Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
Ano na lockscreenu jsou při tmavších barvách viditelné pruhy.
tie cierne kocky mi robi tiez na videu ktore maju nizsie rozlisenie ( do sirky tak cca 640)
na kvalitnom videu ktore ma vyzsi bitrate kocky miznu. skusil som dextera 720p tam som uz ziadne flaky nevidel. prip aj normalny divx cca 2GB bol v pohode.
bobanovicz: diki myslel som ze to je len u mna, ale zaujimave je ze na wallpaperi to nie len len na lockscreene.
na kvalitnom videu ktore ma vyzsi bitrate kocky miznu. skusil som dextera 720p tam som uz ziadne flaky nevidel. prip aj normalny divx cca 2GB bol v pohode.
bobanovicz: diki myslel som ze to je len u mna, ale zaujimave je ze na wallpaperi to nie len len na lockscreene.
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Taky mam pruhy na cerne tapate lockscreenu. Ale pri urcite intenzite svetla se stava, ze proužky zmizi.
No vy mě dáváte chlapy, už půl hodiny koukám jak idiot na display
na lockscreenu při sebetmavějším prostředí nemám ani čárku, u videa nepozoruji, jen v jednom případě a to je opravdu mizerná kvalita videa, ale to si myslím že je normální když telefon obraz roztáhne....
ja mam 2.3.6 a pokusil som sa odfotit lockscreen a takto to vyzera. foti sa to kusok horsie ale cca pre predstavu by to mohlo stacit. ten isty obrazok mam aj ako wallpaper a tam ziadne neduhy nie su. aj ked sa dotknem displeja a objavi sa zamok a kruh okolo neho tak ciary zmiznu.
- Attachments
-
- lockscreen.jpg
- LockScreen
- (167.05 KiB) Downloaded 2 times
Dobrá fotka, takže tohle na tel. opravdu nepozoruji....
tak na tie tmave flaky vo videu neviem ci mi pomohlo nemat oznacene v settings > display > auto ajdust screen power
po zruseni som to vyskusal teraz a uz sa tam nezobrazuju. aspon som si to na par minutach testovania nevsimol.
tu by to mohlo byt diskutovane ale nechcelo sa mi to cele citat.
http://forum.xda-developers.com/archive ... 36187.html
po zruseni som to vyskusal teraz a uz sa tam nezobrazuju. aspon som si to na par minutach testovania nevsimol.
tu by to mohlo byt diskutovane ale nechcelo sa mi to cele citat.
http://forum.xda-developers.com/archive ... 36187.html
tak že jak velkou Ram-ku ma galaxy note? .ja to tam nikde v telefono nenasel . spravce aplikaci mi ukazuje velikost pouze 800 mb a ne 1 Gb . asi nečemu nerozumím .
To je v pořádku, zbytek RAM je alokovaný pro potřeby samotného operačního systému a proto se ve správci nezobrazuje.
aha no vidíš to diky za odpověd.
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Zdar chlapi,
Mám jeden postřeh. Od doby co jsem udělal update na 2.3.6 XXKL7 mi budík při buzení i mluví. Nemůžu nikde najít jak to vypnout. Znáte řešení? Dělá vám to taky? Díky
Mám jeden postřeh. Od doby co jsem udělal update na 2.3.6 XXKL7 mi budík při buzení i mluví. Nemůžu nikde najít jak to vypnout. Znáte řešení? Dělá vám to taky? Díky
-
Bobanovicz
- smartguru

V nastavení budíku si přepni Alarm type z Briefing na Melody.
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Radku mám tam jen Melodie, Vibrace, Vibrace+Melodie a Shrnutí. Nastavené to mám na Melodie a mluví mi to při buzení i čas.
-
Bobanovicz
- smartguru

Jo to máš stejně, jen v CZ. Mě to mluví pouze, když to nám nastavené na Briefing/Shrnutí, při nastavení na Melody/Melodie to přehrává samotný zvuk.
Každopádně ten vestavěný budík nepoužívám, místo něj mám Alarm Clock Plus.
Každopádně ten vestavěný budík nepoužívám, místo něj mám Alarm Clock Plus.
Zdravím, chci se jen zeptat jestli neexistuje nějaká utilitka, která by dokázala třeba při příchozí zprávě, nebo při zmešk. hovoru rozblikat na určitou dobu dolní tlačítka? Díky za rady...
No pokud netrvas na klávesách tak vyzkousej aplikaci NoLed. Notifikace ti budou běhat po display.
-
Fanaticskk
- nováček

Ahojte,mám taký ani nie problém,ale hnevá ma to.
Ked chcem urobit screen displaya mobilu,tak mám problém stlačiť obidva tlačítka stredové+onoff naraz.
Buď stlačím jedno,alebo druhé skôr a potom to nesplní to,čo má.Na Wave soms tým nemal problém.
Máte niekto podobné skúsenosti,alebo mi poradíte nejakú fintu?
Vyberať pero v teréne je dosť nepraktické,vopred ďakujem
Ked chcem urobit screen displaya mobilu,tak mám problém stlačiť obidva tlačítka stredové+onoff naraz.
Buď stlačím jedno,alebo druhé skôr a potom to nesplní to,čo má.Na Wave soms tým nemal problém.
Máte niekto podobné skúsenosti,alebo mi poradíte nejakú fintu?
Vyberať pero v teréne je dosť nepraktické,vopred ďakujem
NoLed je dobrá aplikace jen aspoň mě žere hrozně baterku.
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
mám radu, natrenuj vyndavani pera je to nejjednodussi a navic mas okamzite k dispozici i rozhrani na praci se sejmutym screenem, takze ....Vyberať pero v teréne je dosť nepraktické,vopred ďakujem
Asi hledáš tohle http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1389394" onclick="window.open(this.href);return false;Pokinator wrote:Zdravím, chci se jen zeptat jestli neexistuje nějaká utilitka, která by dokázala třeba při příchozí zprávě, nebo při zmešk. hovoru rozblikat na určitou dobu dolní tlačítka? Díky za rady...