Lumia 800: Tlachání, flame, offtopic :)

Volná diskuze na libovolná témata...
janac_marek
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Post by janac_marek »

Ty si proste strašne slepý.
Moja posledná reakcia na teba ohľadom tohto.

SAMOZREJME ŽE TO NATOČÍM AJ KEĎ TO PôJDE AKO HODINKY!

A ohľadom PB som nikde nič nepovedal, tak fakt neviem aké hlúposti už vytasuješ. A tie reči čo máš... čudujem sa, ako môže niekto takto zmýšlať.
Podľa seba súdim teba? Pretože tak to vyzerá htcjirka.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Vyborne,nezapomen na ty veci co jsem psal,tesim se ;-)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

htcjirka wrote:Můžu udělat ještě vylet za Standou natočíme PB a multitasking, tam se take ztracis a hodne si odporujes a potrebujes take utvrdit dukazove nejlepe videem.
Jo, to není problém. Už jsem to dokonce dneska natočil, nicméně můj hlasový projev je velmi frustrující, takže tam spíš dám hudbu a titulky :-)
janac_marek wrote:A ohľadom PB som nikde nič nepovedal, tak fakt neviem aké hlúposti už vytasuješ.
Ale povedal. V jiné diskuzi a konkrétně to, že fyzikální zákony na PB nejde obejít ;-)
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

Nebude to do týždňa. Bude to keď bude mať sestra mobil, keď sa s ňou stretnem a keď budem mať čas.
Pri tebe ale už prestávam mať chuť točiť čokolvek a hlavne ak to naozaj bude sekať, tak natočím jedno jediné video a vykašlem sa na to, pretože ešte tu začneš splietať sprostosti o bežiacich torrentoch na danej sieti, o nastavených spomalovacích aplikáciach po spustení telefónu atď.

Namiesto toho čokeby si si radšej dal http://www.sme.sk" onclick="window.open(this.href);return false; a začal tie videá naozaj skúšať? Budeš milo prekvapený u niektorých videí. A mne je jedno prečo to seká (či kodek, bitrate, alebo veľa procesov bežiacich na pozadí).

Standa: Ty žiješ asi s jirkom vo svojom svete.
A teraz mi ukáž, kde som video o PB žiadal? To je výplod tvojho príspevku a nikde som ho nepopieral a navyše sa bavíme o mobiloch.
Ja mám taký pocit, že niektorí ľudia si sem fakt chodia honiť ego :O.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

A ohľadom PB som nikde nič nepovedal, tak fakt neviem aké hlúposti už vytasuješ.
Ze by tvuj bracha? :tlem:

http://smartmania.cz/clanky/windows-pho ... #komentare" onclick="window.open(this.href);return false;
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

Ty počuj, a pochopil si vôbec o čom bola tá diskusia na ktorú si dal link? Asi nie: (
Je mi to ľúto.
Euphoric (neregistrovaný): Pavel aj ty máte síce pravdu, ale 2 jadrá sa zídu. Jedno sa môže starať o aktívny proces a zvyšok o veci bežiae na pozadí (live tiles, prípadne rôzne systémové služby, či hudba, checkovanie mailov a podobne).

Ja som skôr narážal na to, že niektorí výrobcovia do mobilu tlačia 4 jadrá a dobreže nie viac. Je to marketing a nič iné. Pretože 4 jadrá len žerú baterku a sú potom nanič.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Cetl jsem to cele a padá tam z tebe hodně nesmyslu.Od tebe bych to necekal co jsi schopny vyplodit jen pro obhajobu Windows Phone :roll:
Ja mám taký pocit, že niektorí ľudia si sem fakt chodia honiť ego :O.
Taky si myslim,zrovna pocitam v kolika prispevcich jsi podporil svuj nazor tim ze jsi zduraznil to, ze jsi IT a jak to chodi v IT svete a ostatni tim padem tomu nerozumi.
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

Standa wrote:Ale povedal. V jiné diskuzi a konkrétně to, že fyzikální zákony na PB nejde obejít ;-)
Takže ty si ma pochopil proste po svojom a trepeš sem nejaké hlúposti namiesto toho aby si si priznal, že si si myslel, že narážam na niečo iné?
Napísal si, že to nezvyšuje spotrebu a bola reč o multitaskingu a viac jadrách a ak mi budeš tvrdiť, že multitasking nezvyšuje spotrebu, tak je to klamstvo. Ak je viac jadier v činnosti, spotreba rastie.

htcjirka wrote:Taky si myslim,zrovna pocitam v kolika prispevcich jsi podporil svuj nazor tim ze jsi zduraznil to, ze jsi IT a jak to chodi v IT svete a ostatni tim padem tomu nerozumi.
Bohužial to je špeciálne kvôli užívateľom ako Standa, ktorý sa s tým totiž radi oháňajú, že si niekto iný nevie systém nastaviť.
htcjirka wrote:Cetl jsem to cele a padá tam z tebe hodně nesmyslu.Od tebe bych to necekal co jsi schopny vyplodit jen pro obhajobu Windows Phone
Od teba žiaľ padá kopec nezmyslov aj tu a je smutné, že ťa baví vôbec do WP sekcie písať.
Ak ja som Wp fanatik, ty si WP antifanatik. Veď sa pozri na svoj podpis.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Namiesto toho čokeby si si radšej dal http://www.sme.sk" onclick="window.open(this.href);return false; a začal tie videá naozaj skúšať? Budeš milo prekvapený u niektorých videí. A mne je jedno prečo to seká (či kodek, bitrate, alebo veľa procesov bežiacich na pozadí).
Vyzkousim mile rad a take pokud tam objevim nejake problematicke video vyzkousim i na pc..a budeli se sekat i na pc copak to znamena? :roll:
Jiank video z sme.sk se mi seká i na desktopu, takže tam asi nezmůže nikdo nic
Tak to by jsme meli vyresene.. ;-)
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

Prosím potlač teraz svoje emócie a toto si prečítaj poriadne:
Viem, že tvoje emócie riadia tvoje činnosti viac ako tvoj rozum, ale zamysli sa nad sebou aký prínos má tvoja poznámka k WP, aký prínos majú tvoje príspevky pre WP sekciu a skús mi pohľadať nejaké moje príspevky o WP v Android sekcii (keď už som taký fanatik, malo by ich tam byť kopec). Je ich tam minimum (ak vôbec) za to Android fanúšikovia a odporcovia WP sem chodia prudiť stále. Znova sa pýtam, PREČO? Pre svoje ego.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Bohužial to je špeciálne kvôli užívateľom ako Standa
Chlape tady jsis jako obranu vzal zase Standu a ty mne nebo Standovi ci nekomu jinemu budes rikat, ze zijeme ve svem svete?Neni to trochu jinak :roll: Fakt nevim kdo sem chodi "prudit" jak jsi napsal,kdyz specielne kvuli Standovi predhazujes neustale IT..ty dneska perlis.A ze musis zvyraznit svoje vyjadreni svedci o tom,ze uz te nikdo neposloucha a jako male decko se snazis na sebe upozornit..tohle uz je tvuj dojezd Marku.
Znova sa pýtam, PREČO?
"Pre Tvoje ego" Ti odpovídám..některé odpovědi jsou zdanlivě jednoduché..
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Tak jsem do sekce BlackBerry hodil video s PlayBookem, rozjetou hrou a flashovým videem, můžeme se přemístit tam ;-)
Jiank video z sme.sk se mi seká i na desktopu, takže tam asi nezmůže nikdo nic ;-)
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

Tu máš moje príspevky z Android sekcie. Asi sa nájde aj niečo, kde som kritizoval, ale nerobím to ako ty, Standa a Greenarrow (vaše mená si pamätám najviac, pretože to robíte najčastejšie).
http://smartmania.cz/forum/search.php?k ... _marek&fid" onclick="window.open(this.href);return false;[]=107&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat

A že som si zobral na obranu standu?
No ak to tak chceš nazvať...
Je holý fakt, že sám Standa sa niekoľko krát opakuje v zmysle "že si ten systém niekto nevie nastaviť" atď. Fakt ma nebaví stále odpisovať, že to nie je v tom (čo on a zopár ďalších ťažko chápe, že niekto zmýšla inak ako on).
Ja si ten systém (či je to Android alebo WM) nastaviť viem. Problém je skôr v tom, že ma to už dávno dávno nebaví a nechce sa mi po každej aktualizácii niečoho riešiť nové a nové problémy. Potrebujem zariadenie používať a aby mi slúžilo a preto mi obmedzený iOS a WP poslúžia vážne lepšie ako nejaký Android, kde si človek ani len z auta nemohol zavolať, lebo HTC došahalo ovládače.

Ak by si ma poznal, vedel by si, že ja proti existencii Androidu nie som. Najde sa obrovská skupina ľudí, ktorí toto proste potrebujú (nejde len o flashovanie rom). Proste potrebujú sa v tom vŕtať. je to hobby (väčšinou ide podľa mňa o vysokoškolákov).
Preto do diskusií Androidu nechodím šíriť "blahodárnosť WP" ako to robia náboženský fanatici.
silent64sk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus

Post by silent64sk »

Páni, toto by ste mali asi riešiť cez SZ. Predsa len je to diskusia o Lumii 800, nie? Už to zrejme presiahlo svoje hranice. Je to na moderátoroch...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Je holý fakt, že sám Standa sa niekoľko krát opakuje v zmysle "že si ten systém niekto nevie nastaviť" atď.
Ja se mu nedivím,kdyz pokazde tvrdis a nejen ty, ze vše mimo Windows Phone a iOS je slozite a na "hrabání" a musi se neco dlouze nastavovat a pod nesmysly..
Jiank video z sme.sk se mi seká i na desktopu, takže tam asi nezmůže nikdo nic
Aaaa,zrovna o tom jsem psal,kdyz se dane video bude kousat i na PC..takze Marek,vybral jsis spatne meritko a test pro flash.Takze pozici proc "flash ne na mobilnich zarizeni" jsi neuhajil..ona je to nejaka zprasenina co nebezi ani na normalnim pc :roll: Dam ti i odkaz na par stranek ,ktere se ti budou sekat jak v PC tak i v mobilnim prohlizeci a je to duvod prestat pouzivat nebo integrovat prohlizec??
To uz se nedivim tvym nazorum :tlem: :tlem:
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

Daj mi link na video, ktoré seká na PC?
Aká je to mašina? Celeron?

A už sa chápeme konečne? FLASH je nenažraný.

EDIT: Pardon pokračujme cez SZ (ak vôbec) a nespamujme a moderátory by to mali premazať.
Už do ďalšieho spamu s htcjirkou sa nepustím, nemá to zmysel.

PS: Ano, daj mi link na flash, čo mi bude sekať na PC :)

Vieš aký je rozdiel medzi mnou a tebou? že to, čo som tvrdil je pravda a ty si z toho vykorčuloval nejakou sprostosťou, že na nejakom "celerone alebo Atome" to seká na desktope.
Daj mi linky na flash, čo mi zaseká PC a natočí ti video aj toho PC aj mobilu.
silent64sk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus

Post by silent64sk »

Nechcem sa do toho zapájať, ale je fakt, že na sme.sk sa nájdu videá, ktoré sekajú aj na pc, aj keď ich minimum a už dlhšie sa mi to nestalo, pár takých sa tam nájde. V poslednej dobe som ale na také nenarazil, naposledy tak cca 2 mesiace dozadu, bola to nejaká dlhšia reklama na elektrické autá alebo také niečo.
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

Ak je to tak, tak je to škoda. Ale ja som žial na také nenarazil nikdy.
Ale dúfam, źe myslíme to isté - sekanie flashu a nie neshcopnosť loadingu a bandwitchu.

Ako vravím, flash je nenažraný a mnoho vecí aj tak na tak slabom mobile nepôjde. Napríklad flash reklami atď. Preto som "odporca" flashu v mobiloch.
V tabletoch je to užitočnejšie, ale osobne ani tam neverím, že by to plynulo bez adbloku zvládlo reklamný balast niektorých stránok.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Daj mi link na video, ktoré seká na PC?
Aká je to mašina? Celeron?
Nez tu zacnes opet prskat,tak tve oblibene sme.sk je toho dukazem,takze toto si neobhajil.
Celeron opravdu na nicem doma nemam,ani na notebooku,ani ten Atom ty srandisto :tlem:
Flash a tve "dukazy" o nepotrebnosti na mobilnich zarizenich je z tve strany pekny FAIL.Priste nez rozpoutas takovou diskuzi tak se nad tim zamysli.Dobrou ;-)
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

A nedáš mi radšej ten link než plytvať energiou ťukania písmen do tej klávesnice na ktorej píšeš?
A aký fail prosím? :)
Daj link.
Post Reply

Return to “Off Topic”