HTC Desire problém málo paměti/ případně zazálohováni pro re

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
pavelsv
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Desire

Post by pavelsv »

Dobrý den

Mám na vás prosbu o radu a pomoc :) Mám obyčejný HTC Desire A8181 verze systému 2.2.2 a mám následující problém:
Telefon mi neustále hlásí málo interní paměti, ale když se na to kouknu přes nastavení tak mám 15Mb volných dřív to hlásilo až cca pod 5 Mb navíc v telefonu toho mám daleko míň než dřív a mám paradoxně míň volného místa :-( Zkoušel jsem volat na podporu přímo HTC tam mi řekli, že mám zkusit "Hard reset"ale že se mi z telefonu všechno smaže :-( Údajně kontakty a kalendář jdou zazálohovat pomoci HTC sync ale co sms ty jsou pro mě dost důležitý !
Celkově se mi do hard resetu moc nechce a říkám si, že třeba tady někdo bude vědět čím to zachránit, nebo aspoň jak to kompletně zazálohovat, abych mohl telefon používat v pohodě dál:)Protože jsem do teď s ním byl spokojený, ale jsem naprosto běžný uživatel a telefon mám na volání sms focení internet a ne abych ho furt nějak řešil :-(

Jen bych ještě poprosil jak už jsem zmínil výš nejsem typ co telefonama žije tak jestli by jste mohli případné rady psát i pro laika srozumitelně.

Děkuji

PavelSv
Dan78
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Samsung Galaxy S2

Post by Dan78 »

A pouzivas program App2SD? Ak nie tak si ho stiahni z Marketu a presun si vsetky nainstalovane programy, ktore sa daju na SD kartu.
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

Taky promazat cache prohlizece v nastaveni,tam je toho taky dost.
Post Reply

Return to “Operační systém Android”