Užitečné aplikace - Robert Varga
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Uzitecne aplikace - Robert Varga
Přesně, jak to píšeš, ani mně nejdou a myslím, že včera ještě šly, protože jsem se divil, že mi umřela tile. Měl jsem tam 24.12.
Dělají mi svátky na Titanovi totéž, jen probliknou.Kupodivu stejnojmenná aplikace od jiného autora taktéž jen problikává.Až ta třetí stejnojmenná placená funguje, zatím.
A jo, ty druhý zadarmosvátky taky nejdou :D WTF?
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Vím o tom, a bude se dít max do neděle. Očividně jsme oba nezvládli přestupný rok. A to i přes to, že můj listopadový update jej řešil. Holt víkend beze svátků 
Mimochodem právě jsou v rychlém sledu v Marketu updaty na Bankomaty, Restaurace atd, vše moje mapové appky. Updaty řeší tu "hned po spuštění správnou polohu", a jsou to Mango updaty, takže jsou appky rychlejší a mají fast app switching...
Dělám na Radio aplikacích, updaty přinesou přehrávání v pozadí a jednoklikový start streamu vybraného rádia z dlaždice...
Mimochodem právě jsou v rychlém sledu v Marketu updaty na Bankomaty, Restaurace atd, vše moje mapové appky. Updaty řeší tu "hned po spuštění správnou polohu", a jsou to Mango updaty, takže jsou appky rychlejší a mají fast app switching...
Dělám na Radio aplikacích, updaty přinesou přehrávání v pozadí a jednoklikový start streamu vybraného rádia z dlaždice...
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Ted jsem otestoval ty svatky a jsou nejake divne - spadnou po klepnuti na ikonu a jedine, co tam vidim behem te vteriny je
12. 8. Adam
13. 8. Miluje
14. 8. Evu
15. 8. Tomu ver
Ze by nekompatibilita s koncem roku, nebo hacknuty zdroj dat?
12. 8. Adam
13. 8. Miluje
14. 8. Evu
15. 8. Tomu ver
Ze by nekompatibilita s koncem roku, nebo hacknuty zdroj dat?
-
Flynn
- smartmaniak

Potvrzuji, toto tam opravdu problikne.
Velmi vtipné - taky to tam mámNecroman wrote:12. 8. Adam
13. 8. Miluje
14. 8. Evu
15. 8. Tomu ver
btw. dneska dorazil update na TV program a přiznám se, že je pro mě zklamáním, že stále nejde řadit kanály :( Nebo to již nějak jde, jen jsem to přehlédl?
- Robert Varga
- smartguru

Viz. můj předchozí post, jde o první případNecroman wrote:Ze by nekompatibilita s koncem roku, nebo hacknuty zdroj dat?
-
Flynn
- smartmaniak

Chaloupkovy Svátky mi fungují a jsou také zdarma. Jiné už nepoužívám. Jen Robertovy a jeho.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Tahle fičura mi taky chybí, nešlo by s tím něco udělat?btw. dneska dorazil update na TV program a přiznám se, že je pro mě zklamáním, že stále nejde řadit kanály :( Nebo to již nějak jde, jen jsem to přehlédl?
- Robert Varga
- smartguru

Ahoj, určitě s tím počítám v dalším updatu TV Programu. V současném updatu jsem dělal živou dlaždici s upozorněním na nejbližší sledovaný pořad, což pro většinu uživatelů byla killer featura s vyšší prioritou, tak jsem tomu dal přednost. Včera jsem makal na megaupdatu aplikace Svátky (již ve schvalovacím procesu Marketplace) a dneska zabrousím do Radio CZ (přehrávání v pozadí + dlaždice rychlého spuštění přehrávání). Všechno ale bude! 
Super, to jsem chtěl číst, už se těším. Díky!
- Robert Varga
- smartguru

Tady screeny z nové verze aplikace Svátky: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 62#p238362
Bude aj nova verzia aplikacie Meniny ? 
- Robert Varga
- smartguru

Určitě, dostane všechny featury. Časování do konce ledna.
- Robert Varga
- smartguru

FYI, na cestě do Marketplace, aplikace Rádio. Obrázky zde: SkyDrive. Bohužel současné Radio CZ co mám v marketu nemůžu předělat do češtiny, tak to jde jako separé aplikace.
Aplikace Rádio streamuje více než 25 českých stanic, umožňuje vytváření dlaždic pro rychlé spuštění rádia a podporuje přehrávání i při vypnuté aplikaci.
Dlaždice zdobí pečlivě upravená loga jednotlivých stanic a v aplikaci je i velmi jednoduchý manuál pro začínající uživatele Windows Phone.
Aplikaci lze plně používat i bez placení.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Proc by aplikace nesla predelat do cestiny? Vzdy lze predelat vnitrnosti, pridat resourcy a funguji i dalsi jazyky 
- Robert Varga
- smartguru

Nejde změnit defaultní jazyk, což pro mně bylo dost nepohodlný... Navíc je již otevřený český market, a tak anglickou verzi asi uplně zrušim protože už neni potřeba (tenkrát by mi to jinak neprošlo).
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Neprojde ti to ani teď
Pořád je a vždycky bude u nás řada lidí, kteří mají americké Live ID. Otevření českého marketu rozhodně neznamenalo to, že zahodím své současné Live ID s nakoupenou hudbou, aplikacemi a MS points a udělám si české.
Navíc tohle považuji tak trochu za podraz na ty z nás, kdo si Rádio CZ koupili. Starou aplikaci opustíš a novou verzi si necháš znovu zaplatit, pokud tedy správně rozumím tomu "i bez placení" (tzn. trial s reklamou).
Navíc tohle považuji tak trochu za podraz na ty z nás, kdo si Rádio CZ koupili. Starou aplikaci opustíš a novou verzi si necháš znovu zaplatit, pokud tedy správně rozumím tomu "i bez placení" (tzn. trial s reklamou).
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Proc by to neslo, je to vec nastaveni preci - tam se nastavuje default jazyk a dalsi podporovane jazyky. Zkousel jsi to a nejde to, nebo to primo nekde pisou?Robert Varga wrote:Nejde změnit defaultní jazyk, což pro mně bylo dost nepohodlný..
Porad tu je (byla?) moznost zmenit zemi u LiveID z americkeho na ceske, ale potom by clovek asi prisel o nakoupenou hudbu, kdyz u nas dosud neni Zune marketplace.Otevření českého marketu rozhodně neznamenalo to, že zahodím své současné Live ID s nakoupenou hudbou, aplikacemi a MS points a udělám si české.