[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z8EONUDiC70[/youtube]
Omlouvám se za svůj hlasový přínos, ale nezvládal jsem zároveň držet telefon a natáčet, ovládat tablet a ještě mluvit - a znova a lépe to natáčet nebudu

Čo takto Transformer Prime? Podľa môjho názoru dokonalé zariadenie ako "tabletobook". Všetko je krásne plynulé, aj prehliadanie internetu. Tegra 3 má predsa už dostatočný výkon a nakŕmi aj náročnejší flash. Ak by som uvažoval o tablete, tak jedine v tejto kombinácii. Zatiaľ iný výrobca takýto koncept nepredstavil, takže do úvahy pripadá jedine Asus. Je treba povedať, že v ICS funguje internetový prehliadač podobne ako v iOS alebo WP7, vykresľuje obsah po malých kockách, takže je to výrazne plynulejšie ako v Honeycombe alebo Gingerbreade.a Android..... tam ide všetko a zároveň nič, takže ďakujem.

V jiné diskuzi jsi moc nevěřil, že video z YouTube pojede plynule, proto jsem to natáčel. Jde samozřejmě o Flash, když ho v nastavení prohlížeče vypnu, YouTube mi to zahlásí.janac_marek wrote:PS aj Desire HD mi zvládalo video z youtube (pravda, nie full HD)... Čiže v tomto prekvapený nie som. Som prekvapený z tej svižnosti systému.
A takisto neviem, či išlo o flash alebo HTML5.

Transformer je vynikající záležitost. Rozhodoval jsem se mezi ním a PlayBookem. A do PlayBooku jsem šel jen proto, že mi RIM už jednou ukázal, že to co dělá, dělá dobře. Kdybych nezanl ani jeden z nich, šel bych do Transformeru.silent64sk wrote:Čo takto Transformer Prime? Podľa môjho názoru dokonalé zariadenie ako "tabletobook".
Díkyhtcjirka wrote:Opravdu moc pěkné,díky za videa,pěkný strojek,ten jsem ještě v ruce neměl.Doufám ,že BB přežije všechny krize

Ano, QNX je (skoro) geniální. To je důvod, proč celý RIM hájím, ještě nikdy mě totiž nezklamal a vždycky měl všechno vypilované k dokonalosti a vyřešené, a to nikoli tím, že by danou věc prostě vypustil pryčjanac_marek wrote:Jediné slovo: Geniálne. (reakcia na video zo zive.cz)
Aplikácií asi nebude moc (1Password alebo Keepass?) ale v mnohom to prekonáva iOS i Androidy (opakujem, ten Prime som nevidel naživo).

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest