Mehdoh: Nový Twitter klient pro WP na obzoru (video)

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Mehdoh je nový Twitter klient s plnou podporou Manga, který aktuálně prochází schvalovacím procesorem pro Marketplace. Aplikace umí na pozadí kontrolovat nové zprávy (každých 30 minut), notifikovat na "Mentions" a některé informace zvládne zobrazit v Live Tile panelu (váš profilový obrázek, počet zmínek...). Nechybí ani režim konverzace při používání soukromým zpráv nebo tlačítko pro reportování spamu. Plná verze programu bude stát necelých 20 Kč, k dispozici bude i zkušební trial verze. Jakmile se Mehdoh objeví v Marketplace, doplním do příspěvku odkaz pro stažení.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ETC0aFikbUk[/youtube]
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Kvalitní twitter klient na marketplace chybí. Jeden má spoustu funkcí, ale je pomalý. Další nemá funkce, ale zase rychlý. Já si osobně nevybral žádného klienta. Ocenil bych spíše, kdyby vyšla nová verze oficiálního twitter klienta s podporou manga a pořádnými live title a notifikacema.
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Přesně tak. Oficiální aplikace Twitter klienta, by zasloužila dost velkou aktualizaci. Stále je ve verzi 1.0.0.0 a celkem nic neumí...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Souhlas, sice používám toho ofiko Twitter klienta, ale chybí mi tam docela dost věcí, včetně plné podpory pro Mango, tak snad se brzy dočkáme aktualizace. A když ne, alespoň bude možné sáhnout po jiných řešeních, konkurence je zdravá :)
preclik
nováček
nováček
Zařízení: Galaxy Note

Post by preclik »

Jsem zatím celkem spokojený s kombinací Windows Live propojeného s Twitterem (takže se mi notifikace o mentionech zobrazují na tile Me) a oficiálního Twitter klienta. Mít oboje v jednom by bylo fajn.
davcax
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7 16gb

Post by davcax »

Aplikace už je ke stažení na Marketplace :) Po přibližně hodinovém testování naprostá spokojenost
Kositch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Post by Kositch »

Není Twitter po boku FB implementován již v Mangu?
Gyd
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Wonder

Post by Gyd »

Mehdoh jsem vyzkoušel a je skvělý, nabízím malou recenzi: Mehdoh Nejlepší WP Mango klient pro Twittter?
Post Reply

Return to “Aplikace a software”