Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Orientačně nikdo neví - můžeš to obejít už teď že si nastavíš region v telefonu na English US a potom Bing funguje.
Můj odhad je, že by to mohlo přijít s updatem Tango, nebo Apollo - prostě někdy letos, ale kdo ví.
Můj odhad je, že by to mohlo přijít s updatem Tango, nebo Apollo - prostě někdy letos, ale kdo ví.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
...do dvou let se můžeme těšit na lokalizaci služby bing i pro českou republiku..
(stanovisko MS někdy na podzim)
- Alamaster
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 800 Cyan
htcjirka wrote:Pouzivam ho abych prave mohl hodnotit i kritizovat nedostatky a videl vyvoj.Nevim proc me podsouvate Android,nenadrzuji zadne platforme.Krome iOS jsem si prosel detailneji vsechny mozne platformy a WP rozhodne neni OS ale pul OS a patri mezi ty "hloupejsi" platformy na trhu tim co umi.Rychly a stabilni je ,ale plnohodnotny OS to neni.Ani aplikace v Marketplace nejsou nejakym zazrakem a jak se tady nekdo prsil,ze pocet aplikaci roste.Ano roste,ale vetsina z nich jsou blbosti a kraviny.Spousta tech co tu vychvalovali Windows Phone do nebes a nebrali v uvahu zadnou kritiku a nejaky cas ho pouzivali,jsou dnes pryc a WP uz nemaji nebo jsou radsi skryti v koute..Nekomu staci ke stesti kancelarska sada,socialni site a onanuje blahem,ze je to nejlepsi OS.Alamaster wrote:HTCJirka - Proč v této diskusi vůbec reagujete a proč používáte HTC Titan, když je podle vás WP 7.5 "nejhloupější" mobilní OS a kritizujete ho, kde můžete? Pište si radši opěvné ódy na Android u vláken pro něj...
Navic si vsimete,ze i WP v nekterych vecech chvalim (vydrz,vynikajici stabilita,rychlost) a ne jen kritizuji,takze lepe cteteI v diskuzi kde si dotycny nedovedl vybrat mezi Androidema Windows Phone jsem mu doporucil Windows Phone,takze kde mas problem Almaster?
![]()
OK, beru zpět. Trochu jsem se s tou kritikou na Vás unáhlil a hlavně s tím Androidem. Jsem už asi nějak alergickej na androidy :D
Každopádně kritizujte (konstruktivně), dále - to ostatním uživatelům určitě pomůže k případnému rozhodnutí. Ale i chvalte, když je co ;)
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Takže Bing Vision za dva roky? Jupí možná až budu mít děti, tak se toho jednou dočkají:)mimonaut wrote:...do dvou let se můžeme těšit na lokalizaci služby bing i pro českou republiku..
- mimonaut
- smartmaniak

už jen rok a půl 
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
No právěMarek Hajn wrote:podle slov Nokie brzy.
Jinak softwarové opravy myslím pořád ty samé, zatím ani ta baterka není opravena u všech. Podle reakcí na foru k updateu, navíc vznikl bug s podsvícením kláves.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Tan bug lze vyřešit tím, že vejdeš do diagnostické appky, a vypneš a zapneš diody. Od té doby už fungují navždy OK.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Dotaz, pred aktualizaci 8107 mi v Diagnostice Lumia 800 ukazovala v Battery tool cca 1510 mAh celkova kapacita a po updatu ukazuje jen 1360 mAh - je to normalni? Je nejaky postup, jak to dostat na puvodni uroven?
Cekal bych, ze bude update kapacitu a vydrz zlepsovat a ne zhorsovat
Cekal bych, ze bude update kapacitu a vydrz zlepsovat a ne zhorsovat
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Je,baterie jeste doposud nebyla vyresena a fixnuta ac bylo ohlasovano Nokii ze se to spolecne s 8107 new firmarem se problem vyresi..nejsi jediny.
Snad Lumia 900 nebude takovy nedodelek jak Lumia 800.
Snad Lumia 900 nebude takovy nedodelek jak Lumia 800.
- mimonaut
- smartmaniak

jirko hele každej telefon je tak trochu nedodělek, včetně zbožňovaných iPhonů apod.. na každém přístroji nějakou mouchu najdeš, já osobně žádné dokonalé zatím nepotkal.. Nebuď pořád takový skeptik 
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Zlá karma. Moje má od počátku 1517mAh 

-
Martin Suchan
- smartmaniak

Nekde jsem cetl, ze na kapacitu ma vliv aktualni nabyti pri aplikaci toho update, nemuze na tom byt neco pravdy? Holt zkusim tradicni uplne vybiti a uplne nabiti, treba to pomuze 
-
htcjirka
- smartmaniak

Taky,resil jsem to s Tutokem,nicmene baterie i tak musi ukazovat skutecnou kapacitu.
Ahojte ludkovia,viete mi prosim niekto poradit s ovladanim nokie lumie 800??mam ju len tyzden,nefunguje mi bluetooth a ani music z PC nemozem stiahnut..please
-
htcjirka
- smartmaniak

Jak nefungue Bluetooth?Ono bluetooth u Windows Phone je jen na handsfree ci bluetooth sluchatka.Nikoliv na spojeni s PC,posilani souboru a jine veci.To Windows Phone neumi.
Na spojeni s PC a prenos Medii musis mit naistalovane Zune.
Na spojeni s PC a prenos Medii musis mit naistalovane Zune.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Včera jsem se bavil s jedním kamarádem, co si chce koupit Lumia 800. Ptal jsem se jej proč zrovna tento telefon, a prý měl posledních 10 let vždy Nokii, vyhovuje mu Nokia, zkoušel (nějaký) Samsung a HTC a nesedlo mu to, viděl na tuto novou reklamu, moc se mu líbí a chce tedy zase a jedině novou Nokii.
Lumia 800 je fantastické zařízení, ale obávám se, že u těchto lidí narazí -> nic z toho, co fungovalo dříve u Series 40 / 60 / Symbian^3 nefunguje u WP7 stejně. Musí se vše naučit znovu.
Zaujalo mě to spíše v tom, jaká je loajalita zákazníků (neIT, co neřeší pořád mobily).
A pochopil jsem, proč 80% Amíků chce iPhone. Oni neřeší co, jak a proč. Všude slyší "iPhone", nechtějí nic jiného.
Lumia 800 je fantastické zařízení, ale obávám se, že u těchto lidí narazí -> nic z toho, co fungovalo dříve u Series 40 / 60 / Symbian^3 nefunguje u WP7 stejně. Musí se vše naučit znovu.
Zaujalo mě to spíše v tom, jaká je loajalita zákazníků (neIT, co neřeší pořád mobily).
A pochopil jsem, proč 80% Amíků chce iPhone. Oni neřeší co, jak a proč. Všude slyší "iPhone", nechtějí nic jiného.
-
htcjirka
- smartmaniak

S tím bluetooh se možná někteří dočkaji,Microsoft připustil, že jejich vývoj se bude významně řídit požadavky Nokie a tak se můžeme dočkat přidání těchto vlastností..konkrétně přenos souboru přes Bluetooh či podpora dualsim.
- Alamaster
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 800 Cyan
Tak jsem to nevydržel a objednal jsem si na firmu tu modrou krásku 
Na webu http://mobiltel.cz/ ji mají za lidových 11k, takže bez daně něco lehce přes 9
Až ji budu mít v ruce, tak poreferuju. Asi už nedospím, a víkend protrpím :D
Na webu http://mobiltel.cz/ ji mají za lidových 11k, takže bez daně něco lehce přes 9
Až ji budu mít v ruce, tak poreferuju. Asi už nedospím, a víkend protrpím :D
Nevím kdo trpí víc
Po zveřejnění informace o bílé variantě budu čekat podstatně déle 
Snad březen. Jestli ne, budu trošku konzervativní a zaběhnu si pro černou
Snad březen. Jestli ne, budu trošku konzervativní a zaběhnu si pro černou
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Radek Hulán wrote:A pochopil jsem, proč 80% Amíků chce iPhone. Oni neřeší co, jak a proč. Všude slyší "iPhone", nechtějí nic jiného.