Bude to pravděpodobně romkou. Zkus přeflashovat na LeeDroid 5.1, ale nahod jiný kernel (např. anthrax) na tom se mi to zdá zatím stabilní.jonathanio wrote:Nevím jestli je to romkou (používám Leedroida 5.0), ale nějak se mi seká hudba. Stává se to zhruba 1x za 10-20 minut a je to hodně rušivé. Vždycky se tak na půl vteřiny sekne přehrávání a pak jede dál. Pokaždé na jiných místech. Přehrávač mám PowerAmp Pro, který používám už skoro rok a nikdy jindy jsem se s tímhle problémem nesetkal. Sluchátka Jays t-Jays One a Porta Pro, tam bych problém taky neviděl. Nesetkal se s tím někdo?
Jakou ROM pouzivate?
Jakou ROM pouzivate?
-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S
Jakou ROM pouzivate?
Spíše se vrátím ke stock romce. Nenacházím moc důvodů proč u Leeho zůstávat a výběr ostatních romek pro Evo je opravdu bídný.
-
Qwerts
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640
Jakou ROM pouzivate?
No ROMeOS me uz nudi, jdu na tu WarmTwoThree...
Co se radii tyce, pro GSM verzi jsem zadne jine zatim nenasel, jine radio jsem nasel jen pro CDMA...
Co se radii tyce, pro GSM verzi jsem zadne jine zatim nenasel, jine radio jsem nasel jen pro CDMA...
To teda...nejvic se mi libila zatim ta MIUI, byla krasne stabilni a rychla, ale ten signal fakt vyskakuje...jonathanio wrote:Spíše se vrátím ke stock romce. Nenacházím moc důvodů proč u Leeho zůstávat a výběr ostatních romek pro Evo je opravdu bídný.
Jakou ROM pouzivate?
Pak dej vědět jak je na tom se stabilitou a rychlostí, přemýšlím že ji taky flashnu, ale už mě nebaví si s tím pořád hrát : ))
-
Qwerts
- přispěvatel

Jakou ROM pouzivate?
no me uz to vylozene stve :D proto jsem si chtel koupit Lumii 800, ale financi moc neni a tak sem sahl vsemi 10ti po Evu, ja ten android nesnasim... :D
Jakou ROM pouzivate?
Mimochodem jak dlouho vám zatím vydrží baterka( po kalibraci). U mě zatím bída na galaxy S jsem běžně fungoval dva dny s miui a neo kernelem. Tady to je zatim pouze od rána do večera a nabíjet a to má Evo větší kapacitu baterie.
-
Qwerts
- přispěvatel

Jakou ROM pouzivate?
Taky tak...tak ta Warm romka vypada uplne debilne... :D
Vracim ROMeOS...
Vracim ROMeOS...
Jakou ROM pouzivate?
Jde na té ROMeOS OC, případně měnit napětí na procesoru?
-
Qwerts
- přispěvatel

Jakou ROM pouzivate?
Nic defaultne tam neni, ale mel jsem tam tu LeeDroid utilitu on demand a leeDroid kernel 1.9ghz..., ale nezkoumal jsem ci to tu frekvenci fakt ma...
-
Sir Sprice
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note III
Jakou ROM pouzivate?
Leedroid ROM 5-5.1 má bug, co se týče zvuku, takže ten problém je normální a ano je to ROMkou.
Pokud chcete výbornou ROM, zkuste Shooter Beats 2.0, je velice stabilní, má pěkné rozhraní, vysoký výkon a výborný zvuk.. jediný, co mi trošku chybí je ryclejší nabíjení a menší spotřeba, ale s tím si pohraju - trošku undervolting a nějáká aplikace
Pokud chcete výbornou ROM, zkuste Shooter Beats 2.0, je velice stabilní, má pěkné rozhraní, vysoký výkon a výborný zvuk.. jediný, co mi trošku chybí je ryclejší nabíjení a menší spotřeba, ale s tím si pohraju - trošku undervolting a nějáká aplikace
Jakou ROM pouzivate?
Dík za tip otestuji 
EDIT: prosimtě v changelogu je napsáno ,,Skype and some other app must be fixed'' co se tím myslí že skype nejde? Používám ho občas totiž na video hovory. Dik za info.
Edit by Sir Sprice: tip se píše s i ;)
EDIT: prosimtě v changelogu je napsáno ,,Skype and some other app must be fixed'' co se tím myslí že skype nejde? Používám ho občas totiž na video hovory. Dik za info.
Edit by Sir Sprice: tip se píše s i ;)
Jakou ROM pouzivate?
Cau. Takze jsem nahodil Shooter Beats 2.0... Zatim to vypada dobre, jen mam dotaz. Overclock jde, jen nemuzu undervolting... Pouzivam voltage control a ten pise, ze by si pral jinej kernel... Takze se chci zeptat na nejakej tip na kernel, nebo na jinou app na undervolting. A jeste bych se hrozne rad nadobro zbavil sense
Nejaky napady?
-
Sir Sprice
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note III
Re: Jakou ROM pouzivate?
Undervolting záleží na kernelu, některé ho třeba neobsahují. Jinak pokud jsi flashnul Shooter Beats 2.0 bez kernelu, tak tato Romka obsahuje Unity3b kernel, který je snad nejlépe undervoltovaný, takže není nutný dělat další. Výdrž na baterii má tento kernel výbornou.
Používej System Tuner, který je všude preferován
Používej System Tuner, který je všude preferován
Jakou ROM pouzivate?
Tak jsem taky nahodil Shooter Beats 2.0 a musím říct, že zatím nejlepší romka. Asi u ní chvíli zůstanu stabilita, rychlost, OC, všechno to má a na bugy jsem zatim nenarazil 
Jakou ROM pouzivate?
Prosim te jaky pouzivas kernel a jak to v system tuner na voltaguuju
Jakou ROM pouzivate?
Kernel používám základní a jak už bylo napsáno dva příspěvky dozadu, podvoltování zde nefunguje je to podvoltováno a vyladěno už od vývojářů. Jde pouze taktování procesoru nastavení voltování je automaticky 
Edit: mimochodem po přeflashování romky doporučuji provést kalibraci baterie, aby nedělala psí kusy : )) Je na to program z marketu ,,battery calibration""
Edit: mimochodem po přeflashování romky doporučuji provést kalibraci baterie, aby nedělala psí kusy : )) Je na to program z marketu ,,battery calibration""
Jakou ROM pouzivate?
Jak to tady čtu, zůstanu asi u Stock ROM 
Trošku OT k EVO 3D, ale možná budou moje dřívější zkušenosti někoho zajímat:
Můj první mobil s Androidem byl HTC Desire. Tam byl root prakticky nutností, protože Desire měl malinkou paměť, Leedroid (a jiné ROM) uměly namountovat 500MB partition na kartě jako místo pro aplikace a tím obejít limit 170 MB, a to už stačilo pro normální život (a tato zkušenost mě spolehlivě odradila od jiných telefonů s uživatelskou pamětí kolem 300 MB).
Tehdejší ROM byly dost stabilní, přidávaly nové možnosti, update byl rychlejší, než od HTC. Pak si autor Leedroidu koupil Desire HD a já měl smůlu, telefon jsem střelil švagrovi, ten je spokojený a já přešel na Incredible S (vynechávám 3 denní otřesnou zkušenost s LG 2X)
Incredible S jsem samozřejmě rootnul, jak jen to šlo a začal kolotoč různých ROM. A kolotoč problémů. ROM se Sense měly problémy se stabilitou a výdrží baterky o designu nemluvě, navíc mně blblo přijímání hovorů - protistrana mě někdy neslyšela (už se nikdy nedozvím, čím to bylo, při pokusu o navrácení Stock ROM jsem ho bricknul - v servisu mně ho za 500 unbrickli a já ho vzápětí střelil do bazaru, ani jim nevadilo, že je tam alternativní ROM).
ROM bez Sense měly zase problém v hlasitosti hovoru, skoro jsem neslyšel (a nebyl jsem sám). Když jsem smíchal CM7 a kernel Unity v10 tuším, tak jsem slyšel, ale vrátily se problémy s příjmem hovoru a navíc padala GPS. Lidé od CM sice o problému komunikovali, ale chtěli spoustu věcí, na které jsem neměl čas a ani znalosti (logy z hovorů včetně origoš ROM, ale kde ji vzít, když mně brickla telefon?).
Ještě se zmíním o rootu tabletu Asus Transformer TF101, který umožnil používat USB 3G modem a zavedlo akceleraci prostředí, to bylo přínosné.
Z dnešního pohledu k alternativní ROM není moc důvodů. Snad jen, pokud toužíte po Cyanogenu, jenže ten zatím není a kdo ví, jak dlouho bude trvat, než bude opravdu stabilní. MIUI a odvozeniny - mně nesedly, ale pokud někomu jo a nevadí mu nefunkční detaily...? Kdyby byly funkční ROM s ICS a v dohledu nebyl ofiko update, ale on by měl být každým dnem... V každém případě se pravděpodobně dostanete do kolotoče flashování a řešení problémů, místo abyste v klidu užívali, co máte. Tuhle nefunguje tohle, tam zase něco jiného, ale má to beats (co na tom, že nemám sluchátka, pro které je to optimalizováno, že...)
Mně vlastně teď chybí jen procentuální zobrazení baterie u hodin a možnost vypnout ten otravný zvuk při bootu (baterku jsem vyřešil widgetem a zas tak často nebootuju). Poslední, co mně chybí, je možnost namountovat si sdílené složky z NASu do filesystému, aby šlo přehrávat filmy s titulky přes MX Player, zatím to řeším BS Playerem.
Kdo do toho moc nevidíte, radši zkuste vydržet na ICS, věřím, že to bude větší přínos, než sbastleniny doma na koleně - a přiznejme si, většina těch ROMek s hrozným designem nic jiného není :( Rootnutí vám vezme záruku na desku a co vím, tak ji potřebují právě lidi, kteří flashují ROM a pak ti, co telefon utopili
P.S. Omlouvám se za dlouhý post trochu OT, ale přišlo mně vhodné zmínit i špatné zkušenosti
Trošku OT k EVO 3D, ale možná budou moje dřívější zkušenosti někoho zajímat:
Můj první mobil s Androidem byl HTC Desire. Tam byl root prakticky nutností, protože Desire měl malinkou paměť, Leedroid (a jiné ROM) uměly namountovat 500MB partition na kartě jako místo pro aplikace a tím obejít limit 170 MB, a to už stačilo pro normální život (a tato zkušenost mě spolehlivě odradila od jiných telefonů s uživatelskou pamětí kolem 300 MB).
Tehdejší ROM byly dost stabilní, přidávaly nové možnosti, update byl rychlejší, než od HTC. Pak si autor Leedroidu koupil Desire HD a já měl smůlu, telefon jsem střelil švagrovi, ten je spokojený a já přešel na Incredible S (vynechávám 3 denní otřesnou zkušenost s LG 2X)
Incredible S jsem samozřejmě rootnul, jak jen to šlo a začal kolotoč různých ROM. A kolotoč problémů. ROM se Sense měly problémy se stabilitou a výdrží baterky o designu nemluvě, navíc mně blblo přijímání hovorů - protistrana mě někdy neslyšela (už se nikdy nedozvím, čím to bylo, při pokusu o navrácení Stock ROM jsem ho bricknul - v servisu mně ho za 500 unbrickli a já ho vzápětí střelil do bazaru, ani jim nevadilo, že je tam alternativní ROM).
ROM bez Sense měly zase problém v hlasitosti hovoru, skoro jsem neslyšel (a nebyl jsem sám). Když jsem smíchal CM7 a kernel Unity v10 tuším, tak jsem slyšel, ale vrátily se problémy s příjmem hovoru a navíc padala GPS. Lidé od CM sice o problému komunikovali, ale chtěli spoustu věcí, na které jsem neměl čas a ani znalosti (logy z hovorů včetně origoš ROM, ale kde ji vzít, když mně brickla telefon?).
Ještě se zmíním o rootu tabletu Asus Transformer TF101, který umožnil používat USB 3G modem a zavedlo akceleraci prostředí, to bylo přínosné.
Z dnešního pohledu k alternativní ROM není moc důvodů. Snad jen, pokud toužíte po Cyanogenu, jenže ten zatím není a kdo ví, jak dlouho bude trvat, než bude opravdu stabilní. MIUI a odvozeniny - mně nesedly, ale pokud někomu jo a nevadí mu nefunkční detaily...? Kdyby byly funkční ROM s ICS a v dohledu nebyl ofiko update, ale on by měl být každým dnem... V každém případě se pravděpodobně dostanete do kolotoče flashování a řešení problémů, místo abyste v klidu užívali, co máte. Tuhle nefunguje tohle, tam zase něco jiného, ale má to beats (co na tom, že nemám sluchátka, pro které je to optimalizováno, že...)
Mně vlastně teď chybí jen procentuální zobrazení baterie u hodin a možnost vypnout ten otravný zvuk při bootu (baterku jsem vyřešil widgetem a zas tak často nebootuju). Poslední, co mně chybí, je možnost namountovat si sdílené složky z NASu do filesystému, aby šlo přehrávat filmy s titulky přes MX Player, zatím to řeším BS Playerem.
Kdo do toho moc nevidíte, radši zkuste vydržet na ICS, věřím, že to bude větší přínos, než sbastleniny doma na koleně - a přiznejme si, většina těch ROMek s hrozným designem nic jiného není :( Rootnutí vám vezme záruku na desku a co vím, tak ji potřebují právě lidi, kteří flashují ROM a pak ti, co telefon utopili
P.S. Omlouvám se za dlouhý post trochu OT, ale přišlo mně vhodné zmínit i špatné zkušenosti
Re: Jakou ROM pouzivate?
Nahral jsem shooter beats 2.0 a vydrz se zvedla a je to doladena rom.
Jakou ROM pouzivate?
Já osobně od neoficiální romky očekávám rychlost, protože nemám rád když něco laguje a musím na něco čekat.
Tato rychlost se mi teď dostala u shooteru spolu se stabilitou. Dle mého je lepší než ofiko a bug jsem zatím žádný nenašel.
Ostatní jako leedroid stály opravdu za prd a připomělo mi to začátky na galaxy Sku, kdy všechno fungovalo na půl a měl jsem sto chutí s tím prásknout :D
Co se týče přechodu na ICS, tak není o co stát. Měl jsem ho na Sku bylo stabilní, ale nelíbilo se mi to uspořádání widgetů v liště aplikací a dalších hodně věcí. Jediné co bylo lepší, byl adobe flash, který tolik nebrzdil webový prohlížeč a nesekalo se prohlížení jako na gingerbreath. (to mě ale ted už na dvoujádru netrápí)
Dokud mi tedy vše funguje jak má přestávám flashovat a zůstávám u shooter beats 2.0, protože to je nekonečný kolotoč : ))
Tato rychlost se mi teď dostala u shooteru spolu se stabilitou. Dle mého je lepší než ofiko a bug jsem zatím žádný nenašel.
Ostatní jako leedroid stály opravdu za prd a připomělo mi to začátky na galaxy Sku, kdy všechno fungovalo na půl a měl jsem sto chutí s tím prásknout :D
Co se týče přechodu na ICS, tak není o co stát. Měl jsem ho na Sku bylo stabilní, ale nelíbilo se mi to uspořádání widgetů v liště aplikací a dalších hodně věcí. Jediné co bylo lepší, byl adobe flash, který tolik nebrzdil webový prohlížeč a nesekalo se prohlížení jako na gingerbreath. (to mě ale ted už na dvoujádru netrápí)
Dokud mi tedy vše funguje jak má přestávám flashovat a zůstávám u shooter beats 2.0, protože to je nekonečný kolotoč : ))
-
Qwerts
- přispěvatel

Jakou ROM pouzivate?
Jaky je rozdil mezi Shooter beats 2.0 a Stock romkou? :D