Objevil jsem u sveho telefonu problem s automatickym nastavenim jasu.
Tuto volbu mam na telefonu zapnutou.
Pokazde, kdyz ale odemknu displej, tak se jas zvedne na maximum a zustane tak, i kdyz jsem s telefonem v uplne tmave mistnosti.
Jedine reseni je zajet do nastaveni a znovu vypnout a zapnout volbu automatickeho jasu.
Jeste je taky mozne po stisknuti odemikaciho tlacitka cca 7 sekund cekat a jas se upravi. Kdyz ale telefon ihned po stisknuti odemknu, tak jas zustane na maximu.
Setkal jste se s timto nekdo?
Sent from my GT-I8350 using Board Express
Omnia W - Automatické nastavení jasu
Já se setkal s tím, že to prostě vůbec nefunguje. Při stálém osvětlení to kolísá, ve tmě to neuvěřitelně šajnuje a na slunci je podsvícení skoro vyplý. Nastavuju ručně.
Kdysi dávno u HTC trophy jsem s tím neměl sebemenší problém, u Omnie W se mi to zdá k ničemu. Mimochodem všimni si, že v nastavení-další nastavení je další volba automatické intenzity jasu. Nevím, proč je tam nastavení toho samého dvakrát, ale toto druhé stejně nic nedělá. Mám to zaplý na zkoušku a jas to rozhodně nemění :D
Kdysi dávno u HTC trophy jsem s tím neměl sebemenší problém, u Omnie W se mi to zdá k ničemu. Mimochodem všimni si, že v nastavení-další nastavení je další volba automatické intenzity jasu. Nevím, proč je tam nastavení toho samého dvakrát, ale toto druhé stejně nic nedělá. Mám to zaplý na zkoušku a jas to rozhodně nemění :D
No abych pravdu řekl, tak mě telefon celkem štve. Pořád to přepínat v nastavení není moc praktické. O kvalitě fotek ani nemluvím...
Ta druhá volba v těch dalších nastaveních ovlivňuje to, že když má telefon zobrazit hodně světlé barvy, tak se sníží jas, aby nebyla spotřeba tak vysoká. To jsem taky rovnou vypnul, protože při přechodu do prohlížeče, případně mailu, to "blikalo" jak ďas
Ta druhá volba v těch dalších nastaveních ovlivňuje to, že když má telefon zobrazit hodně světlé barvy, tak se sníží jas, aby nebyla spotřeba tak vysoká. To jsem taky rovnou vypnul, protože při přechodu do prohlížeče, případně mailu, to "blikalo" jak ďas
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
překvapuje mne, že na tom nezapracovali, protože na O7 to taky nefunguje jak má.. rezignoval jsem a nastavil střední úroveň a jedu na to pořád..