Problém s Hotmailem

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej

Problém s Hotmailem

Post by Jikoun »

Ahoj, řeším takový problém, kdy se mi do mobilu dala ikonka Hotmail, ale jelikož mám jen jeden mailový účet, tak jsem jí smazal a maily sem stahoval pouze do té dlaždice klasické co je nahoře pod People hubem, ale na zamčené obrazovce se mi pořád ukazuje ta ikonka Hotmailu a u ní číslička s počtem příchozích mailů. Stačí mi když se mi stahují maily přímo ze seznamu, ale já jsem to synchronizoval s tím Windows Live a tím pádem asi i s tím Hotmailem. Nevím, jak se toho zbavit. Nepotřebuju aby se mi stahovaly maily do mobilu z hotmailu i ze seznamu. V hotmailu mám samozřejmě ten seznamový účet. Poradí někdo? Snad jsem to popsal srozumitelně.

EDIT: Už jsem na to přišel. Odebral jsem mail z hotmailu a tak už to tam nebude přijímat poštu a tudíž mi to z něj nebude posílat do mobilu :).

EDIT II.: Včera jsem zkoušel přidat platební kartu k účtu, kterej má přítelkyně a nešlo to. Může být jedna karta u více účtů, že ano? Když jsem jí nedávno přidával ke svému účtu, abych moh nakupovat aplikace, tak nebyl problém.
jk001
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Mozart , Omnia 7

Problém s Hotmailem

Post by jk001 »

platobná karta musí byť na meno majiteľa idlive ak má priateľka v idlive svoje identifikačné údaje meno atd pojde len karta s jej menom
jedna karta môže byť k viacej účtom ale údaje na karte sa musia zhodovať z majiteľom liveid
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej

Problém s Hotmailem

Post by Jikoun »

Jjjj, to sem zkoušel, teď jsem to zkoušel zadat přímo do telefonu a už to jde a byly tam špatně vyplněný údaje, ktertý jsem zadával, když jsem to zadával přes zune prvně. Pak jsem přes zune zadával ty správný a ty sem tam neuložily a proto to nešlo zřejmě. Už to fachá :-). Díky.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”