Omnia W - nabíjení
Omnia W - nabíjení
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jak dlouho se vám nabíjí telefon, pokud použijete normální nabíječku.
Mě se totiž telefon nabíjí skoro 4 hodiny, a na to jakou má baterie kapacitu se mi to zdá celkem hodně.
Předchozí telefon mě větší baterii, stejně výkonnou nabíječku a byl nabitý za cca 2 h.
Tak jestli je to standardní, nebo ne.
Díky
chtěl bych se zeptat, jak dlouho se vám nabíjí telefon, pokud použijete normální nabíječku.
Mě se totiž telefon nabíjí skoro 4 hodiny, a na to jakou má baterie kapacitu se mi to zdá celkem hodně.
Předchozí telefon mě větší baterii, stejně výkonnou nabíječku a byl nabitý za cca 2 h.
Tak jestli je to standardní, nebo ne.
Díky
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Omnia W - nabíjení
mám dojem, že se ta doba postupně zkracuje.. já měl první týden taky takovýhle doby a teď je to mnohem lepší.
-
r3pel
- nováček

- Zařízení: Sony Xperia S, Samsung Omnia W
Omnia W - nabíjení
Jak ho mas dlouho? Ja ho vetsinou davam nabit na noc, ale ve dne ho mam do tech +- 2 hodin... Ale to mi zbyva +- 10% ... Každopádně mám také pocit, že když jsem ho rozbalil z krabičky, tak se nabíjel dýl než teď..
Omnia W - nabíjení
Tuhle zkušenost sdílím. Nabíjí se mnohem rychleji, než vytažený z krabice.
Omnia W - nabíjení
No můj kousek ještě voní novotou. Mám ho od včerejška
Takže říkáte, že se to zlepší jo? Na noc ho nechci dávat, protože to "prý " nedělá moc dobře baterce, a 4 h během dne by bylo hodně.
Mám ještě jeden dotaz, je to trochu OT, ale stejně se zeptám. Měl jsem před WP Android, tam jsem mohl třeba na noc vypnout veškerou synchronizaci jedním tlačítkem. Tady jsem přišel jen na to, že můžu v jednotlivých emailech postupně nastavit synchronizaci na ručně. Ve zprávách potom nastavit stav na offline. Nejde to u WP taky vyřešit nějak naráz?
Takže říkáte, že se to zlepší jo? Na noc ho nechci dávat, protože to "prý " nedělá moc dobře baterce, a 4 h během dne by bylo hodně.
Mám ještě jeden dotaz, je to trochu OT, ale stejně se zeptám. Měl jsem před WP Android, tam jsem mohl třeba na noc vypnout veškerou synchronizaci jedním tlačítkem. Tady jsem přišel jen na to, že můžu v jednotlivých emailech postupně nastavit synchronizaci na ručně. Ve zprávách potom nastavit stav na offline. Nejde to u WP taky vyřešit nějak naráz?
Omnia W - nabíjení
nastavení - režim v letadle - zapnuto
popřípadě, pokud chceš, aby tě v noci budily alespoň telefony
nastevní - mobilní síť - Datová připojení - Vypnuto
popřípadě, pokud chceš, aby tě v noci budily alespoň telefony
nastevní - mobilní síť - Datová připojení - Vypnuto
Omnia W - nabíjení
Díky moc, přesně to jsem potřeboval vědět 
RE: Omnia W - nabíjení
Pokud nebudes v noci nabijet, zapni v Nastaveni sporic baterie, ten vypne vsechny stahovani a ukoly na pozadi, telefonni modul jede dal. Z kapacity baterie mi takto pres noc ubudou 3 procenta.
Sent from my GT-I8350 using Board Express
Sent from my GT-I8350 using Board Express
Omnia W - nabíjení
Na tohle by byl potřeba profil, celkem nutně. Opravdu musím každý večer říkat že chci tichý profil a šetřit baterku, atd.. Myslel sem ze to prijde s nokii snad v tangu, nebo apollu
RE: Omnia W - nabíjení
Já na telefonu nikdy nic takového neměl, ale šikovné by to rozhodně bylo.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Omnia W - nabíjení
jsem si na 95% jistý tím, že to baterce nevadí.. všechny moderní přístroje maj elektronicky řízené nabíjení a při dosažení nabití se toto vypne a nastaví se jen udržovací režim, čili baterie se "nepřebíjí" - což by jí asi mohlo škodit (ostatně dnes mají tuto funkci už i některé obyčejné nabíječky na tužkovky apod..)Kunki wrote:No můj kousek ještě voní novotou. Mám ho od včerejška![]()
Na noc ho nechci dávat, protože to "prý " nedělá moc dobře baterce?