Srovnání prohlížečů: Android 4.0 a Windows Phone 7.5

Volná diskuze na libovolná témata...
Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1482
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

Srovnání prohlížečů: Android 4.0 a Windows Phone 7.5

Příspěvek od Daniel Fibikar »

maxxz: podívej kde jsi byl před rokem, když jsem tu obhajoval systém WP a byl jsem tu pomalu sám a měl jsem ho přes rok na dvou telefonech ? Kde jsi byl, že teď mi budeš psát o tom, že si hájím to své. Měl jsem WP před rokem od zahájení uvedení na český trh a kamenovali mě tady, teď se tu píše o nepřekonatelnosti. Ještě jednou, nevěřím videu, dokud si nenatočím video osobně na svém telefonu, co je na tom k nepochopení. Neučte mně hlavně znát rychlosti prohlížeče ve WP, nebo o jeho rychlosti jako takové. Když jsem tu měl WP před rokem, každý opovrhoval tímto systémem, pořád někomu něco chybělo, teď na tom není o moc lépe a zas tu mám problém.

Koukám na jediné, stává se toto fórum jen fórum zaslepených lidí systémem WP. Před rokem, když jsem říkal o přednostech sytému WP, bylo to zaslepené fórum androidu a já tu byl vyvrhel, protože jsem vlastnil WP, teď mi píšou nováčkové o tom, že jsem zaslepený tím co mám teď, to je opravdu dobré. Před rokem psali komentáře o šuntu a přesto, že se zas tak moc WP nezměnilo, teď je dokonalý. Bomba. Já to balím. Zdar WP.
Na věci se koukám z větší části objektivně a to z toho důvodu, že jsem Android využíval 2 roky. Ještě v době 1.5 Cupcake a prošel jsem přes všechny verze až do testovacích verzí Cyanogenmodu 9, ano oficiální Android 4 pure by Google jsem nevlastnil.

Z každého komentáře je tady od tebe cítit frustrace a snad nedostatek pozornosti. Já tě tady před žádným rokem nekamenoval, nikdy jsem WP neodsuzoval, jen jsem do té doby používal Android, ale proto jsem ani ve WP diskuzích nijak nefiguroval, neměl jsem s tím osobní zkušenosti. Zníš jak malej fracek, nevím kolik ti je, ale jestli neumíš vést normální diskuzi bez plakání a naříkání jak jsi vše říkal, tak to zabal jak říkáš.
jk001
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 204
Registrován: pon zář 05, 2011 12:27
Zařízení: HTC Mozart , Omnia 7

Srovnání prohlížečů: Android 4.0 a Windows Phone 7.5

Příspěvek od jk001 »

Ked som sem dal príspevok netušil som že to vyvolá až také osobné spory je to len jedna malá oblasť funkcionality telefónu

WP7 je mladý systém(má niečo vyše roka kde bol po roku dvoch android) ale napodiv aspoň ja si myslím MS ide správnym smerom a veľmi sa teším na ďalší vývoj tejto platformy a oceňujem nie honbu za mghz a počtami jadier . už teraz sa teším na wp8 čo prinesie
už tu bolo veľa napísané o androide a wp7 čas ukáže čo je správna cesta či viac pasikov viac adidas alebo optimalizovať software . myslím že všetci aj fanúškovia androidu aj wp7 následne wp8 sa majú načo tešiť.

a ešte pre všetkých sú to len telefóny ktoré slúžia Vám nie naopak
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: čtv kvě 14, 2009 15:45
Zařízení: HTC 7 Mozart

Srovnání prohlížečů: Android 4.0 a Windows Phone 7.5

Příspěvek od Gater »

Nechápu, proč tady pořád obhajujete ten android, ať si každý používá, co chce, když mu to vyhovuje, ani jeden systém není nejlepší. Stejně to video je úplně irelevantní. Srovnává telefon od Nokie, který stojí polovinu a má jednojádro s telefonem, který stojí dvakrát tolik a má dvoujádro. Ty prohlížeče v nich vypadají srovnatelně a řekl bych, že při zoomovaní mi přijde Android o něco plynulejší a jak je vidět, flash je prostě nestabilní, je nestabilní i na normálním desktopovém prohlížeči. Když to ale shrnu, pro mě jednoznačně vyhraje WP, za poloviční cenu mám stejně rychlý prohlížeč a nepotřebuji dvě jádra a vím, že se mi to nebude zasekávat. Spíš to chce video s telefonem na stejné hardwarové úrovni, pak to bude dávat nějaký smysl.
Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2027
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Srovnání prohlížečů: Android 4.0 a Windows Phone 7.5

Příspěvek od koumes »

A dost hádání a urážek.Každý má názor a svojí oblíbenou platformu.Viz muj podpis a požívané smarty.
A hlavně srovnávat flash a html5 je o něčem jiném.
Přesouvám do OT.
Deaktivovaný účet (01.2013)

Srovnání prohlížečů: Android 4.0 a Windows Phone 7.5

Příspěvek od Deaktivovaný účet (01.2013) »

Necroman píše: Jinak rychlost browseru ve WP7 rozhodne neni vse - neexistence zadneho alternativniho pro WP7 je dost na pytel, stejne tak i chybejici zakladni funkcionalita - treba kdyz jdu na predchozi stranku pomoci zpet, tak se stranka reloaduje namisto okamziteho zobrazeni predchoziho stavu a take ztratim data ve vsech formularovych polich. Toto obzvlaste nastve, pokud pisete neco delsiho na webove strance a kliknete omylem na nejaky odkaz.
Pod tohle se rád podepíšu. K čemu je člověku prohlížeč, který třeba podporuje nejmodernější technologie, když v praxi se není schopen chovat tak, jak uživatel potřebuje? Aktivovat mobilní režim, nastavit velikost písma, vybrat způsov ovládání atp.?
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Srovnání prohlížečů: Android 4.0 a Windows Phone 7.5

Příspěvek od Standa »

maxxz píše:...Android má zase plnou podporu Flashe, což je samozřejmě v dnešní době ještě stále výhoda, protože webů s flash videii a aplikacemi je spousta, nicméně do budoucna to bude naprosto jedno, jsem zvědav kdo pak bude hlásat ale já mám flash a tohle ho neumí, když samo Adobe ukončilo další práce na Flashi.
Proč by to měl potom někdo hlásat? Já jsem zastánce (nikoli obhájce) Flashe, ale až bude na internetu 100% nahrazen jinou technologií, tak už prostě prohlížeče s jeho podporou nebudou třeba, to je jednoduché a logické, ne? Proč by se někdo měl zastávat Flashe, když nikde nebude? :-)
Klax píše:Myslim, ze ten zaver pekne ilustruje stav Flashe na mobilech: "It gets a little bit unresponsive...but Flash works on Ice Cream Sandwich" :)
Za to ale nemůže Flash, ale vcelku neschopný Apple, který tuto mánii pseudoodborníků rozproudil. Já mám doma mobilní platformu s 1GHz 2-jádrem a i s Flashem je web plynulý a stabilní. Vím, že fáma o nestabilitě a zpomalování Flashe je docela pevně zakořeněná, takže nemám šanci ji vyvrátit, ale jde bohužel o neschopnost výrobce zařízení, nikoli problém Adobe. Nebo že by zákeřný Adobe dodal stabilní a nezatěžující verzi Flashe jen "mému" výrobci? ;-)
Odpovědět

Zpět na „Off Topic“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů