Kterou koupit: Omnia 7 vs. Omnia W

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
marhra
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 820, omnia W, Incredible S,Touch PRo

Post by marhra »

Fixie wrote:Tak díky moc za všechny názory, objednal sem si Omnii W. Zvažoval jsem ještě Lumii, ale za dvojnásobnou cenu mít pouze parádní (i když větší a těžší) tělo telefonu, to nokia trošku přehnala.
Určitě dej vědět jak jsi spokojený a jaký máš dojem s o W...
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by Fixie »

mimonaut wrote:tak dej vědět, jak jsi spokojený.. :)
Po třech dnech si myslím že už můžu udělat první dojem, ve srovnání s Omnií 7.

-Ve zpracování zatím problém vůbec nevidím, je celkem dobré, jen se bojím že se mi brzo omlátí plastové rožky.

-Oproti omnii 7 jako bych v ruce držel plastovou maketu :) rozdíl v hmotnosti je značný, a ten telefon je lehký až je to zatím nepříjemné :) Na to si ale určitě časem zvyknu)

-Okamžitě sem poznal rozdíl velikosti displaye, první den sem si říkal že ty live tily jsou jak blechy, dnes už to nepozoruju, také o zvyku. (mimochodem na klávesnici ten rozdíl poznat není, čehož sem se taky trošku bál)

-Baterka zatím den a půl ale mám všechno ON (wifi, data, GPS, GLonass, ...)

-Pravděpodobně vzhledem k velikosti Wčka nemám takové problémy s kapacitním tlačítkem zpět, které sem na Omnii 7 mačkal dost často omylem, tady zatím ani jednou.

- Lepší reproduktor u hovorů, je to hlasitější, navíc tam není úvodní prodleva 0,5 sekundy jako s Omnii 7

- Díky umístění USB dole spoléhám že se brzo objeví dockina s dobíjením (kéž by). což by u omnie 7 bylo problematičtější.

Toť asi zatím vše, kdyby někdo chtěl něco vědět o rozdílech s Omnii7 klidně se ptejte.
TomasSX1
moderátor
moderátor
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Post by TomasSX1 »

Gratulujem k spokojnej kupe. Prajem vela minut hovorov a zabavy :)
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Brodit dockiny s nabíjením už u nás prodává http://www.sunnysoft.cz/zbozi/120PBR-51 ... desce.html
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by Fixie »

Myslel sem dockiny hlavně na stůl :)
omniaW
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia W

Post by omniaW »

mám omnii W už měsíc, jsem spokojený, ale za tu dobu jsem musel foun 3x restartovat protože mě nešly hry, asi to bylo nějakým špatným programem možná , nevím. Naštěstí boot telefonu je rychlý jaxfiňa :)
streethawk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white

Post by streethawk »

Ja mam takisto skoro 2 mesiace Omniu W a max. spokojnost, ale je to vecou priorit, ak clovek chce vacsi displej, tak Omnia 7 bude jeho volba, ak trosku "spratnejsi" telefon tak zasa Omnia W...moj nazor...
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”