Zatvaranie apl SGSII

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
igox19
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy sII

Zatvaranie apl SGSII

Post by igox19 »

prosim vas mam taky problem zapnem fon zatvara mi stale vsetko tak nemozem urobit ani restor nedostanem sa ani do menu...mam 2.3.5 a cristelo rom dakujem za rady
igox19
nováček
nováček

Zatvaranie apl SGSII

Post by igox19 »

takze pomohol reflash firmwaru
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Zatvaranie apl SGSII

Post by AtoM. »

Můžeš to popsat trochu konkrétnějc? To se jako objeví chybový hlášky (force close), nebo se všechno pořád vrací do hlavního menu, jako by jsi mačkal home button?
Zkoušel jsi i jiný ROM? Zkus flashnout zpátky tu originální.

Jinak zkus psát trochu srozumitelnějc. Slovenština mi nevadí, s chybějící diakritikou se taky poperu, ale když je celá kompozice mimo a chybí interpunkce, tak je docela těžký pochopit co přesně chceš.
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Zatvaranie apl SGSII

Post by NeoPlex »

evidentne mu vsechny systemove komponenty hazely FC, uz jsem se s tim setkal u kuchtenych romek. no stacilo udelat jen full wipe v recovery menu a bylo po problemu ;)
petnek
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Zatvaranie apl SGSII

Post by petnek »

Zdravím :),
občas se mi, že vyskočí hláška o nečekaně ukončené aplikaci. Stává se tak většinou po použití nějakého Task killera. Naštěstí se jedná o aplikace, které nejsou nijak důležité.

Překvapilo mě ale, že se tak stalo u programu, který ani nebyl killnut, protože nebyl mezi vypínanými programy...
igox19
nováček
nováček

Zatvaranie apl SGSII

Post by igox19 »

uz si nepametam presne ale stale hlasky v uvodnej obrazovke aj ked som dal vynutit zatvorenie hadzalo to znova a znova dookola tak som sa nedostal ani do aplikacii ked som prehral rom ci na origos ci na upravenu stale to iste pomohol len flash celeho fimwaru pouzil som GT-I9100_XEU_I9100XXKI4_I9100XEUKH2_I9100XXKI4.tar.md5 restor zalohy taktiez neslo lebbo som sa tam nemohol dostat takze tak teraz len otazka mal som original aktualizovany cez kies tento soft nepadla mi zaruka?
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3

Zatvaranie apl SGSII

Post by mahon »

petnek
Vyzkoušej občas telefon restartovat.Já Task killery vůbec nepoužívám na to stačí vestavění widget Program Monitor kde si občas zavřu otevřenou aplkaci kterou mi ukáže.Task killer ti uzavře běžící programy ale jak znova zapneš tak se ty programy obnoví.Je to prostě android.Task killery jsou k ničemu a není to jenom můj názar a výdrž baterie ti to neprodlouží http://www.palmserver.cz/modules.php?na ... e&sid=8912" onclick="window.open(this.href);return false;
igox19
Když flešuješ romky přes Odin tak před tím nebo po fleši udělej po trojhmatu do recovery modu wipe data a wipe cache a tím se zbavíš bordelu a chyb z předešlých romek.V tvém případě jsi ani namusel flešovat stačilo jenom udělat full wipe v tom recovery modu.Pokud se jedná o tu rom co tam máš GT-I9100_XEU_I9100XXKI4_I9100XEUKH2_I9100XXKI4 tak to je upravená z XDA uživatelem Intratech tzv.Frankenstein romka což už není oficialní a pokud by jsi do telefonu vrátil kvůli záruce původní oficialní firmware tak ti to ani nebude aktualizovat přes Kies protože budeš mít přepsaný CSC kod.A pokud to nedáš do původního stavu tak strácíš záruku.
igox19
nováček
nováček

Zatvaranie apl SGSII

Post by igox19 »

trojhmat mi zapol akurat download mod nie recovery alebo neviem ako ho spustit vzdy sa mi spustil len ked som ho zapol cez cwm...da sa to vratit na original XXKI4 ? kde ho stiahnem ? dik
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Zatvaranie apl SGSII

Post by AtoM. »

Tady máš všechny verze: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1075278" onclick="window.open(this.href);return false;
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Zatvaranie apl SGSII

Post by mahon »

Recovery mod - hlasitost plus,home,power
A jakou KI4 ? CZ 2.3.4 nebo ORS 2.3.5 (to je pro Slovensko)
igox19
nováček
nováček

Zatvaranie apl SGSII

Post by igox19 »

AtoM. : Odtial som ju presne stiahol

mahon : power,plus,home spusti download mod nie recovery neviem kde mam chybu potom hlasitost do hora je down mod (odin) a dodola restart
a je to 2.3.5 osr neviem

XWKK5
Android 2.3.6 mohol by som tam dat tuto?:D
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Zatvaranie apl SGSII

Post by mahon »

Nechci se s tebou hádat ale máš v tom trochu chaos
Recovery mod - hlasitost plus,home,power současně držet až najede recovery mod
Dovnload mod - hlasitost mínus,home,power,to už znáš

Tu KK5 si tam můžeš dát ale je to zase upravená,můžeš si tam dát jakoukoliv pokud víš co děláš a máš zazálohovanou složku EFS pro případ kdyby se něco stalo např.ztráta nebo změna IMEI
igox19
nováček
nováček

Zatvaranie apl SGSII

Post by igox19 »

no uz som nato prisiel...:D zalohy mam spravene ale je mozne ze ten EFS backup ma dva subory po 26kb? prosim ta kde by som nasiel neaky podrobny navod na ten full wipe chcel by som vsetko upravene vymazat a racej original
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Zatvaranie apl SGSII

Post by mahon »

Ty se hrneš do flešování a neznáš základní věci které se flešování týkají.
Trojhmatem se dostaň do Recovery modu (volume+,home,power ) a drž do té doby až ti najedou nějaké řádky. Pomocí tlačítek hlasitosti vyber wipe data/faktory reset a potvrď středovým tlačítkem home.
To samé proveď i u položky wipe cache pak proveď reboot (restart)
igox19
nováček
nováček

Zatvaranie apl SGSII

Post by igox19 »

Dobre viem to som uz robil ale pitam sa preto lebo ked som urobil to co pises spustim fon mam hlavnu obrazovku a spustim aplikacie ale ziadne tam nenabehnu ako keby to bolo prazdne iba sms a kontakty idu... preto sa pitam ako nato ale tak vpohode obnovyl som zalohu a uz kaslem nato aj tak sa mi najviac paci klasika ziadne upravene romky a podd...dakujem za pomoc :)
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Zatvaranie apl SGSII

Post by mahon »

Není zač ale kdyby jsi to provedl správně tak tam nebudeš mít ani kontakty a SMS.Je to takové důkladnější tovární nastavení po kterém ti tam taky nic nezbude.
igox19
nováček
nováček

Zatvaranie apl SGSII

Post by igox19 »

ked tam ani nastavenia neboli v aplikaciach tak to bolo dost dokladne...ako absolutne nic ani jedna ikona v aplikaciach
petnek
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Zatvaranie apl SGSII

Post by petnek »

mahon wrote:petnek
Vyzkoušej občas telefon restartovat.Já Task killery vůbec nepoužívám na to stačí vestavění widget Program Monitor kde si občas zavřu otevřenou aplkaci kterou mi ukáže.Task killer ti uzavře běžící programy ale jak znova zapneš tak se ty programy obnoví.Je to prostě android.Task killery jsou k ničemu a není to jenom můj názar a výdrž baterie ti to neprodlouží ...
Taky už mě to napadlo. Na téma Task killerů jsem si našel pár článků a už žádný v mobilu nemám. Od té doby se mi žádná chybová hláška neobjevila.
Post Reply

Return to “Samsung telefony”