Ak to zhrniem ake aplikacie mam a naco ich vyuzivam, ich prednosti :
- task killer
+ mam advanced task killer - je intuitivny, spolahlivy ale ci je to to naj neviem ale z toho co som skusil asi ano
- spotreba cell, wifi, call, sms
+ celkom pekne spracovany GUI, rychly prehlad po dni, tyzdni mesiaci, alebo all time s moznostou resetu
- na nahravanie zvukov Hi-Q MP3 Recorder
+ uplne dokonaly soft, ktory umoznuje s citivostou mikrofonu sa pohrat moznost gain +20dB, ma plno uzitocnych nastaveni
- svetlo LED
+ velmi uzitocny sof na zasvietenie LED, ma moznost tvarit sa ako lampa, blesk, vystrazne svetla, pocicajne svetla, ziarovka

pekne
+ ta ledka mi celkom slusne osvieti chodbu dlhu 10m
- GPS status
+ super soft na zistenie polohy, kompas, naklonenie mobilu v osiach X,Y, zrychlenie, svetelnost LUX ..... PDOP, HDOP, VDOP - teda faktor znizenia presnosti polohy, vysky super info
- GPS navigacia, mal som velmi velmi oblubene IGO8 na win mobile, ale na Galaxy note nie je zatial rozlisenie len 800x400 alebo nieco podobne a nie original IGO8 ale len MyWay ... dost slaby odvar od IGO
+ pouzivam bud online navigaciu google maps, ale super navigacia je od :
+ Sygic .... krasna rychla, pohodlna, intuitivna, lepsie niektore spracovanie ako v IGO8 napr. radary, alebo brutalna vychytavka ked idete autom a je niekde pred vami znacka 70, tak uz dopredu pise kolko m, alebo ked konci 70, tak kolko metrov ostava, cize ma neprekvapi nejka 70 za zakrutou ako to vacsinou byva, celkovo mam pocit, ze Sygic je lepsi ako IGO a to ho pouzivam dva tyzdne
- na Panoramy asi lepsie som nic nevidel ani na windows mobile
+ PhotafPro Panorama - robi ozaj krasne a s NOT-om je to az neuveritelne jednoduche, jednoduche navigovanie, panorama hotova do minuty a s velmi velkou presnostou , kde nie je rozoznat kde boli vobec hrany, spickovy soft, kde pomocou libiel - virtualnych pohynate dookola mobilom a automaticky ich spoji to panoramy, spojenie trva na NOTe asi minutu, da to zabrat dvojjadraku : -)
- dalsi soft Video REG toto som hladal na windows mobile dlho ale nic take som nenasiel
+ umoznuje zaznamenavat video 1080p, 30fps, + zvuk, datum, cas, rychlost, polohu z GPS pimaca !, vysku a preťaženie, ako dokazovy ci dokumentarny material na nezaplatenie, mozno to poznate ked sa na vas niekto dost tlaci odzadu a potom mu vytecu nervy a obieha vas zprava a potom pred vami zabrzdi ?

kvalita zaznamu neuveritelna, vypovedna hodnota neopisatelna, moznost mnohych nastaveni, ISO, rozlisenie, dokaze nejako vyrobit aj 60FPS, ale este som to netestoval .. a plno ineho ako pri digitalnom fotaku
- EasyMetal detector
+ celkom slusne detekuje kovy v stenach, kable, rozvody, aj celkom male spinky dokaze odhalit
- Total Recall - zaznamenanie hovorov
+ asi sa v jednoduchosti nechyta na Vito audio Notes na windows mobile, nenahrava do mp3 ale do formatov ako amr, wav, mpeg4, 3Gpp, ale zato ma plno nastaveni, ktore sa asi tazko daju vyuzit, skor toto je take trosku zbytocne, tych nastaveni je tam hadam stovka : -)
+ asi minus je, ze nejako je slabsie pocut konverzaciu pri prehravani, a ak sa strati posuvnik pri prehravani, nijako to neviem vyplnut, mozno niekto poradi
- ostatne softy,
+ skype
+ opera
+ Titanium backup
+ Geocaching
+ Mobile Odin
+SMS Backup
- co by ma zaujimalo ?
+ mam z mobilu omnia II windows mobile exportovane SMS v XML subore, ale nejako to neviem dostat do NOT-u. Neviete niekto poradit ako by sa dali SMS z windows mobile dostat do ANdroidu ? : -)
Tak dufam, ze par z Vas to potesi a pridate vlastne pohlady na softy. Este pripojim Imagees : -)