich ani jedine zadrhnuti o ten plastik.
Telefon pevne sedi ve "vanicce" nijak se nehybe,tudiz plastik se nemuze nijak znicit.Nektere kabely maji zbytecne vysoke zoubky,tem radim se vyhybat.U me po 3 mesicich ani jedine zadrhnuti o ten plastik.
Souhlas s htcjirkou... NO PROBLEM
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Nj, ja mam horni hranu konektoru zaroven s horni hranou toho plastovyho kousku a drhnul sem vzdy. Ale nejak jsem ten dil slepil a zasadil zpet. Tak snad nejakou chvili vydrzi
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
Prosím vás, taký detail, má Titan "gorilla glass" ???
Ďakujem
Ďakujem
-
htcjirka
- smartmaniak

Odpoved je jednoducha nema.
-
streethawk
- přispěvatel

A to prečo, veď napr. HTC Radar údajne má, tomu nerozumiem, nakoľko Titan je luxusnejšia verzia Windows Phonu... 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
radar určo nemá.. a má i dost měkké sklo náchylné na poškrábání (jestli je to vůbec sklo)
a výpis všech zařízení co GG mají je zde
a výpis všech zařízení co GG mají je zde
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Ted nevim, jestli to pujde pouzit, ale
Prochazel jsem nejaky cinsky fora a narazil na clanek "最新HTC注册表编辑器 – HTC URegistryEditor v1000" a byl u toho prilozen http://uloz.to/xamYT8b/uregistryeditor-xap" onclick="window.open(this.href);return false; .
Psalo se ruzne, ze na nainstalovani nestaci jen Chevron, ale zkusil jsem to a slo to.
Co vy na to, kolegove? Je to k necemu?
Prochazel jsem nejaky cinsky fora a narazil na clanek "最新HTC注册表编辑器 – HTC URegistryEditor v1000" a byl u toho prilozen http://uloz.to/xamYT8b/uregistryeditor-xap" onclick="window.open(this.href);return false; .
Psalo se ruzne, ze na nainstalovani nestaci jen Chevron, ale zkusil jsem to a slo to.
Co vy na to, kolegove? Je to k necemu?
-
streethawk
- přispěvatel

Ahojte borci, taká otázočka, updatoval som Titana na najnovšiu verziu a teraz aj keď nemám zapnuté 3G resp. datové pripojenie, tak sa mi zobrazuje ikonka "3G" pri sile signálu...prečo? Dokonca som zistil, že ak mám zapnuté datové pripojenie 3G, tak v hre Angry Birds mi po prejdení prvého levelu a pokuse hrať level druhý padne hra do OS, robí to iba pri zapnutom datovom pripojení, zaujímavé je, že to v tej hre, mi urobilo aj keď mám data vypnuté v menu, ale ikonka 3G vedľa signálu bola...ikonka tam síce je, ale data nejdú, pretože nejde ani načítať stránka netu ani nič...ale tej hre to aj tak vadí, v prípade zapnutého WiFi internetu nie, tam problém nieje...
Neviete, neikto prečo to tam zobrazuje a prečo to nerobí na rovnakej verzii systému WP (Omnia W), tam to vôbec nezobrazuje, iba keď zapnem datové pripojenie...
Ďakujem...
Streethawk
Neviete, neikto prečo to tam zobrazuje a prečo to nerobí na rovnakej verzii systému WP (Omnia W), tam to vôbec nezobrazuje, iba keď zapnem datové pripojenie...
Ďakujem...
Streethawk
Zdravím všechny účastníky tohoto fóra. Toto fórum již delší dobu sleduji. Uvažuji nad koupí HTC Titan.
Rád bych se zeptal Vás, kteří zařízení mají, jak je to s kvalitou hovoru. Někteří zde zmiňujete, že Vás protistrana prvních pár sekund neslyší. Na zahraničních fórech si docela ve velkém stěžují na kvalitu hovoru. Protistrana Vás údajně slyší velice špatně. Viz. Link.
Jsou tyto problémy již vyřešeny, případně se s nimi zde někdo setkal? Kvalita hovoru je pro mě stále ještě docela zásadní.
http://www.youtube.com/watch?v=DhZU6bQW794
Rád bych se zeptal Vás, kteří zařízení mají, jak je to s kvalitou hovoru. Někteří zde zmiňujete, že Vás protistrana prvních pár sekund neslyší. Na zahraničních fórech si docela ve velkém stěžují na kvalitu hovoru. Protistrana Vás údajně slyší velice špatně. Viz. Link.
Jsou tyto problémy již vyřešeny, případně se s nimi zde někdo setkal? Kvalita hovoru je pro mě stále ještě docela zásadní.
http://www.youtube.com/watch?v=DhZU6bQW794
-
mmajo
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Titan, Samsung Galaxy Note
Na kvalitu si ještě nikdy nestěžoval. Ale zpoždění při přijmutí hovoru tam je. Je to tak 1s. Pořád mě to někdy dostane. 
-
htcjirka
- smartmaniak

Muze to zalezet na kvalite signalu,ja vlastnim Titana temer 4 mesice a dodnes si nikdo na kvalitu nestezoval,dokonce jsem to zacal i sledovat, po tom co se objevily prvni signaly o problemech a ptam se od jiste doby znamych jak me slysi, kdyz volam venku, v rusnem prostredi na dilne apod,zkousel jsem i pujcit telefon protistrane a zadny problem...Vsichni tvrdi, ze me slysi nadherne ciste.Takze za sebe rikam,ja osobne problem nemam.Ale jsou tu minimalne dva clovicci na tomto foru co s tim problem meli,na xda tez nekolik nespokojencu,takze udelat z toho nejaky zaver neumim kolik procent lidi to postihuje.. jestli je to HW chyba,SW chyba diky druhemu mikrofonu..nekomu pomohlo zaslepit horni mikrofon.Bude to znit blbe,ale rad bych ten problem mel a zkoumal,cim to je.Takove veci me zajimaji
ikdyz by me to zachvili asi zaclo tocit a Titan by musel do prodeje.
Jo, me vytocil a sel. Extremne me to stve, protoze to je z meho pohledu nejlepsi telefon co jsem mel a ze jich uz bylo. Jenze stiznosti na to, ze me protistrana slysi jako bych mluvil do hlasite handsfree a chvilema neslysi bylo dost a dost. Prekvapive to bylo casteji v kanclu, kde byl klid nez venku. Zalepit mikrofon jsem zkousel, chvili to vypadalo OK ale pak zase. Zda se, ze to nejak souvisi se siti a bude tam vice podminek, protoze vzdy to asi nedelalo. Navic, HTC podle WPcentral fora problem priznalo a resi, nicmene s ohledem na to, ze uz to resi 3 mesice se obavam, ze to zadne reseni nema. Ale nevim, nakonec me to tak vadilo, ze jsem ho dal pryc. Zajimave take je, ze Titan 2 ma mit plastova zada, coz se zda nabizi hypotezu ze to je konstrukcni problem majici cosi spolecneho s tou zadni kovovou casti.
-
htcjirka
- smartmaniak

Titan 2 ma tez kovova zada,jen ty plastove casti na antenu jsou vetsi.Ale kovova jsou take.
Aha, to jsem nevedel.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Kdyby měl Titan něco jako Clear Black od Nokie, byl by dokonalý.
-
htcjirka
- smartmaniak

Jenze napr. ClearBlack u Lumie 800 je Amoled,takze zadna vyhra,jeste ze ma HTC sve SLCD,ted tu mam kamaradovu Lumii a jedina pekna barva je ta cerna,bila hnus,ostatni barvy prepalene a hnusne.
Zajímavé zkušenosti. Děkuji všem za odpovědi. Také by mě to docela dost podstatně štvalo. Nejzajímavější je, že se to asi jak je vidět objevuje jen u pár kousků. Takže hlavně nemít při nákupu černého Petra. Klidně bych i počkal na HTC Titan II, ale nemyslím si, že se kdy bude u nás díky LTE prodávat.