Výpisy hovorů, doba hovorů

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Na svém HTC Radar s WP Mango postrádám podrobnější historii volání, kde by byly uvedeny i délky hovorů a které by šly na začátku zúčtovacího období vynulovat. Jde o to, že mám limit volných minut a po jeho vyčerpání mi jde cena hovoru drasticky nahoru (6,50 Kč, resp. 12,50 Kč na jiné operátory). Nemohu si proto dovolit tyto limity překračovat. Všechny běžné telefony tuto funkci mají, na iPhone to řešily aplikace (iLog, MobileLog, CallCounter - ten byl asi nejlepší, sám se dle nastaveného data vynuloval, provolaný čas se zobrazoval na ikoně aplikace). Je něco podobného na Marketplace (hledal jsem), anebo byl by někdo schopen takovou aplikaci napsat zajisté nejen k mé libosti? Díky za odpověď.
jk001
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Mozart , Omnia 7

Post by jk001 »

Žiaľ sklamem ťa to WP7 nevie a a nepoznám ani aplikáciu ak niekto pozná aplikáciu nech napíše toto veľmi chýba aj mne
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Myslel jsem si to, možná by ji někdo zvládnul vytvořit. :-(
Petrroll
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung galaxy S

Post by Petrroll »

Bohužel to nelze. WP7.(1) neposkytuje API k zjištění historie volání.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Náměty na aplikace, které byste na WP7 uvítali (diskuze)

Post by mimonaut »

Cheetah007 wrote:Další věc která by měla být již v základu,je jí protokol hovorů.
Protokol hovorů ve WP přeci je. Přesně jak píšeš - klepneš na dlaždici hovorů, otevře se ti seznam všech volaných čísel, klepneš na jméno, objeví se ti karta kontaktu, posuneš obrazovku doprava a elá hop, je tu historie (dokonce s bonusem - obsahuje veškerou komunikaci, ne jen hovory, ale i SMS, FB atd..)
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

A hrome hned to zkusím :wink:čekal bych to viditelnější a ne takhle schované...holt jsem stejný jako ostatní,manuály většinou nečtu a u WP jsem vzhledem k jejich přítulnosti a jednoduchosti neměl ani důvod.

EDIT:
Tak doplním,tohle jsem předtím zkoušel také,jen to v příspěvku neuvedl,historie tam samo je jak píšeš,datum,čas volání ale délka hovoru ne....spodní menu se nedá zobrazit a při podržení prstu na kontaktu se nic bližšího nezobrazí,jen se po klepnutí opětovně vytočí....čas posleního hovoru či celkem provolaný čas tam tedy opravdu není?
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

mimonaut wrote:...klepneš na jméno, objeví se ti karta kontaktu, posuneš obrazovku doprava a elá hop, je tu historie (dokonce s bonusem - obsahuje veškerou komunikaci, ne jen hovory, ale i SMS, FB atd..)
A to je také všechno. Že je u záznamu o hovoru datum, je sice hezké, ale není tam už délka hovoru a to mi tam chybí. Proč místo toho, že se mi po klepnutí na údaj o hovoru spustí telefonování, aniž si to přeju, se třeba nezobrazí další podrobnosti o tomto hovoru? Hm? Nerozumím tomu, a tak nechápu, co je na tom těžkého, aby tam byly i tyto údaje (když už tam nemůže být celková provolaná doba). Taková historie je tedy fajn, ale není úplná.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Byl jsi rychlejší,do příspěvku jsem to doplnil až po tobě...ano čas tedy délka hovoru či celkový provolaný u všech WP není schopen zobrazit,proč to ví jen microsoft....není nějaká úprava registrů?
Zkusím hledat googlem jak v oficiálních návodech na windowsphone a dalších.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Ne,neni,vic telefoni aplikace neumi,ani zadne registry ti v tom nepomohou.
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Dá se tam samozřejmě vlézt i z People hubu. Čas tam ale u každého hovoru vidím. Ano, nevidím celkový, ale ten zase vidím v internetové samoobsluze Vodafonu, takže není problém.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Dík za reakci nemá cenu se po tom pídit dál,prostě to ms nechce,tweaky nepomůžou a aplikace také není,doufejme že nadcházející větší update na tango přinese nějakou změnu.....s apollem který bude ještě větší na hd7 ani nepočítám.

Vlasta W.
V People hubu? kde přesně,v people-recent je historie volání ale délka zase ne,začínám se v tom ztrácet,zvláštní proč je to takhle ale hlavně že to vůbec máme,celková zamrzí ale o nic v mém případě nejde,děkuji zkusím.

Bude lepší když buideme pokračovat zde pokud máte zájem: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=144&t=27186" onclick="window.open(this.href);return false;
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Vlasta W. wrote:Dá se tam samozřejmě vlézt i z People hubu. Čas tam ale u každého hovoru vidím. Ano, nevidím celkový, ale ten zase vidím v internetové samoobsluze Vodafonu, takže není problém.
Já tam také vidím čas, ale ne dobu hovoru, o které se tu mluví. Tohle je čas, kdy bylo voláno. Jinak v PeopleHubu je to totéž jako v aplikaci Telefon (Hovory).
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Je to tak jak píšeš,údaje jsou stejné,jen datum a čas kdy byl hovor uskutečněn,jeho délka však ne....lézt kvůli tomu do VF Samoobsluhy jako nouzovka prosím...nevím,ne každý má tu možnost a u předplacených karet třeba 02 to asi nebude.
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Aha, moje chyba. Nikdy mě délka hovorů nezajímala, stačí, že ji vidím po skončení každého hovoru a jednou měsíčně na vyúčtování. Jsou to opravdu časy hovorů, ne jejich délek. Obzvlášť, když dál v minulosti jsou relativní (yesterday apod.) :-)
Post Reply

Return to “Aplikace a software”