Samsung omnia 7 nastavení???
-
pavlinka206
- nováček

- Zařízení: Samsung
Ahoj lidičky,prosíííím poradte mi a pomozte mi co vše je potřeba nastavit a kde se registrovat atd aby mi fungovala omnie,nic mi na ní nejde,mám jí od pátku a peru se stím jak lázen,nerozumím tomu nastavení jak je to v aj, pokouším se nastavit mms atd,ale nejde mi to mám simku od 02 ale telefon je od t-mobile. Nejde mi ani zune v pc,stahla jsem ho i nainstalovala,ale píše mi že nemám nastavený telefon,co s tím prosím???
Ahoj,
doporučuju přečíst si příručku od morroa: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=158&t=25717" onclick="window.open(this.href);return false;
doporučuju přečíst si příručku od morroa: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=158&t=25717" onclick="window.open(this.href);return false;
-
pavlinka206
- nováček

Stale mi to píse na zune i marketplace is not yet availabe in you coutry/region. co s tím?
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Mít Live ID nastavený na USA nebo UK + stejně nastavený region v PC.
-
prouzic
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Samsung Omnia 7 16GB DE T-mobile
Mam telefon od DE T-mobile a simku O2 a taky mi nic neslo, tak sem si na marketu stahnul od samsungu aplilaci network profile viz diskuze nize a nastavil sem si tam operatora o2 a od ty doby vsechno pracuje jak ma;)
-
pavlinka206
- nováček

Stále mi to neběží jak má a nevím kde je problém
tohle mi to píše na Windows live :
We couldn't sign you out of these sites:
Mobile - Windows Live
Xbox
Takže tam mám v tel něco špatně nastavené a za boha at se v tom pídím jak chci nevím co dál :( prosíííím o pomoc
Nejde mi ani zune na pc když ho spojím s telefonem,píše mi to neuplné nastavení telefonu
We couldn't sign you out of these sites:
Mobile - Windows Live
Xbox
Takže tam mám v tel něco špatně nastavené a za boha at se v tom pídím jak chci nevím co dál :( prosíííím o pomoc
Nejde mi ani zune na pc když ho spojím s telefonem,píše mi to neuplné nastavení telefonu
A zadáváš korektní email a heslo?
-
pavlinka206
- nováček

jj,to tam právě zadávám,ale něco v tel musí být špatně :(
-
pavlinka206
- nováček

telefon po mě chce aktivační klíč když zadám hotmail a heslo a nevím kde ten aktivační klíč vzít? v krabičce u telefonu jsem nc nenašla,nevíte co s tím?
Windows Phone je při prodeji aktivovaný. Jelikož je aktivační klíč vztažen ke konkrétní HW telefonu, tak po výměně desky během reklamace chce telefon aktivační klíč nový. Nový vám ochotně nadiktují na lince Microsoftu. Servis, který vám telefon po opravě vracel, by vás měl s tímto obeznámit.
-
pavlinka206
- nováček

děkuju moc za odpověd 
-
pavlinka206
- nováček

nevíte číslo a zda ano je bezplatná linka?
Telefon: 841 300 300
Pracovní dny 8.00 - 20.00
Domácí uživatel (číslo 2)->technická podpora produktu, který právě vlastníte(číslo 3) -> už to bere operátor
Pracovní dny 8.00 - 20.00
Domácí uživatel (číslo 2)->technická podpora produktu, který právě vlastníte(číslo 3) -> už to bere operátor
-
pavlinka206
- nováček

tak už jsem se tam dnes nedovolala,tak snad zítra.
-
pavlinka206
- nováček

Ahoj,tak telefon už mi plně funguje,moc dějuju za radu.
Mám ještě otazečku,nejde se mi v pc přihlásit na zune,když se chci přihlásit zadám svůj hotmail a heslo,tak mi to napíše omlouváme se v tuto chvili se není možno připojit. nevíte co s tím?
Mám ještě otazečku,nejde se mi v pc přihlásit na zune,když se chci přihlásit zadám svůj hotmail a heslo,tak mi to napíše omlouváme se v tuto chvili se není možno připojit. nevíte co s tím?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Řekl bych, že Zune je vázaný na Windows LiveID.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
JE treba zadat stejne LiveID a heslo, jake bylo zadane do telefonu pri prvnim nastaveni.pavlinka206 wrote:Ahoj,tak telefon už mi plně funguje,moc dějuju za radu.
-
pavlinka206
- nováček

to já samozdřejmě zadávám sejný hotmail i heslo jako v telefonu,ale přijde mi,že v pc v zune je někde něco špatně nastvavené a nepřipojuje se to k internetu.