HTC Titan: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To je diky aplikaci pozorny telefon v nastaveni.
-
lo1kat1
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
RE: HTC Titan: Všeobecná diskuze
Potreboval bych opet radu.to ze jdou int.stranky pripnout jako dlazdice jsem uz zjistil,ale slo by udelat aby tam zustalo ulozene i heslo?(vim neni to bezpecny).ale je to pohodlnejsi.
Sent from my TITAN X310e using Board Express
Myslím, že ne - zvláště u Titana nezůstanou v cookies žádné hesla, vše se musí psát znovu. Je to vysvětlováno větší bezpečností. 
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Pochybuji, že Titan má nějakou speciální verzi IE. Cookies neslouží jen k ukládání hesel, ale obecně jakékoliv informace na straně prohlížeče. Zkontroluj, jestli máš v nastavení IE povoleny cookies a zda při přihlašování zaškrtneš nabídku na uložení hesla k danému webu.
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Pripajam sa k predomnou pisajucemu. U mna na Titane mam hlesa ulozene v cookies, ako napr. prihlasovanie sem na SM a ine podobne stranky.
jj, kucííí, máte pravdu. Zlobí mi to jenom na spoluzaci.cz, ale jinak to vlastně funguje, vždyť lezu na spoustu fór a nikde se znovu nepřihlašuju... Tak sorry za částečné zmatení mysli

-
lo1kat1
- nováček

Hesla,treba sem na forum se mi ulozi.chtel jsem aby to fungovalo i na moje o2.ale to bude asi o necem jinem,nez o prohlizeci v telefonu.neni zam ani nazaskrtnuti pamatovat pri dalsi navsteve.ale dik za pomoc.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Tak uz jsem take stastnym majitelem Titana, prvni otazka smeruje k vydrzi baterky: Jak dlouho vydrzi, kdyz je clovek online na fb chatu? Dneska jsem po sesti hodinach musel znovu nabijet
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Online jsem furt a dávám přes den (telefon používám hodně), ale nehraju hry, spíš netim...
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Ja mel plne nabito, dal sem se do online, s telefonem jsem si porad hral a byl out za 6 hodin
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Ja mam vsetko mozne zapnute na Titane a baterka mi drzi cely den a aj viac ked nehram sem tam hry. To vsetko na EDGE. ALE ked som na 3G tak mi baterka nejako rychlejsie ubuda (vtedy hry nehram, ale vsetko mam zapnute)..vtedy mam pocit ze to jeden den nevydzi..moznost to vyskusat nevelmi mam lebo od najblizies 3G sieti byvam 100km a tam nie som len raz do tyzdna.
-
lo1kat1
- nováček

Me baterka drzi taky v pohode cely den.na fb.jsem online porad.3g mam zapnute,a obcas na nej jedu.jak je signal.jen ty hry,ty zerou baterku fest.
-
htcjirka
- smartmaniak

Tez vecne online,3G neustale,den a pul az dva dny uplne v pohode s baterii z HTC Evo 3D..
-
lo1kat1
- nováček

Jeste dotaz,kdyz projizdite net,pres prohlizec v telefonu,jde nejak prohlizec rychle ukoncit?nebo jen"zpet,zpet,zpet,atd.je tu vubec rychle ukonceni bezicich aplikaci(jako jsem byl zvykli u htc touch pro)ale to byl win 6.5.
Přišel jsi na to: zpět, zpět, zpět, zpět... atd.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Aplikace není třeba ukončovat (to ukončování ti veme víc baterky, než když appky necháš "zahybernované" někde v historii).
-
htcjirka
- smartmaniak

Spravne to byl win 6.5..zde je to zcela odlisne a alikace neni potreba nejak ukoncovat,nevadi to ani baterii ani pameti..lo1kat1 wrote:Jeste dotaz,..ale to byl win 6.5
Já už jsem si nějak zvyknul... Vždycky, když čumím na net nebo hraju nějaké hry nebo cokoliv - tak potom než odložím telefon "zpětnou šipkou" mačkám tak dlouho, až jsem na výchozích dlaždičkách. Asi to není nutné, ale já mám rád, když je všude čisto...
P.S. zkusím tedy ten telefon nechat vždy ve stavu, kde jsem skončil, schválně, jak dlouho mi to vydrží (nemyslím baterka, myslím to předsevzetí)
P.S. zkusím tedy ten telefon nechat vždy ve stavu, kde jsem skončil, schválně, jak dlouho mi to vydrží (nemyslím baterka, myslím to předsevzetí)
-
demosvk
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 1020, Band 1, Surface PRO 3
IE ukoncujem cez tabs, tzn. zatvorim tab a potom uz len jeden krat sipka spet a je vyputy IE, rychle, jednoduche ...
sorry, nesmělý dotaz: co a kde je tab nebo tabs... Děkuji za vysvětlení