Jakou ROM pouzivate?
Jakou ROM pouzivate?
Když už jsme u toho beats romka má oproti bliss jednu nevýhodu a to že u ní nejde video hovor přes skype. Resp. jde, ale já na videu vidím sebe místo druhé osoby. Je na to také nějaký fix nebo se dá použít ten z bliss romky kde je skype opraven a nakopírovat ho do beats ?
Pokud by se i toto vyřešilo, přešel bych zpět na beats, protože se mi zdá o ždibec svižnější a i ten standardní vzhled se mi víc líbí.
Pokud by se i toto vyřešilo, přešel bych zpět na beats, protože se mi zdá o ždibec svižnější a i ten standardní vzhled se mi víc líbí.
-
Qwerts
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640
Jakou ROM pouzivate?
Hele takova technicka...funguje Vam na te Beats romce WiFi? :D Protoze me to nevidi vubec domaci sit... :/
No to me ho vyndej...me to ted chyta vsechny sousedovic site, jen ne tu moji! :D
No to me ho vyndej...me to ted chyta vsechny sousedovic site, jen ne tu moji! :D
Jakou ROM pouzivate?
Wifi funguje bez problémů co vím. Zatim se mi nestalo že by mi někde nešla.
-
Qwerts
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640
Jakou ROM pouzivate?
Hmm tak ja proste nevidim jen tu svoji wifi sit...a nejlpsi je, ze mi na te romce nefunguje ani ta internetova propust...toje fakt super, jak mam do toho mobilu dostat net krom toho shitu od o2 se 150mb fup? :D
edit: funguje Vam na te beats usb mass storage? ja jsem asi divnej, ale me na ni nejde temer nic...zlata miui...skoda jen ze nema kernel ktery neodpojuje gsm pri hovoru...
edit: funguje Vam na te beats usb mass storage? ja jsem asi divnej, ale me na ni nejde temer nic...zlata miui...skoda jen ze nema kernel ktery neodpojuje gsm pri hovoru...
Jakou ROM pouzivate?
Zkus reflash, melo by to pomoct! 
Jakou ROM pouzivate?
Mne takisto na tejto romke funguje všetko, či wifi alebo mass storage. Skús tak ako ti radí Zeezala
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Jakou ROM pouzivate?
Zkoušel jste někdo s 4.0 už USB Host? měl by být podporován, přemýšlím o koupi redukce z microUSB na USB 
Jakou ROM pouzivate?
Aký režim napájania používate v romke Shooter Beats? Bo dnes ráno som vypojil z nabíjačky a nič som s mobilom poriadne nerobil a mám 50 % :(
Čo vlastne charaktrezujú tie režimy: Vysoký výkon, Normálne, Ekonomický. Kedy treba ktorý použiť?
Čo vlastne charaktrezujú tie režimy: Vysoký výkon, Normálne, Ekonomický. Kedy treba ktorý použiť?
Jakou ROM pouzivate?
Jakou máš verzi recovery? Zahlédnul jsem někde, že 5.x (nevím přesně) má nějaký napájecí bug, není to v tom?
-
Kot3l
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Evo 3D
Jakou ROM pouzivate?
Pokud jsi použil návod tady na webu, tak bys měl mít automaticky instalovanou verzi CWM 4...nějaký drobný.
-
Sir Sprice
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note III
Jakou ROM pouzivate?
K těm videohovorům přes skype: máš na displayi, alespoň malý rámeček druhé strany? Protože pokud ano, tak to se dá přetáhnout doprostřed a pak zobrazit fullscreen
Ten bug v recovery spočívá v tom, že nejde zapínat telefon a nenabíjí se, když je vypnutý, až budu mít chvilku času, tak o tom tady napíšu a dám to mezi důležité..
Ten bug v recovery spočívá v tom, že nejde zapínat telefon a nenabíjí se, když je vypnutý, až budu mít chvilku času, tak o tom tady napíšu a dám to mezi důležité..
Jakou ROM pouzivate?
kluci nevíte někdo na kolik je taktovaná beats romka ?
Jakou ROM pouzivate?
Myslim si, ze to je na 1.2, ale podporuje overclock, takze treba pres aplikaci set cpu to nataktujes... Mam 1.5 a je to v pohode! jde to i vic, ale opatrne, at nemas problemy se stabilitou...
Jakou ROM pouzivate?
a máš to na Ondemand nebo lagfree ?
Jakou ROM pouzivate?
Mam anthrax kernel, tak jsem i v setcpu dal IntelliAnthraX... Jinak jsem mel ondemand
edit: tak se mi to vzdycky samo prepne na ondemand
edit: tak se mi to vzdycky samo prepne na ondemand
Jakou ROM pouzivate?
ještě se zeptám jakou verzi Anthrax máš a jestli jsi spokojen-baterie ap. díky
Edit : asi to nastavení budeš muset nastavit do bootu ....ale to asi máš
Edit : asi to nastavení budeš muset nastavit do bootu ....ale to asi máš
Jakou ROM pouzivate?
Set on boot mam... Nevim, neresim...
Anthrax mam tady z fora, tak na to hod oko. Celkove se mi s anthraxem zda telefon rychlejsi, hned po nahozeni jsem videl rozdil. Taky jsem to zkousel na hre Tintin adventures. Na sgs sekacka dost, s Evem a shooter beats dobry, ale plynuly to nebylo a s anthraxem to plynuly je... Takze tak. Jinak baterka asi v pohode. Evo mam tyden a tak nejak se poznavame, takze si s nim hraju a nabijim kazdej den. A ano, jsem spokojen se shooter beats plus anthrax. 
Jakou ROM pouzivate?
jj nojo ale Anthraxy jsou tu asi čtyři verze, to vím,proto se ptám na verzi...
Jakou ROM pouzivate?
aha aha, sry... Mam 12-15a
-
Sir Sprice
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note III
Re: Jakou ROM pouzivate?
Overclock nepodporuje ROM, ten musí podporovat kernel.
Aby se ti nevracelo nastavení procesoru, tak musíš dát v Boot settings bootování na init... .
Aby se ti nevracelo nastavení procesoru, tak musíš dát v Boot settings bootování na init... .