Ekvalizér, odemčení Omnie W a plnohodnotný multitasking?
čus,chci se zeptat: je nějaký Equalizer pro WP ? Unlock omnia W ? nenašel sem jak. A co plnohodnotnej Multitasking ?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
tak Všechno
EQ pro WP není. Pouze pro stroje od HTC (Radar, Titan) je integrován do firmare telefonů.
-
19roman97
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note II, Lumia 920, Nexus 7 16GB, Surface R
tak Všechno
1. Equalizer nieje
2. Skús toto: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1271963" onclick="window.open(this.href);return false; alebo pohľadaj tu na fóre... Je tu kopec návodov cez ,,Zrušený Chevron´´
3. Multitasking máš, keď podržíš šípku späť
2. Skús toto: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1271963" onclick="window.open(this.href);return false; alebo pohľadaj tu na fóre... Je tu kopec návodov cez ,,Zrušený Chevron´´
3. Multitasking máš, keď podržíš šípku späť
tak Všechno
Myslím plnohodnotný Multitasking - to vím že má WP MT - myslím že když to podržím tak tam můžu ukončit aplikace přímo v MT - (jako je třeba v bada,iOS )
tu na foru sem hledal,ale nenašel sem nic pro Omnii W ! :( mám OS - 7.10.8107.79 )
tu na foru sem hledal,ale nenašel sem nic pro Omnii W ! :( mám OS - 7.10.8107.79 )
-
19roman97
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note II, Lumia 920, Nexus 7 16GB, Surface R
tak Všechno
nič také nieje
tak Všechno
Ani nic nenajdeš, plnohodnotný multitasking to nemá, aplikace sice zůstane puštěná ale je uspaná... Tudíž nějaký task manager neni třeba, zabírá jen trochu paměti, jinak nežere nic....
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
tak Všechno
Zmačknutím šipky z aplikace vyskocíš a zavřeš ji.Vyskočením tlačítkem windows z ní vyskočíš a zůstane uspaná na pozadí..dlouhým podržením se dostaneš k seznamu takto uspaných aplikací na pozadí..To je vše co můžeš.V nastavení - aplikace ještě můžeš do kolonky úlohy na pozadí a tam též nastavovat..To není android,meego apod,kde musíš hlídat co všechno lítá na pozadí.Cedik wrote:Myslím plnohodnotný Multitasking - to vím že má WP MT - myslím že když to podržím tak tam můžu ukončit aplikace přímo v MT - (jako je třeba v bada,iOS )
tak Všechno
A na Omnii W zatim unlock neni.
(tema jsem prejmenoval, puvodni nazev topicu byl naprosto nic nerikajici)
(tema jsem prejmenoval, puvodni nazev topicu byl naprosto nic nerikajici)
díky za Rady
a za rychl= odpovědi
doufám až se oběví unlock tak se tu taky oběvý,uvítal bych ho 
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
OT: Co ale určitě seženeš, je učebnice gramatiky nebo Pravidla českého pravopisu. Je utrpením, po tobě číst příspěvky.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
tak Všechno
WP 7 stejně jako všechny ostatní mobilní OS mají plnohodnotný multitasking. Ovšem z důvodu úspory energie a paměti se uživatelské aplikace nenechávají běžet na pozadí jen tak, ale řízeně pomocí tzv. background tasků, které mají omezený čas a prostředky. Všimni si, že např. stahování souborů, přehrávání hudby nebo notifikace běží na pozadí, což by bez plnohodnotného multitaskingu nešlo.Cedik wrote:Myslím plnohodnotný Multitasking - to vím že má WP MT - myslím že když to podržím tak tam můžu ukončit aplikace přímo v MT - (jako je třeba v bada,iOS )
Upřímně řečeno, nevím, k proč by aplikace měly běžet na pozadí. To je vhodné pouze pro desktopové systémy.
Na udržování nějakých běžících aplikací jsem strááááááááášně líný. NE - na jakékoliv starání se o telefon jsem strašně líný a pohodlný, proto mám WP7.5(iOS) a ne Android
RE: Ekvalizér, odemčení Omnie W a plnohodnotný multitasking?
Taky mas v posledni vete chybu, chytni se za nos sam.Flynn wrote:OT: Co ale určitě seženeš, je učebnice gramatiky nebo Pravidla českého pravopisu. Je utrpením, po tobě číst příspěvky.
Sent from my GT-I8350 using Board Express