Samsung Galaxy SII-všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3

Post by mahon »

Když jsi ho koupil tak jsi měl udělat zrovna tovární nastavení.Ta prodleva se stává když je zaprasený systém.Jinak je to bez prodlevy.
Živá a klasická pozadí stáhneš na marketu je tam toho mraky jenom vybrat.
Pokud máš root telefonu tak se dá z XDA změnit ikona baterie i % a na marketu jsou alikace bez rootu kde ti číslem v notifikační liště ukáže procenta např.https://market.android.com/details?id=c ... tery&hl=cs" onclick="window.open(this.href);return false; nebo nějaké widgety.Pohledej taky je tam toho dost.
dvsole1
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Post by dvsole1 »

Diky za odpoved..kdyz udelam ted tovarni nastaveni, tak mi vsechno me nastaveni zmizi, co? myslim tim usporadani ikon, nastaveni mailu atd..nebo se to da nejak zalohovat a pak tohle nastaveni obnovit aniz by to obnovilo "zapraseny" system? diky za odpoved
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by mahon »

Ano tovární nastavení ti vše vymaže.Nějaká záloha jde udělat v app TitaniumBackup ale musíš mít root telefonu.
Ještě mě napadla jedna věc.Vejdi do nastavení telefonu - aplikace - využití paměti - najdi app Fotoaparát a dej vymazat data a pak najdi zase app Galerie dej vynucené zastavení a vymazat data (neboj fotky ti to nevymaže) a telefon restartuj.Pokud to nepomůže tak asi to tovární nastavení .Už se mi to taky jednou stalo protože jsem do telefonu valil jednu aplikaci za druhou a pak jsem je zase dával pryč.Mohla to také udělat nějaká aplikace.
dvsole1
nováček
nováček

Post by dvsole1 »

Dekuji, akorat nemohu najit ten krok vyuziti pameti..:/
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by mahon »

v nastavení telefonu - aplikace - využití paměti,vždyť to píšu v předešlém příspěvku. :wink:
dvsole1
nováček
nováček

Post by dvsole1 »

Diky, nakonec jsem obnovil nastaveni, je to trosku rychlejsi, ale iphone to zdaleka neni, co se tyce rychlosti i kvality fotek;) nevis nahodou jeste nejakou notifikacni utilitu na zakladni obrazovce pri vypnutem displejo, aby simulovala diodu.. stahl jsem si nejake dve verze, co jsem cetl zde na foru, ale ty zobrazuji oouze maiky na gmailu ale ne ostatni mailove adresy, coz prave portrebuju..diky moc
alda2
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: L950 single sim

Post by alda2 »

Dobrý den,
mám jeden zcela amatérský dotaz. Všude kolem čtu, o různých FW na SII, ale protože jsem laik a nechci přijít o záruku tak používám pouze kies pro aktualizace a tam mi to píše že mám verzi : PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KI2 (XEZ). V telefonu vidím že to je 2.3.4. Ale všude kolem se již píše o verzích 2.3.6 atd... Je opravdu tato verze co mi píše kies ta poslední "oficiální ? ".

Díky za informaci

Alda
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

alda2: 2.3.6 neni nikde oficialne dostupna pres Kies. Mozna nekde v Holadsku, ale spis si myslim, ze je neoficialni.

Od koho mas telefon koupeny?
alda2
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by alda2 »

NeoPlex : Sunnysoft
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

a kdy ti to naposled nabidlo aktualizaci? Vim ze prave tel.od Sunnysoftu urcite jeste pred mesicem mel pres Kies k dispozici prave jen 2.3.4, ale pry pred Vanoci prisla nejaka aktualizace, ale nevim zda slo o novejsi verzi androidu. Kazdopadne jestli si dobre vzpominam, tak jsem 25.12 drzel jeden os Sunnysoftu s posledni aktualizaci a mel "jen" android 2.3.4
alda2
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by alda2 »

no právě že již delší dobu nic, a mám tam 2.3.4. A nejsem si jistý zde je již venku 2.3.5 a mám problém s aktualizacemi nebo je to takto ok a 2.3.4 je opravdu ta posední. Možná již čekají na ICS.....

Alda
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by mahon »

Ano XEZ mají pořád 2.3.4.Oficialní 2.3.6 přes Kies je jenom JDI (Jamaica),XEN (Netherlands),INU (India) a MultiCSC Package (GLB, MM1, SIN, SMA, STH, THL, XEV, XME, XSE, XSP, XTC, XTE, XXV) což ani jedna není pro náš region.
alda2
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by alda2 »

Mahon : Díky

Alda
dvsole1
nováček
nováček

Post by dvsole1 »

Ahoj mam dotaz kolem emailoveho uctu na GS II.. pouzivam imap a mam nasledujici problemy...1) nesynchronizuji se mi spravne prectene maiky-kdyz ho prectu na PC, tak ne vzdy je oznacen jako precteny na telefobu, 2) social hub i samotny mailovy klient neukazuji presny pocet neprectenych zprav, na titulni obrazovce se u ikonky social hubu ukazuji zcela pravidelne jine udane o poctu neprectenych mailu..3) co je hodne zasadni, mam tri emailove ucty, jeden se ma aktualizovat kazdych 5min, druhy po 30min a treti po 3 hodinach...co se ale deje, ze se casto neaktualizuji vubec, i kdyz dam rucni aktualizaci, tak to maily neprecte a casto je tel stahne az kdyz jsem na wifi..mate nekdo podobny problem, rad bych ho nejak vyresil, aby telefon v tomhle smeru fungoval naprosto spolehlive...predem diky za vase rady!
tenistaAFC
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung Galaxy S2

Post by tenistaAFC »

Zdravím všechny, dneska jsem si zprovoznil Galaxy SII včetně všech ostatních věcí jako je mobilní net apod. Když jsem se chtěl dostat na Market, klasicky se mě to zeptalo, abych se přihlásil na svůj gmail. To jsem tedy provedl, zapsal svůj gmail, napsal heslo a když jsem to potvrdil, napsalo mi to, že "uživatelské jméno a heslo si navzájem neodpovídají, zkuste to prosím znovu." Stoprocentně jsem nechyboval v hesle ani ve svém gmailu, zkoušel jsem to milionkrát, ale zkrátka mi to píše pořád to samé. Nějaká rada, prosím? Díky
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by AtoM. »

Zkus se prihlasit na gmail pres PC, jestli ti to pujde normalne
Obcas se gmail zablokuje a chce nejaky overeni identity (obvykle telefoni cislo)
tenistaAFC
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung Galaxy S2

Post by tenistaAFC »

jj, přihlásit se na mail z PC normálně šlo bohužel
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by mahon »

tenistaAFC
Pravděpodobně jsi ho asi v nedávné době koupil.
Měl jsi první po koupy telefonu udělat tovární nastavení,já to tak dělám s každým telefonem který koupím,nevíš kdo se v tom hrabal.Jakou máš verzi firmware ? Máš oficialní distribuci nebo šedivku ? Co ti píše Kies v PC po připojení telefonu ? Ještě se podívej do nastavení - aplikace - využití paměti - najdi market a dej ukončit a vymazat data,telefon restartuj.
BRAX105
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Android, Samsung, Samsung Galaxy S, SGS II

Post by BRAX105 »

Zdravím, chci se zeptat, když mačkám home button tlačítko, tak tak škaredě cvakne a strašně hlasitě, jak kdyby bylo divně uchyceno, úplně se distancuji od využívání. Tak vám to dělá? Je to normální? Není tam něco uvolněné? Unavené? Mám ho cca půl roku.

Ještě jsem se chtěl zeptat, mám v systému nějaké prodlevy a problémy se zvukem při hovoru. Když telefon dám reklamovat, a on jim spadne, či ho nějak polijí, mám nějakou obranu? Na to polití či zapocení v kapse jsem úplně alergický, takhle jsem si zničil SGS první generace. Ale tam to bylo nejspíš aplikací invisible shiled ...
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by mahon »

Home button po půl roku beze změn v pořádku.Na ten tvůj druhý problém s prodlevou atd by stačilo tovární nastavení které stejně budeš muset udělat při odeslání do servisu kvůli tomu tlačítku.No a v tom servisu se může stát cokoli.Můžeš si ho nafotit a v průvodním dopise napiš že ti blbne home tlačítko a popřípadě ty zvuky a jinak je funkční.
Post Reply

Return to “Samsung telefony”