Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
TomasSX1
moderátor
moderátor
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Post by TomasSX1 »

Mal by to byt znak pre roaming (ale preco tam je ten vykricnik mi nie je zname)

znaky vo WP7
adisek
nováček
nováček
Zařízení: htc hd2

Post by adisek »

me se to obevy kdyz chci telefon zapnout a pak nereaguje uz sem skusil i hardresez dekuji
adisek
nováček
nováček
Zařízení: htc hd2

Post by adisek »

je mozne ze mi odesla rom da se nekde sehnat zakladni deska
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

RE: Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze

Post by dwbmb »

Pokud je člověk schopnej a ochotnej se v telefonu pohrabat tak, aby si zpřístupnil češtinu, tethering atp., tak bych mu taky doporučil Omnii 7. Přední kamera a ostatní fičury sou k ničemu a za ten lesklej plast to nestojí. V mém případě je však zápor velikost O7, OW má příjemnější rozměr.

Sent from my GT-I8350 using Board Express
r3pel
nováček
nováček
Zařízení: Sony Xperia S, Samsung Omnia W

Post by r3pel »

Tebe ten plast snad kousnul... To neni prispevek bez toho aby sis nestezoval na plast na Wcku... Me to treba vubec nevadi a rozhodne to neni jako kinder vajicko... Plast je bytelnej a alespon na mem kousku jsem nezaslechl ani vrznuti... Telefon mam v ruce a drzim ho za "kokovou cast" ktera je prijemna do ruky... Takze kazdemu doporucuji osahat, ocividne to nekomu vyhovuje a nekomu ne...
dwbmb
smartstar
smartstar

Post by dwbmb »

Ta kovová část má povrchovou úpravu, která je od okolního plastu k nerozeznání, takže v ruce působí telefon celoplastově. A plast mi apriori nevadí, neměl sem dřevěný/kamenný/skleněný telefony ani do teď a nikdy mi to nevadilo. Tady jde o tu konstrukci. Nevrže, to máš pravdu, to jsem taky nikde netvrdil, ani nenaznačil. Jde o to,že je to tenkej plátek, jen tak nacvaknutej, bez zámečku, bez ničeho, který v rozích nedoléhá. I pád z půlmetrové výšky na matraci postele zapřičiňuje rozpadnutí telefonu na 3 kusy (telefon, baterka, kryt). A to je obrovský rozdíl proti Omnii 7, se kterou W stále srovnávám (Mám oba a rozhoduji se, který si nechat. Nejraději bych Omnii W v těle Omnie 7, ale velikosti Omnie w :D )
r3pel
nováček
nováček

Post by r3pel »

Nerikam, ze Omnie 7 nema lepsi zpracovani, to ma a o mnoho. Kazdopadne ta kovova cast se me ruce nezda jako plast a muj kousek doleha naprosto perfektne. S tou posteli jsem to ted zkousel z 1.8 metru a telefon se nerozpadl... :D Spis me rozciluje, ze se mi tlacitko windows kinkla :-DD
dwbmb
smartstar
smartstar

Post by dwbmb »

Taky sem to zkoušel víckrát a nic, avšak poprvý se rozpad, což mě nemile překvapilo (není to beton). To prostřední tlačítko je zvěrstvo u obou. Jediný mechanický a jediný nepodsvícený. Raději bych všechny mechanický a podsvícený, ale to je na jinou diskuzi. BTW všiml sis, že podsvícená tlačítka svítí teprve až po jejich zmáčknutí? Naprostá zhovadilost.

Sent from my GT-I8350 using Board Express
r3pel
nováček
nováček

Post by r3pel »

Jj, vsiml. Ale to mi naprosto vyhovuje... Kdyby svitily nonstop, tak by me to rusilo... ( Treba vecer pri brouzdani netem a vseobecne pri pouzivani telefonu za tmy...) Pro me je to spise + nez minus ... Ale tak to je individualni:-))
dwbmb
smartstar
smartstar

Post by dwbmb »

Mně to taky vůbec nevadí. Ale logicky - proč jsou tlačítka podsvícená? A k čemu je potom dobrý, když se rozsvěcej až po stisknutí? Podle mě by měla být podsvícená (slabě) stále, když je telefon odemčený, nebo vůbec. Tohle je sice hezký (i když ani to nijak zvlášť), ale absolutně k ničemu.
r3pel
nováček
nováček

Post by r3pel »

Je to hlavne pro efekt no... Kazdopadne jsem moc rad, ze se zhasinaji =)... Tak ci onak jsem rad, ze tento pristroj vlastnim a v teto cenove relaci bych urcite nemenil=)

Sent from my Samsung Omnia W using Board Express
jruasek
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

Post by jruasek »

Z ničeho nic mi přestal jít internet..

Už před 1.1. 2012 mi nelze načíst stránka - Nedaří se nám otevřít tuto webovou stránku. Internet mám od Vodafone, nyní vyčerpáno 315 MB (300 MB FUP), je problém snad kvůli tomu? Internet se jen zpomalí ne?

Dále Vodafone obnovuje internet vždy 1. den v novém měsíci. Včera ve 23:31 mi ztrhli 90 Kč (Internet Student), ale stále v Samoobsluze vidím graf přenesených dat za prosinec. Navíc ještě píší - Obnovení balíčku: 01.01.2012 ( za 0 dny ).
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Také mám internet od Vdf a vše je v pořádku. Zúčtovací období mám od 10. v měsíci.
dwbmb
smartstar
smartstar

Post by dwbmb »

Překročení FUP internet jen zpomalí, ale u Vodafone na takovou "rychlost", že se vskutku nic nenačte. Technicky na internetu jsi, ale rychlostí 14kbps.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Pokud ti balíček do zítřka neobnoví, zavolej operátorovi. Mají v tom bordel. Také jsem tam musel volat, protože mi to neobnovili. Bylo to kolem 15.12. Když to obnovili, jelo mi to od nuly. Ale stejně to nevyčerpám. Pokud přetáhneš FUP, dojde ke zpomalení až do nového termínu, ale navíc nebudeš platit ani haléř.
jruasek
nováček
nováček

Post by jruasek »

Ale že to nenačte třeba ani m.sport.cz, mobilní verzi stránek. Počkám teda do zítřka, kdyžtak zavolám.

Tobě to obnovili až po 15 dnech jo? Je to pár měsíců zpátky, co mi to začali obnovovat 1. den v měsíci. Mám kredit.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Ne, mám zúčtovací období od 10. k.m., neměl jsem vyčerpanou ani polovinu FUP a vždycky od 10. mi to vynulovali. Podíval jsem se asi 15.12. kolik už jsem spotřeboval a vidím tam, že mi pokračuje minulý termín. Pro pořádek jsem tam zavolal a operátor mi řekl, že se to občas stane, a že mi to vynuluje ručně. A počítalo mi to od 15.12. Jenomže já to stejně nevypotřebuji, takže mi to je jedno. Ale pro pořádek jsem je na to upozornil. Jinak já mám tarif a internet mám FUP 150 MB za 170 Kč. Nyní je to přechodně 300 MB jako dárek - Velikonoční ošatka.
Jinak, přes Wi-Fi ti internet jde?
jruasek
nováček
nováček

Post by jruasek »

Jestli ti je míň jak 26 let tak za ten samej internet můžeš platit cca 90 Kč.

Přes wifi mi internet jde, teď jsem měl telefon připojenej k pc a taky šel. To PC sdílí internet do mobilu? Jsem netušil. :grin:
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

PC sdílí internet snad jedině když máš telefon při připojování k PC v režimu Letadlo.
jruasek
nováček
nováček

Post by jruasek »

Stahoval jsem fotky z mobilu do pc a najednou se telefon připojil na chat a stáhnul maily, prohlížeč šel též. Telefon jsem odpojil a internet znovu nešel.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”