Nastavení mailu
Nastavení mailu
Ahoj, chtel bych se zeptat, jak nastavit outlook ve Windows Phone, aby kdyz prijmu a posleze smazu konkretni postu, tak se smazala jen v telefonu a stale zustala v tomto pripade na seznamu (zkouseno i u volnyho).
Aktulne je to tak, ze kdyz jsem nekde na cestach a smazu postu v telefonu, tak mi ji outlook v PC uz nestahne..
Dekuji za radu!
Aktulne je to tak, ze kdyz jsem nekde na cestach a smazu postu v telefonu, tak mi ji outlook v PC uz nestahne..
Dekuji za radu!
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Nastavení mailu
Zkus to trochu rozvést.. úplně myslím, že to nechápu.. 
1) co na čem používáš
2) co chceš aby to dělalo
3) co to nedělá
1) co na čem používáš
2) co chceš aby to dělalo
3) co to nedělá
Nastavení mailu
Což o to, já to chápu, ale nemám to jak vyzkoušet neb prehistorii typu Volny uz nepouzivam. V Outlooku nebo v Outlook Expresu je při nastavení POP3 účtu možnost volby nějak jako "po stažení ponechat zprávy na serveru"... To potřebuje, aby se to stáhlo do tel ale zůstalo na serveru a mohl si to z něj stáhnout do PC 
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Nastavení mailu
Z jakýho důvodu potřebuješ ty maily mazat? V nastavení si můžeš nastavit jestli tam chceš mít maily za poslední tejden, měsíc, atp., starší maily se ti automaticky z telefonu ztratí a na serveru zůstanou.
Nastavení mailu
Kdyz maily stahnu do telefonu, tak na serveru zustanou v tom problem neni. Problem nastane, kdyz email v telefonu smazu, tim padem se smaze i na serveru, coz ja nechci. Potrebuji, aby se smazal jen v telefonu...
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
RE: Nastavení mailu
To jsem pochopil, jen nechapu proc je vubec z toho telefonu chces mazat.
Nastavení mailu
To je snad nepodstatne..., spise by me zajimalo, jestli se to da nejak poresit?
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Nastavení mailu
Pozor, mail smazaný na telefonu se automaticky ze serveru nemaže. Tedy aspoň ne hned. Až při další synchronizaci. I tak se (aspoň mně na hmailserveru přes imap) pošta smazaná přes telefon nemaže, ale přesouvá do složky Deleted items.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Nastavení mailu
Mám jiný dotaz, potřeboval bych vědět, zda lze označit všechny emaily jako přečtené bez toho aniž bych se musel proklikávat označováním všech nepřečtených emailu přes checkboxy a až pak potvrdil mark as read ?
Nastavení mailu
@ petris
Asi chápu to o čem mluvíš se v Outlooku dá nastavit, je tam někde volba, "při smazání zprány ponechat na servru kopii"
Nicméně pokud jsem si vědom toto nastavení pop3 WP nemá, takže v tom máš smůlu.
Jediná alternativa je začít pracovat s logikou IMAPu a např. si založit v mailu složku "archiv" a místo mazání do ní maily přesouvat (tato složka nemusí být s telefonem synchronizovaná, takže efekt v telefonu je, jako by se zpráva smazala)
Asi chápu to o čem mluvíš se v Outlooku dá nastavit, je tam někde volba, "při smazání zprány ponechat na servru kopii"
Nicméně pokud jsem si vědom toto nastavení pop3 WP nemá, takže v tom máš smůlu.
Jediná alternativa je začít pracovat s logikou IMAPu a např. si založit v mailu složku "archiv" a místo mazání do ní maily přesouvat (tato složka nemusí být s telefonem synchronizovaná, takže efekt v telefonu je, jako by se zpráva smazala)
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Nastavení mailu
Jak říkám, to telefon dělá by design. Nemaže, ale přesouvá do složky Deleted Items, kterou nesynchronizuje.