ŠEDÉ OBCHODY...dá se to?

Volná diskuze na libovolná témata...
Post Reply
p_petak
nováček
nováček

ŠEDÉ OBCHODY...dá se to?

Post by p_petak »

Zdravím,

rád bych si pořídil Galaxy Note.... mám asi 14 dní Galaxy Nexus. Je to špička,ale láká mě ten větší displej....Mobil prodávám, bohužel ze strátou, tak bych rád využil nabídky tzv. šedých obchodů.

Díval jsem se a NOTE nabízejí cca kolem 12,5-13tisíc.

Nevím jestli to risknout či ne, ale říkal jsem si že dva roky neutratím nic za další telefon a po 14dnech dumám nad jiným a nerad bych dával dalších 15-16.tisíc za NOTE a doufal že nexus prodám za 12-13aspoň. (KOLEM 3TÍSÍC investice)

Líbí se mě max-shop.cz ale nevím,jestli věřit rezencím na heurece. Nebo zkusit jiný obchod?
jirin
nováček
nováček
Zařízení: HTC 7 PRO

ŠEDÉ OBCHODY...dá se to?

Post by jirin »

z max-shopu v Liberci jsem bral HTC Pro 7 a vše proběhlo v pořádku. Telefon byl bez češtiny, což ale bylo i výslovně uvedeno na jejich stránkách, u mě maximální spokojenost. J
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

ŠEDÉ OBCHODY...dá se to?

Post by htcjirka »

HTC 7 Pro je taky z prvni vlny,ten se s cestinou oficialne nikdy neprodaval.Max-shop je ok
p_petak
nováček
nováček

ŠEDÉ OBCHODY...dá se to?

Post by p_petak »

tak právě dumám tu češtinu.... vím, že pro zdejší profíky to je sranda dohrát a tak.

Ale třeba u toho Samsungu NOTE se plánuje přejít na ICS 4. Kterou ted v nexusu mám a nci lepšího jsem neměl.

tak se bojím, že u šedivek asi nějaká samoaktualizace a tak težko říct že bude. Plus trošku mě rozhodili některé recenze s polskými telefony pro orange a tak. TO bych docela nerad.
Plus v normálním shopu člověk dojde a řekne, hmmmm je to šunt co jste mě prodali, mám 14dní odstupuji a v těch šedých jso uschopni zlobit....ale to je ten risk.
Každopádně zase je hromada lidí co to maj ívše bez problému.
Post Reply

Return to “Off Topic”