Jak na Android 4.0.3 ?
Jak na Android 4.0.3 ?
Zdravím mám nexuse v s verzí Android 4.0.1 a kódovým označením yakjuxw, koupeno u kyslíku ... mohl by tu nekdo dát návod pro "debílky" how to Android 4.0.3? Dík
Jak na Android 4.0.3 ?
Čekat, 4.0.3 ještě nemá nikdo. I já jedu na 4.0.1 a mám verzi spravovanou Google... A nebo pak jedině Root a nějakou custom ROM
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Jak na Android 4.0.3 ?
No je ale fakt, že jsem čekal u Nexuse lepší přístup k aktualisacím...proč už nemáme alespoň 4.0.2?
-
čiko
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Jak na Android 4.0.3 ?
Počkat to nechápu. Oni ty verze od operátorů dostávají aktualizace jinak než ty verze z volného prodeje?
Jak na Android 4.0.3 ?
No na trhu jsou dvě verze, jedna s označením yakju, která dostává aktualizace přímo od googlu a pak je druhá verze, kterou mají tedy operátoři, yakjuxw, by měla být spravována samsungem, tudíž patrně dostane aktualizace později...
-
čiko
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Jak na Android 4.0.3 ?
Aha, tak to sem vůbec netušil. Myslel jsem, že u GN je to jako u iPhone, tzn. aktualizace dostávají ihned všechny telefony. O důvod více koupit telefon z volného prodeje.
- YAMATO
- smartmaniak

Jak na Android 4.0.3 ?
Prý je možnost to nějak změnit...nevíte někdo?
Jak na Android 4.0.3 ?
Root a nějakou custom ROM , ale prijdes o záruku
- YAMATO
- smartmaniak

Jak na Android 4.0.3 ?
Custom ROM čert vem. Nexus jsem koupil, abych měl konečně klid od řešení problémů se zavařeninami na straně jedné a hnusy od výrobců na straně druhé.