Samsung Omnia W: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Post by Martin Suchan »

Už se prodává, má ho už někdo :)
SAMSUNG i8350 Omnia W od 8 000 Kč - Heureka.cz
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... ia-w/#c233" onclick="window.open(this.href);return false;

- hardwarové parametry

Image Image
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Samsung Omnia W

Post by Jiří Hrma »

Zatím ne, ale snažím se jej teď sehnat na recenzi :)
Switch007
nováček
nováček
Zařízení: _LG_

Post by Switch007 »

Pravděpodobně to bude můj nový telefon, takže koukám na dostupnost skoro každý den :) Ale zatím nevypadá, že by ji měli někde skladem :-(
berushka
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Apple iPhone 3G

Post by berushka »

Mám ho předobjednaný a měl by být v polovině listopadu.
Podle serveru novinky by měl v průběhu tohoto týdne.
berushka
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by berushka »

Ptal jsem se na dostupnost Samsungu a obdržel tuto odpověď:
Zákaznická infolinka SAMSUNG wrote:Těší nás, že se zajímáte o naše výrobky. Bohužel v tuto chvíli ještě informace o dostupnosti modelu Galaxy Wonder k dispozici nemáme. Jakmile nám budou poskytnuty, zpřístupníme je na našich webových stránkách.
Pominu-li, že si spletli Galaxy W a Omnia W, tak to stejně buď nevědí, nebo říct nechtějí.
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by Fixie »

vzhledem k tomu ze jsem o vikendu nechal na svahu ve sweizzu omnii 7 (ani lokalizace už ho nezachránila) tak přemýšlím že tohle bude náhrada. Nevíte jestli trochu vylepšili foťák?
berushka
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by berushka »

berushka wrote:Pominu-li, že si spletli Galaxy W a Omnia W, tak to stejně buď nevědí, nebo říct nechtějí.
Takže aktualizováno:
Zákaznická infolinka SAMSUNG wrote:Omlouváme se za chybné označení výrobku. Informace o připravovaných výrobcích nemáme dostupné. Informace o dostupnosti nových výrobku budou poskytnuty na našich webových stránkách.
Gyd
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Wonder

Post by Gyd »

Omnia W mám doma a zatím spokojenost. Je to sice plasťáček a postrádám notifikační diodu, ale jinak velká spokojenost.
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Pozor na to, co říkáš. Někteří lidé tady jsou na výtky kolem plastovosti tohoto modelu těžce alergičtí :D
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Fixie »

Tak ještě dotaz, opravdu je to plasťák? nebo je konstrukčně stejný jako Omnia 7

dík
dwbmb
smartstar
smartstar

Post by dwbmb »

Mám Omnie obě a je to nebe a dudy. Omnia 7 - kovová dvířka se zámečkem na kovovém podkladu, kov je mírně zdrsněný. Omnia W - celý zadní díl je jeden kus plastu, který je k tělu telefonu jen nacvaknutý, a to celkem volně. Na tomto plastovém dílu je přilepený rozměrný kovový plátek podobné povrchové úpravy, jakou má celá Omnia 7, ale je lesklejší a tmavší (v barvě okolního plastu), který navíc nesahá až do boků. Takže nejen že to jako plast vypadá, ale mírně plastověji to i působí v ruce, což je podpořeni navíc i tím, že oproti Omnia 7 jsou plastové i boky (při úchopu nejvíc exponovaná část). Takže Ano i Ne. Kov tam sice je, ale...
r3pel
nováček
nováček
Zařízení: Sony Xperia S, Samsung Omnia W

RE: Samsung Omnia W: Všeobecná diskuze

Post by r3pel »

Ne alergicti, plastak to je a s konstrukci omnie 7 to nic moc spolecnyho nema... Kazdopadne mi zatim nic nevrze=) Urcite kdo si koupil omnii 7 za ucelem zpracovani si tento pristroj nekoupi... Ale ja jsem moc spokojeny=)

Sent from my Samsung Omnia W using Board Express
dwbmb
smartstar
smartstar

Post by dwbmb »

Já sem naštvaný. S Omnií7 jsem byl po konstrukční stránce naprosto spokojený, těšil jsem se tedy i na Omnii W normálnější velikosti, a když sem to vytáh z krabice, tak sem brečel. Telefony maj stejný jméno, ale to je tak všechno, co maj stejný.
Že nevrže je pravda. Že kryt upadává při zcela náhodném pohybu jen občas a ne pořád, je taky pravda. Ale je třeba zdůrazňovat, že s předchůdcem to nemá společného nic, aby někdo nebyl zklamaný tak, jako jsem byl já.
r3pel
nováček
nováček

Post by r3pel »

Urcite, kdo chce telefon s konstrukci Omnie 7, tak tohle nwni telefon pro nej... Ale i tak dke MEHO nazoru je dobre zpracovany... Me tedy zadni kryt jeste neupadl, ackoliv jsem s nim nekolikrat zkousel hodit z cca metru sedmdesat na matraci... Pri beznem noseni mi taky neodpadl a vse doleha a tak si rikam, zda-li nemas nejaky vadny kus =) rozhodne nesoporucuju nabjet telefon a pri tom hrat delsi dobu nejakou hru... Kov vzadu totiz trochu vic topi=)
dwbmb
smartstar
smartstar

Post by dwbmb »

Při mym štěstí na vadný kusy z Alzy bych se ani nedivil :D Levý spodní roh (ten s výřezem pro snadnější otevření) se mi otevírá už při mírném tlaku, ani nemusím použít nehet. A to už je pak jen otázka chvilky, než se odloupne kryt celý.
r3pel
nováček
nováček

Post by r3pel »

Aha, tak reklamuj... To ja nehet pouzit musim a trochu tlaku taky :-O
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Fixie »

díky za odpověď chlapi, akorát ste mě tím trochu nasrali, protože už sem byl pro omnii w rozhodnutý, asi půjdu znovud do omnie 7
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

moje prvé dojmy z WP 7.5 sú pozitívne. systém je rýchly ako namydlený blesk. doslova. oproti oficiálnemu androidu 2.3 na X10i je to obrovský rozdiel. na sw klávesnici sa mi píše dokonca lepšie, ani nerobím toľko preklepov ako na xperii, asi to bude technológiou dotykovej vrstvy. obával som sa, že 8GB (teda ešte o niečo menej) bude málo, ale keď som si nasynchronizoval položky ktoré využívam (hudba a zopár videí), zabralo mi to len necelých 5GB. ešte som zvedavý ako sa po nejakom čase ustáli výdrž batérie :)
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

Post by Robert Varga »

Tak jsem ho dnes spatřil naživo, koupil si ho kolega... Parádní ňuňánek! :-D Fakt pěknej mobilek s rozumnou velikostí a zpracování moc hezký. Telefon je líbivej, a líbí se i vlastníkovi, který přešel z iPhonu 4 (rozbil se mu)...

S windows phone prej zatim spokojenej, první dojem oproti iphonu byla rychlost... Inu, za 6600,- megasupr koupě.
Gyd
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Wonder

Post by Gyd »

dwbmb wrote:Pozor na to, co říkáš. Někteří lidé tady jsou na výtky kolem plastovosti tohoto modelu těžce alergičtí :D
To je možné, ale plast převažuje a to je prostě fakt. Máme doma 2 kusy a u obou nejsou zatím problémy se zadním krytem. Už ale hledáme nějaká vhodná pouzdra nebo folie, protože telefon docela klouže v ruce.
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”