E-TEN X500+ již brzy na českém trhu za příjemnou letní cenu

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

E-TEN X500+ již brzy na českém trhu za příjemnou letní cenu

Post by Jiří Hrma »

Společnost E-SHOP s.r.o. by měla v první dekádě měsíce srpna uvést na trh očekávaný komunikátor E-TEN X500+ za příjemnou cenu 15 499 Kč včetně DPH. Neoficiálně se hovoří dokonce už o datu 1. 8. , tak se nechme překvapit.

Image

Naši podrobnou recenzi E-TENa X500+ naleznete zde, hardwarové parametry jsou vám k dispozici v Katalogů Pocket PC.
HABO
nováček
nováček

Post by HABO »

:grin: dufam ze sa v tom istom case zacne predavat aj na slovensku lebo uz sa mi nechce dlhsie cakat :evil:
dj.paratko
nováček
nováček
Zařízení: SG II, HTC Diamond 2

Post by dj.paratko »

2 HABO: kup neco jineho za ty prachy jsou lepsi masinky..
Vava
nováček
nováček

dostupnost

Post by Vava »

tak mame 2.8. a stale jeste nic - nebo uz je nekde k dostaní?
dj.paratko
btw: co jste to navrhovali za "lepsi" zarizeni?
Tior
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Orange San Francisco, Ainol Aurora II

Post by Tior »

dj.paratko wrote:2 HABO: kup neco jineho za ty prachy jsou lepsi masinky..
Taky by me zajimalo co mi za 15k lepsiho doporucis,kdyz nehcci hardwarovou klavesnici a rad bych vga displej,..
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

Pokud nepotrebujes HW klavesnici, tak jsem toho nazoru, ze X500+ je jedno z nejlepsich zarizeni, ktere muzes mit. Uz jen dle spousty spokojenych uzivatelu jeho predchudce...

Jeste ho nebudou prodavat hned. Chvili trva, nez se naskladni a takova ta administrativa kolem taky neco zabere :)
AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Re: dostupnost

Post by AndyS »

Vava wrote:btw: co jste to navrhovali za "lepsi" zarizeni?
mam to tu psat, anebo si najdes moje prispevky? :) Usetrim te :) Kaiser ;)
Vava
nováček
nováček

Kaiser

Post by Vava »

Kaiser ale nema VGA ne? no snad stihnu do konce srpna X500+ pak jedu do nemec a potrebuju navigaci :D
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

Kaiser nema VGA, ale nekompromisne je lepsi zarizeni :) zalezi, cemu das prednost.. jestli nepotrebujes qwerty, tak vol X500+
HABO
nováček
nováček

Post by HABO »

no sak prave som chcel napisat, ze za tie prachy je najlepsi x500+ ake su ine tak komplexne zariadenia? hmm
na kaisera musis cakat este dalsie 2 mesiace bude drazsi a myslim ze ten displej ma vacsiu hodnotu ako ta klavesnica (aspon pre mna klavesnicu si mozem kupit aj bluetooth ale displej tazko :lol: ) . Jedina vyhoda kaisera je ta ramka ale to je vsetko :???:
HABO
nováček
nováček

Post by HABO »

este som rozmyslal ze pockam na x800 ale to je zasa tak min 2 mesiace
a sice to je len x500+ s nataktovanym procesorom, podporou 3g(nema pre mna vyznam v tej riti kde byvam a s tym operatorom to vyuzijem tak za 2-3 roky a to uz bude ina masina ;o ),a este vacsia rom ale to je len detajl.
ja ti nevim ..... co dalej, Kaisera rozhodne nechcem pre to qvga a ten fotak ma nejako netrapi

edit :este by som si dal aj xda flame ale to sa asi nedockam :-( , by to bola jasna volba, to gps by som ozelel, by sa dokupio nejake bluetoothove :wink:
Vava
nováček
nováček

800ka

Post by Vava »

chtel bych sdilet tvuj optimismus ze 800ka dorazi tak brzy :D jestli pujde vse jak s X500+ tak se ji dockame pristi rok v lete..ja osobne cekam na X500+ jak na smilovani...a doufam ze se ji do konce srpna dockam...klavesnici nepotrebuju...jde mi o VGA a GPS...a tam si myslim ze nema konkurenci :wink:
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

4HABO: bacha na Alternativa, nesnáší dualposty :wink:
4HABO: Kajsr vs. X500+:K:QWERTY, kloub, 3MPx X: VGA, rádio
HABO
nováček
nováček

Post by HABO »

hhhh jak na smilovani ja jak na spasu :grin: a v gps nema konkurenciu to mas pravdu aj v tom displeji som cital ze komercna vzorka ma bez vlnenia no necital vlastne videl na nejakom videu z ruskej stranky takze v poho :wink:

to tslany: no uz si sa poucil asi jak vidim z tolkych postov
a este jednu vec ked nemas na x500 klavesnicu nepotrebujes klb to odpada fotak mi staci 2mpx na take momentky (pre fotak by som si urcite pda nekupoval) takze to tiez odpada uz len ta klavesnica vs vga comu das prednost? VGA!
btw to radio je iba taky dopnok hlavne je to pre gps rds tmc ale to zatial nevyuzijem, ale dufam, ze coskoro ano
Vava
nováček
nováček

??

Post by Vava »

tak nevim, na i-dnesu je dneska recenze a pisou ze je v prodeji..to by mne zajimalo kde :lol:
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”