Načervenalé fotky

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
Post Reply
lapis
nováček
nováček
Zařízení: HTC EVO 3D

Načervenalé fotky

Post by lapis »

Mám už skoro týden HTC EVO 3D a zatím mi na něm vadí 2 věci:
1. Vadný subpixel v horní části displeje (svítí na černém pozadí, nejlépe viděné třeba při focení ve tmě)
2. Fotky dělané foťákem jsou tak nějak divně načervenalé ve středu. U okrajů žádné výrazné načervenání vidět není. Dělá vám to taky?
Uvažuju jestli ho nemám jít vyměnit do 14 dnů za jiný kus, ale nejsou teď na skladě...

Ze začátku mě trochu překvapila nízká výdrž baterky, ale když jsem vypnul 3G, zapnul "Povolit napájecí účinnost", zrušil autmatické updaty widgetů, na noc mód letadlo a ICQ spouštím jen když ho opravdu chci používat, je to už třetí den od nabití a zatím se drží :-)
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Načervenalé fotky

Post by mimonaut »

s tím červený středem si nepomůžeš - má to většina HTC telefonů (zatím jsem viděl jen dva, kde to nebylo - HTC Titan a HTC diamond2) - ale těch 14dnů bych využil kvůli tomu pixelu. Protože na klasickou reklamaci to pravděpodobně není - to že ho nemají skladem nevadí, dostaneš ho až bude.. jen budeš asi chvíli bez telefonu.. tak zvaž, jestli ti ten mrtvej pixel za to stojí.. :)
rgf3
nováček
nováček
Zařízení: HTC evo

Načervenalé fotky

Post by rgf3 »

lapis wrote:Mám už skoro týden HTC EVO 3D a zatím mi na něm vadí 2 věci:
1. Vadný subpixel v horní části displeje (svítí na černém pozadí, nejlépe viděné třeba při focení ve tmě)
2. Fotky dělané foťákem jsou tak nějak divně načervenalé ve středu. U okrajů žádné výrazné načervenání vidět není. Dělá vám to taky?
Uvažuju jestli ho nemám jít vyměnit do 14 dnů za jiný kus, ale nejsou teď na skladě...

Ze začátku mě trochu překvapila nízká výdrž baterky, ale když jsem vypnul 3G, zapnul "Povolit napájecí účinnost", zrušil autmatické updaty widgetů, na noc mód letadlo a ICQ spouštím jen když ho opravdu chci používat, je to už třetí den od nabití a zatím se drží :-)

kde najdu prosim te automaticke updaty widgetu,,abych vipl,dik
lapis
nováček
nováček

Načervenalé fotky

Post by lapis »

O vrácení/výměně kvůli tomu vadnému pixelu ve 14 dnech uvažuju, ale bojím se abych nedostal nějaký kus už někým použitý, nebo vrzající či s vadným pixelem na jidném místě...A jestli se na mě vůbec dostane, sice jim přijdou další kusy od 21.1. ale kdo ví kolik už na to mají objednávek a kolik se jim nahromadilo telefonů už vrácených...
Při běžném použití ten subpixel není vubec vidět, při něčem černém je vidět jen malinko že si toho člověk normálně nevšimne, ale ve tmě a s vyšším podsvícením (např. při vocení) to viditelné je, jak ten bod svítí. Ale je fakt malý.

Udělal jsem fotku kde je vidět dobře ten načervenalý střed obrazu - mrkněte tady: http://img408.imageshack.us/img408/6163/imag0021bs.jpg
Fakt je to u HTC normální? Objevuje se to na většině fotek...

rgf8: Nastavení - účty a synchronizace - automatická synchronizace (případně taky data na pozadí).
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Načervenalé fotky

Post by Radek Hübl »

Ano opravdu je to normalni, HTC nejsou mobily na foceni, bohuzel se to uz tahne od prvniho kousku (G1) je pravda ze muj Desire Z tomto "efektem" netrpel :-), a muj kousek (EVO 3D) timto taky netrpi takze asi zalezi na kuse ale je mozne ze po vraceni opet dostanes kousek co to bude delat :-)
rgf3
nováček
nováček
Zařízení: HTC evo

Načervenalé fotky

Post by rgf3 »

me to taky nedela HTC evo 3d,,,,,nevim mozna jsem narazil na dobrej kousek obdnal sem ho z datartu,,,,a zatim snim nemam sebenci problem jen z tou wifi,,jinak v pohode
lapis
nováček
nováček

Načervenalé fotky

Post by lapis »

Vratil jsem ho a pak koupil novy v Sunnysoftu, dneska prisel. Vadny pixel uz nema, fotak jsem zatim moc nezkousel, ale tenhle kousek zase ma nedokonale prilehajici zadni kryt, takze na te strane kde je USB port ma mensi vuli a obcas pokrupava...to si clovek asi nevybere :-(
Post Reply

Return to “HTC Evo 3D”