Dell Venue Pro
Dell Venue Pro
Proč jí teda mam ve svém DVP? Do DVP nepatří?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Dell Venue Pro
Pokud ji tam mas a objevila se ti po nejakem updatu nebo se objevila v marketu prave pro Dell tak v cem je problem?
Proc te to tak irituje,otevri ji a uvidis.
Proc te to tak irituje,otevri ji a uvidis.
Dell Venue Pro
Mam pocit, že se tam objevila, když jsem nahrál XAP, abych viděl nokiácký aplikace. No a jak teď bojuju s těma notifikacema emailu, tak mam trochu obavu, aby to s tim třeba nesouviselo. Notifikace nefunguje ani po hardresetu, tahle apka tam ale po hardresutu je (možná že se teda stahne až po připojení k liveID).
Co myslíš? Může bejt? Co v ní má být, aby jsem to měl vše nastaveno správně (t-mobile)?
Co myslíš? Může bejt? Co v ní má být, aby jsem to měl vše nastaveno správně (t-mobile)?
-
htcjirka
- smartmaniak

Dell Venue Pro
Tyhle apky si "ocuchaji" tvou sim a nastavi podle toho pristup k datum,internet + mms.
Dell Venue Pro
Dobrá díky. Myslíš tedy, že to nemůže souviset s mým problémem?
viz.: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=136&t=27773
viz.: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=136&t=27773
-
htcjirka
- smartmaniak

Dell Venue Pro
Diky pretrvavani i po HR - tovarnim nastaveni to souvislost mit nebude.
Dell Venue Pro
No dobře, ale po HR se mi tam tadyta aplikace znovu objeví, předpokládám že se sama doinstne po prvním přihlášení k marketplace.
-
htcjirka
- smartmaniak

Dell Venue Pro
To je problem tu aplikaci otevrit,dat about jestli je to skutecne ta nokiacka..ci od Dellu
Dell Venue Pro
Já jsem jí v pohodě otevřel a nastavil jsem si přes ní MMSky. Po otevření se objeví pouze nastavení internetu a MMS, nic víc!!! Po nastavení jsem odzkoušel a zprávy MMS mi chodí 
Dell Venue Pro
Problém to neni, jen jsem tam na žádné About nenarazil a nenapadlo mě jej hledat, teď se nepodívám, páč jsem ji odinstaloval a nevím jak ji doinstaluji, v marketplace ji nevidím. Večer budu dělat HR, tak se mrknu.
-
htcjirka
- smartmaniak

Dell Venue Pro
Takze original od Dellu,takze neni co resit.Navic po HR prijdes o vsechna nastaveni a nemuze se ti tam nijak dostat aplikace z nokie,ikdyz jsi predtim instaloval xap nokie pro Marketplace,HR vse rusi.
Dell Venue Pro
ahoj,
mám takový problém a chci se zeptat jestli se s ním někdo z vlastníku DVP už nesetkal.
Doma mám wifi router, ale telefon mi ho dokáže nají pouze když ho zrestartuju, ale než stihnu napsat heslo tak mi zase ta síť zmizí. Poté už síť nenajdu. Dělá mi to pouze u některých wifi, takže předpokládám, že mám něco špatně nastaveno. SSID je viditelné. Jen přidávám, že bydlím v paneláku takže wifi bez hesla nepřipadá v úvahu. Už jsem zkoušel různé šifrování (wpa, wpa2, funguje pouze wep) a zkoušel jsem i přihlášen podle MAC adresy a nic nepomohlo.
Děkuju za radu
Radek
mám takový problém a chci se zeptat jestli se s ním někdo z vlastníku DVP už nesetkal.
Doma mám wifi router, ale telefon mi ho dokáže nají pouze když ho zrestartuju, ale než stihnu napsat heslo tak mi zase ta síť zmizí. Poté už síť nenajdu. Dělá mi to pouze u některých wifi, takže předpokládám, že mám něco špatně nastaveno. SSID je viditelné. Jen přidávám, že bydlím v paneláku takže wifi bez hesla nepřipadá v úvahu. Už jsem zkoušel různé šifrování (wpa, wpa2, funguje pouze wep) a zkoušel jsem i přihlášen podle MAC adresy a nic nepomohlo.
Děkuju za radu
Radek
Dell Venue Pro
ahoj,
je pravda, že nějaké první série DVP měly problémy z WiFi, kde nastával problém, který popisuješ, ale později to u DELLu pořešili. Já mám router Tenda W307R a nezaznamenal jsem žádný problém
!
je pravda, že nějaké první série DVP měly problémy z WiFi, kde nastával problém, který popisuješ, ale později to u DELLu pořešili. Já mám router Tenda W307R a nezaznamenal jsem žádný problém
Dell Venue Pro
Ahoj,
a nevíš náhodou jestli se dá někde stáhnout novější firmware s opravou problému nebo to byl HW problém?
a nevíš náhodou jestli se dá někde stáhnout novější firmware s opravou problému nebo to byl HW problém?
Dell Venue Pro
myslím, že to byl HW problém ?!?!
-
Sedmja
- nováček

- Zařízení: Zatím nic, hledám hledám
Dell Venue Pro
Zdravím vás,
zítra si jedu pro Dell venue pro a chtěl bych vědět podle kterých věcí můžu na 100% říct že jde o tenhle mobil a ne o nějakou levnou kopii. Za ty prachy bych rád měl origoš
Děkuju
Nevím totiž, jestli ten prodejce bude úplně solidní.
zítra si jedu pro Dell venue pro a chtěl bych vědět podle kterých věcí můžu na 100% říct že jde o tenhle mobil a ne o nějakou levnou kopii. Za ty prachy bych rád měl origoš
Nevím totiž, jestli ten prodejce bude úplně solidní.
-
DenyKr
- nováček

- Zařízení: Dell Venue Pro 16GB
Dell Venue Pro
Nevím, ale to zkrátka poznáš. Vyzkoušej si jej přímo na místě. Mohou zfalšovat vzhled, ale procesor a grafiku ne - většinou se liší, stejně jako čočka fotoaparátu a další detaily. Zkoukni všechna dostupná videa a budeš mít jistotu, zase tak povedené ty kopie nejsou 
Dell Venue Pro
Original DVP poznáš s přehledem!!!
Na stránkách DELLu jsem si telefon našel podle sériového čísla
!
Ale myslím si, že fals poznáš už podle zpracování. DVP, ač z plastu, má špičkové zpracování a bytelnou konstrukci. Mám ho cca půl roku, nic nevrže a všechno pěkně drží...
Na stránkách DELLu jsem si telefon našel podle sériového čísla
Ale myslím si, že fals poznáš už podle zpracování. DVP, ač z plastu, má špičkové zpracování a bytelnou konstrukci. Mám ho cca půl roku, nic nevrže a všechno pěkně drží...
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
RE: Dell Venue Pro
A co mám říkat ja? Můj DVP má tu perfektní konstrukci, ale jeho service tag je neplatný... 
Dell Venue Pro
Ja mam DVP od novembra a uz mi odpadlo jedno "L" zo zadneho loga DELL teraz je z toho DEL tak to spracovanie az tak nechvalim a to som na telefon daval velky pozor... inak zaruka taketo veci asi neriesi nie ?